Як зробити слайд шоу для ВКонтакте

  1. Зробити слайд-шоу для Vkontakte - це просто!
  2. Зроби своє слайдшоу для ВКонтакте прямо зараз!
Порадьте друзям, будь ласка!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все нове завжди викликає інтерес і привертає увагу. Ось і в стрічці новин Вконтакте все частіше зустрічаються слайд-шоу, пройти повз які просто неможливо. Воно і зрозуміло - це ефектно, це чіпляє, та й просто радує не тільки людське око, а й вухо. Що ж таке сучасне слайдшоу? Це невеликий (або великий, як вийде :) відеокліп з фотографій, які супроводжуються приємною музикою, дотепними коментарями і вражаючими перехідними ефектами. Як правило, такий кліп висвітлює будь-яку подію - весілля, відпочинок, вечірку з приводу дня народження, випускний бал і т.д.


д

Як виявилося, щоб зробити слайд шоу для Вконтакте хорошої якості, не потрібно якихось особливих знань і умінь. Головне - це підібрати програму з потрібним функціоналом і бажано безкоштовну. Одна з кращих безкоштовних програм зі створення слайд-шоу на сьогоднішній день - це Bolide Slideshow Creator . Вона перетворює процес створення такого шоу в справжнє задоволення. Від автора потрібні тільки фотографії, аудиотреки, креативність для комментов і гарний настрій. Усе! Технічну сторону процесу бере на себе Bolide Slideshow Creator - все проходить швидко і "як по маслу".

Зробити слайд-шоу для Vkontakte - це просто!

Насамперед потрібно обдумати ідею свого слайдшоу - іншими словами, пишемо сценарій. Це дуже важливий момент, тому що слайд шоу - це маленький фільм, режисером якого будете ви, а акторами - ви, ваші друзі і родичі. Самі розумієте, яка відповідальність! :)


Отже, відбираємо фотографії для слайд-шоу і в потрібному порядку завантажуємо в програму, або дозволяємо програмі завантажити всі фото відразу автоматично. Паралельно думаємо над коментарями і підшукуємо відповідну музику. Далі додаємо музику. Можна додати стільки треків, скільки вам потрібно, можна зробити музичну нарізку - словом, всі можливості до ваших послуг! Тепер додаємо текстові коментарі - можна описати, що відбувається за кадром або, як каже наш улюблений Карлсон, просто "побешкетувати".


Тепер додаємо перехідні ефекти. Їх в програмі Bolide Slideshow Creator сила-силенна - вибирай не хочу! А можна і не вибирати - програма розставить їх по місцях у випадковому порядку. Загалом, в Bolide® Slideshow Creator передбачено багато автоматичних функцій, так що якщо часу мало, можна повністю покластися на програму - швидко, просто і неймовірно зручно.


А наше слайдшоу майже готове - залишається тільки вибрати формат і дозвіл одержуваного кліпу і зберегти його на жорсткий диск. До слова сказати, за допомогою програми можна створювати відео у високій роздільній здатності, які відмінно виглядають на великому екрані, а також відео для мобільного телефону.

Зроби своє слайдшоу для ВКонтакте прямо зараз!

Ну що? Але є бажання продовжувати витрачати силу-силенну часу, завантажуючи тонни фотографій на свої акаунти Вконтакте, Facebook або на свій канал Youtube, щоб поділитися ними з друзям? Ми так і думали. :) Звичайно ж, набагато зручніше один раз зробити хороше якісне слайдшоу, а точніше міні-фільм про вас і ваших друзів на тлі класної музики, з вашими коментарями і спецефектами. А головне - зробити його простіше простого з Bolide Slideshow Creator! Результат приголомшливий: море позитивних емоцій і справжній захват! ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО

А ще з нашою програмою ви зможете знімати свої власні мультики ! А коли ви захочете вставляти в проект не тільки фотографії, але і відеофайли, придивіться до нашої програмі для відеомонтажу . Ми постаралися зробити її такою ж простою у використанні.

Що ж таке сучасне слайдшоу?
Ну що?
Але є бажання продовжувати витрачати силу-силенну часу, завантажуючи тонни фотографій на свої акаунти Вконтакте, Facebook або на свій канал Youtube, щоб поділитися ними з друзям?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online