Древо розвитку танків в World of Tanks

  1. Більш детально дізнатися і спробувати древо розвитку танків в World of Tanks можна лише ставши її учасником,...
  2. Китай нітрохи не відстає в наданому гравцеві асортиментом бойової техніки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все в нашому світі закономірно - щось зникає, а щось з'являється на місці зниклого, і починає розвиватися. Так і у досить популярної гри з'явилася дуже різко і зробивши незабутній фурор серед геймерів усього світу, то ж спостерігається досить успішний розвиток, що складається з гілок, які включають бронетехніку.

Машини в гілках мають практичне схожість з машинами, які брали участь під час другої світової війни додатковими доробками з боку розробників ігрового програми.

Більш детально дізнатися і спробувати древо розвитку танків в World of Tanks можна лише ставши її учасником, і взявши участь в танковій битві

Кожна нація складається з певних гілок, які складаються з техніки, розділеної на гілки і класи по тяжкості. Розглянемо їх по мірі появи:

1. Бойові машини Радянського Союзу складаються з машин легкого, середнього і важкого класу, так само в своєму ангарі вони мають - гаубичний САУ і протитанкові САУ.

Бойові машини Радянського Союзу складаються з машин легкого, середнього і важкого класу, так само в своєму ангарі вони мають - гаубичний САУ і протитанкові САУ

2. Німеччина має дерево розвитку, що з'явилася разом з СРСР в World of Tanks. Легкі, середні, важкі танки має армія Німеччини в своє бойовому ангарі. Гаубичні і протитанкові саушкі доповнюють все своєю присутністю.

3. Бронетехніка Америки як і належить до ЛТ, СТ і ТТ має Танки Крісті, які планується до запуску, а ось Г-САУ і ПТ-САУ на своєму місці.

4. Французи хоч легка і ніжна нація, але в озброєнні не відстає від своїх попередників в дереві розвитку.

Китай нітрохи не відстає в наданому гравцеві асортиментом бойової техніки

6. А ось Японія обмежилися тільки легкими танками, середніми і важкими.

7. Чехословаччина так само не блищить своєю бойовою силою зі своїми машинами легкого і середнього класу

8. Швеція перебувати поки, що на останній позиції маючи древо розвитку танків в World of Tanks не до кінця затверджене. Так як її танки не до кінця протестовані і можуть, як входити до складу гілки, так і бути виключені.

Але не тільки бронемашини Швеції включають і виключають танки зі свого списку.

Так бронемашини інших націй мають танки, які були виключені в ході гри додатки, а деякі навпаки з'явилися в якості преміальної або бонусної техніки.

Світ танкобудування досить великий і останнім часом вражає як мирне населення, так і учасників певних бойових дій своїми розробками. Так що Швеція далеко не остання країна в World of Tanks.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online