Рольставні автоматичні, жалюзі, ворота, захисні ролети ціни. Рольставні на вікна, виготовлення

  1. Автоматичні ворота
  2. захисні ролети
  3. Довідкові матеріали на сайті
  4. Трохи про нас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша компанія пропонує виготовлення автоматичних секційних воріт , Захисних жалюзі і рольставен під замовлення.

Рольставні є жалюзі, які складаються шляхом намотування на вал. Вал розташовується над отвором вікна або двері в спеціальному захисному коробі. Рольставні широко застосовуються для захисту вікон магазинів, торгових центрів, житлових будинків. Для всіх звичними стали ворота гаражні секційні і рольставні.

Використання жалюзі і захисних ролет дозволяє захистити приміщення від незаконного проникнення. Ми не стверджуємо, що наші захисні ролети дуже складно зламати. Можна, але для цього потрібно багато часу і зусиль.

Наша компанія виконує повний комплекс послуг і робіт : завмер , виготовлення , монтаж , гарантійне і післягарантійне обслуговування .
Тут статті про рольставні: захисні , воротні , Характеристики , автоматичні , аналіз ринку , вибір . Питання та відповіді.

Наш сайт створений для того, щоб спростити вибір покупцям, зекономити їх час, адже у нас можна знайти інформацію про різні види, ознайомитися з характеристиками і особливостями установки автоматичних воріт , Рольставен і про те, як їх правильно експлуатувати. Ця інформація допоможе визначитися і вирішити, які характеристики важливі саме для вас.

Автоматичні ворота

Це сучасний спосіб захистити будівлю і прилеглу територію від несанкціонованих відвідувань Це сучасний спосіб захистити будівлю і прилеглу територію від несанкціонованих відвідувань. Вони дуже зручні, адже вони не вимагають ніяких додаткових зусиль для відкривання / закривання, досить лише скористатися спеціальним пультом. Зручність експлуатації - одне з головних достоїнств, але разом з цим важливий їх сучасний вигляд, довговічність і надійність.

Автоматичні ворота для гаража - це сучасне рішення, яке забезпечить зручність і швидкість обслуговування вашого автомобіля. Крім того, такі пристосування прослужать довго вашого будинку і забезпечити комфорт і футуристичність.

Великий вибір кольорів, простота використання та догляду робить їх зручним засобом забезпечення безпеки. А установка і настройка займає мінімум часу. Вони добре вписуються в дизайн приміщення, великий вибір кольорів дозволяє підібрати підходящий варіант для будь-якої будівлі.

Також наша компанія надає послуги та консультації по монтажу секційних воріт в садибі і будинку.

захисні ролети

Вони самі восстребован і популярні Вони самі восстребован і популярні. У вас до сих пір встановлені металеві решітки?

Ми пропонуємо замінити грубі неестетичні решітки на елегантні, але при цьому, не менше надійні захисні ролети. Вони дуже зручні, виглядають елегантно, затишно і при цьому, забезпечують надійний захист. Ціни на їх виготовлення і установку можна побачити в розділі « ціни ». Наші захисні жалюзі і рольставні забезпечать вашому будинку елегантність, сучасність поряд з надійністю і безпекою.

Довідкові матеріали на сайті

Далі ви можете побачити список довідкових матеріалів на нашому сайті, які допоможуть вибрати вам жалюзі, ролокасети або автоматичні ворота на ваш розсуд. А також зорієнтуватися по вартості секційних воріт і рольставен.

1. Словник термінів: А Б В Г , Д Е Ж З И К Л , М Н О П Р С , Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Е Ю Я .

2. Покрокові інструкції по вибору.


Вибір можна зробити за кількома критеріями:
:

2.1. По виду управління (ручне, механічне, електричне)

2.2. По виду профілю (полегшений, антивандальний, рулонні)

3. Технічна інформація та Інструкції :
3.1. Інструкція монтажу .

3.2. Інструкція по роботі (використання).

3.3. ГОСТи.

3.4. Сертифікати.

4. Технічний каталог запчастин. профілі , управління , автоматика , короб , напрямні

5. Фотогалерея.

Трохи про нас

Наша компанія на ринку довгі роки, тому ціни на наші рольставні цілком доступні практично для всіх бажаючих придбати цю продукцію. Ми гарантуємо високу якість і пропонуємо ролети за ціною, вигідною для покупців, з кількох причин. Сучасна технологія виробництва, професійне обладнання та якісні комплектуючі дозволяють випускати вироби високої якості. Завдяки ефективній системі виробництва і прямим поставкам комплектуючих, ми можемо пропонувати і невисокі ціни.

Звернувшись до нас, ви зробите правильний вибір, ми гарантуємо якісне обслуговування, всебічну допомогу, будь-які необхідні консультації та повний спектр послуг, що включає проектування, виготовлення, доставку і установку замовлених виробів рольставень і воріт. Наші консультанти доступні для діалогу за телефонами (499) 408-5088, (926) 743-0088.

Після здійснення замовлення, він надходить під контроль менеджера, особисто курирує його бездоганне виконання. Також наші співробітники допоможуть визначитися з тим, які жалюзі і рольставні потрібні, проконсультують про відмінності в конструкції, розкажуть як формується ціна на ролокасети. Ми зацікавлені, щоб наші клієнти, зробивши замовлення, відчували себе комфортно, отримали бажаний результат і рекомендували нас.

Більшість приватного будівництва здійснюється за індивідуальним планом забудови, що передбачає різні розміри віконних, дверних прорізів і воріт. Ми пропонуємо виготовлення всього асортименту нашої продукції під індивідуальні розміри. Ми займаємося цим уже дуже давно і працюємо так, щоб наші замовники були задоволені.

Ласкаво просимо на сайт!

Ласкаво просимо на сайт

Замовте ворота або рольставні прямо зараз!
Тел: +7 (499) 408-50-88, +7 (926) 743-00-88
Москва і область

У вас до сих пір встановлені металеві решітки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online