Зовнішнє оздоблення будинку

  1. Матеріали для зовнішньої обробки:
  2. 2. Фасадні термопанелі
  3. 3. Фасадні облицювальні панелі
  4. 4. оштукатурені фасад.
  5. 5. Дерево. Фальшбрус.
  6. 6. Дерево. Блок-хаус.
  7. 7. Комбінована обробка.
  8. Схожі статті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фінський будинок з клеєного бруса потребує не в обробці, а тільки в якісній фарбуванні, оскільки виглядає і так стильно. Що стосується каркасного будинку за фінською технологією, то йому, навпаки, зовнішня обробка абсолютно необхідна, щоб захистити від погодних умов "ніжні" шари утеплювача. Зате обробка може бути абсолютно будь-який! Після установки зовнішніх фасадів тільки фахівець, та й то поблизу, дізнається каркасний будинок "під маскою" дерева, цегли або ультрасучасних фіброцементних панелей!

Матеріали для зовнішньої обробки:

1. Вініловий сайдинг

Вініловий сайдинг - легкий, міцний матеріал для обшивки фасаду виготовляється з ПВХ. Відмінними рисами є волого-і морозостійкість (до -55 0С), тривалий час зберігає свої властивості і не вимагає догляду.

2. Фасадні термопанелі

Термопанелі - облицювальні теплоізоляційні двуслойниє панелі, що складаються з шару пінополіуретану (підстави) і клінкерної плитки (декоративна роль). Вони забезпечують бездоганний зовнішній вигляд і одночасно є додатковим утепленням.

3. Фасадні облицювальні панелі

Фасадні облицювальні панелі - легкі облицювальні ПВХ панелі, що імітують природний камінь або дерево, призначені для облицювання фасадів будівель і декорації приміщень.

4. оштукатурені фасад.

Оштукатурений фасад. Аквапанель являє собою листовий композитний будівельний матеріал, що складається з цементного сердечника з мінеральним заповнювачем, для міцності армованого по обидва боки стеклотканной сіткою. Зовнішня Аквапанель (також іменується зовнішньої) застосовується при створенні і реконструкції фасадів будівель, як основа для покриття будівельними матеріалами різних типів. Внутрішня Аквапанель застосовується в якості основи для оздоблення стін будівельними матеріалами різних типів, наприклад, кахельною плиткою у ванних кімнатах і інших приміщеннях з підвищеною вологістю. За допомогою Аквапанелі також створюють внутрішні перегородки і стелі.


5. Дерево. Фальшбрус.

Імітація бруса - вагонку, дошку, яка застосовується для зовнішньої і внутрішньої обробки будинку (www.pspi.su), яка імітує поверхню стіни з бруса.


6. Дерево. Блок-хаус.


Блок-хауз - вагонку, дошку, яка застосовується для зовнішньої і внутрішньої обробки будинку (www.pspi.su), що дозволяє імітувати вигляд стіни, складеної з колод.


7. Комбінована обробка.

Каркасний будинок за фінською технологією може бути оброблений комбінованим способом, наприклад, другий поверх в стилі фахверк, а перший з використанням фіброцементних панелей. Можна вдало поєднувати штукатурку і дерево.


Підведемо підсумок:
- зовнішня обробка фінського будинку може бути будь-який!


Мітки: Каркасний будинок Фінський будинок Будинок з клеєного бруса

Схожі статті

Дах і покрівельні матеріали

Дах і покрівельні матеріали, металочерепиця, гнучка покрівля, ондулін

дачні будинки

дачні будинки, дачні будинки за фінською технологією

Жимолость - одноповерховий дачний будинок по фінському проекту

Жимолость - одноповерховий дачний будинок з верандою і сауною по фінському проекту

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online