Волгоградські влада очікує катастрофу на Волзької ГЕС?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21 травня 2015 18:02 21 травня 2015 18:02   На сайті держзакупівель з'явився цікавий документ

На сайті держзакупівель з'явився цікавий документ.

Поки одні чиновники у Волгоградській області набувають сувенірні подарунки і стурбовані власним піаром , В комітеті будівництва Волгоградської області не до жартів.

19 травня на сайті держзакупівель Облбуд розмістив тендер « на виконання робіт по визначенню зон можливого катастрофічного затоплення території Волгоградської області і розрахунку ризиків надзвичайних ситуацій від аварій гідротехнічних споруд «Волзької ГЕС ».

Майже на 100 сторінках з конкурсною документацією, замовник розповідає, які саме інженерно-технічні заходи щодо попередження надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру повинен виконати переможець конкурсу, причому під грифом цілком таємно. Зокрема, підрядник повинен провести аналіз небезпек з ранжируванням за рівнем ризику наслідків від можливих аварій гідротехнічних споруд Волгоградського гідровузла з проривом напірного фронту, викликаних, в тому числі, терактами. Крім того, підрядник повинен визначити основний сценарій гідродинамічної аварії виходячи зі ступеня ризику в зоні можливого катастрофічного затоплення на території Волгоградської області, а також встановити межі територій, на яких можливе розміщення нових населених пунктів і об'єктів капітального будівництва без спеціальних заходів.

В кінцевому підсумку, в Облбуд хочуть бачити зведений звіт, який повинен містити в графічній і текстовій формах показники розрахункових ризиків виникнення НС у випадках гідродинамічних аварій; карти з нанесеними межами зон катастрофічного затоплення на території Волгоградської області і перелік компенсуючих інженерно-технічних заходів.

Підрядник повинен буде провести всі розрахунки до кінця поточного року.

За розробку «сценарію» катастрофи чиновники Волгоградської області готові заплатити з коштів регіонального бюджету 1 990 000 рублей.


За розробку «сценарію» катастрофи чиновники Волгоградської області готові заплатити з коштів регіонального бюджету 1 990 000 рублей

Додати коментар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online