Нова Зеландія

  1. Оформлення візи в Нову Зеландію. Знаходимося в м СПб.
  2. Короткострокові візи в Нову Зеландію. Список документів для подачі в Посольство.
  3. Транзитна віза в Нову Зеландію. Список документів для подачі в Посольство.
  4. Довгострокове перебування в Новій Зеландії.
  5. Порядок оформлення віз
  6. Терміни оформлення віз
  7. Термін дії віз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оформлення візи в Нову Зеландію. Знаходимося в м СПб.

Російським громадянам Росії і громадянам СНД для подорожі в Нову Зеландію необхідна віза. VisaSРb пропонує послуги з консультування, збору необхідних документів, оформлення / перекладу документів та кур'єрські послуги з доставки / одержання документів в посольстві Нової Зеландії в Москві на всі види віз. Візовий центр Нової Зеландії в СПБ закрився в серпні 2014 р І тепер, як і раніше, всі документи оформлюємо через Москву.

VISA SPb допомагає оформити і зібрати документи так, щоб в результаті ви отримали візу. Ваші документи і категорія одержуваної візи розглядаються в перспективі всієї вашої запланованої візової історії. Ми розглядаємо нестандартні випадки, відмови, серії відмов, відмовні ситуації, пропонуємо варіанти вирішення, припускаємо ймовірність позитивної відповіді для вашого комплекту документів на підставі нашого досвіду подач.

Вартість послуги (для приватних осіб):

5500 руб. - короткострокові туристичні / гостьові / бізнес одноразові візи + збір ВЦ 2200 руб. + Перес документів в Москву і назад 2000 руб.
7000 руб. - короткострокові багаторазові візи від півроку + збір ВЦ 2100 руб. + Перес документів в Москву і назад 2000 руб.
13000 руб. - студентські та робочі візи + збори Консульства і ВЦ + Перес документів в Москву і назад 2000 руб.


Послуга включає в себе наступні опції:
- консультації по оформленню візи в Нову Зеландію до виходу візи з Посольства:

  • аналіз документів за Вашої особистої присутності або по e-mail;
  • оцінка ймовірності отримання візи вашої категорії;
  • визначення категорії Вашої візи;
  • складання індивідуального списку необхідних документів;
  • надання зразків основних документів,

- збір і перевірка необхідних документів, рекомендації по необхідності надання тих чи інших документів;
- заповнення нової анкети для посольства на англ. яз .;
- подача документів / отримання документів з посольства;
- копіювання і сканування необхідних документів відповідно до вимог консульства;
- передача додаткових документів в посольство (факс, e-mail), якщо будуть запитані;

Всі ціни дійсні для приватних осіб. Ціни для турфірм і організацій відрізняються. Запитуйте у менеджера.

УВАГА!! Перед приходом до нас необхідно записатися на прийом до менеджерів по Австралії і Н. Зеландії. Час прийому з 10 до 19-00ч. (Час роботи з 9-20ч). ЗАПИСАТИСЯ на подачу документів на візу МОЖНА У БУДЬ-ЯКОГО ПРАЦІВНИКА. У складних випадках - надсилайте попередньо ваше запрошення на e-мейл, подумаємо разом. В розділі Контакти вказана повна інформація про те, як з нами зв'язатися.

Документи приймають менеджери: Кряжева Юлія [email protected] і Гаджиєва Олена [email protected]

Багатоканальний. тел. 8 (812) 418-26-26 з 10:00 до 19:00 в робочі дні.
http://vk.com/club9234141 наша офіційна група ВКонтакте. Види віз до Нової Зеландії, які ми оформляємо - гостьова / приватна, туристична, бізнес віза, віза на лікування, віза на навчання.

Віза може бути видана особам, які їдуть в країну з туристичною метою, хто здійснює приватний візит до друзів або родичів або їде в ділову поїздку. Дана категорія віз передбачає, що володіють нею громадяни не можуть працювати і здійснювати будь-яку діяльність, яка приносить прибуток, на території Нової Зеландії. Як читати видану візу - інформаційний лист Посольства Нової Зеландії в Москві .

З 2018 року віза в Нову Зеландію більш в паспорт не вклеюється. Паспорт пред'являється тільки на подачу, а візу Консульство надсилає в електронному вигляді заявнику.

Короткострокові візи в Нову Зеландію. Список документів для подачі в Посольство.

Щоб отримати цю візу, необхідно в консульський відділ посольства Нової Зеландії надати наступні документи:

  • закордонний паспорт з терміном дії не менше трьох місяців з часу закінчення поїздки;
  • 2 свіжі кольорові фотографії на світлому фоні розміром 3.5 на 4.5 см без куточків або овалів; фотографію можна зробити у нас в офісі, послуга платна,
  • Анкета-чернетку VISASPb російською мовою ( тут ). Перед приходом до нас заповніть те, що можете / знаєте. Цю анкету приносите з собою;
  • бронь авіаквитків в обидва кінці;
  • довідка на фірмовому бланку з місця роботи з обов'язковим зазначенням стажу, посади і наявного окладу;
  • надається доказ наявних коштів для проведення поїздки (це може бути виписка з банківського рахунку, а також копія ощадної книжки або лист про спонсорську допомогу від громадянина Нової Зеландії);
  • ксерокопія внутрішнього паспорта;
  • копія сторінок зі штампами і візами попередніх закордонних паспортів за останні 10 років;
  • ДЛЯ ДІТЕЙ до 18 років додатково потрібно:
    - необхідна довідка із закладу, де дитина вчиться,
    - оригінал свідоцтва про народження та його копія.
    - У випадку подорожі дитини в супроводі одного з батьків або третьої особи (а також самостійного подорожі) надається нотаріально завірена згода на виїзд за кордон дитини від залишку (або залишилися) батька (батьків), а також копія першої сторінки паспорта довірителя з його особистими даними і свідоцтво про шлюб (розлучення) батьків.
  • ВИДИ запрошених, що пояснюють мету виїзду:
    - при туристичному характер поїздки потрібне підтвердження наявної броні готелю, яке повинно бути завірено відповідальною особою (печаткою і підписом), а також розписана по днях програма турпоїздки по Новій Зеландії;
    - якщо поїздка носить діловий характер, то необхідно запрошення від ділового партнера із зазначенням мети поїздки, її термінів, місця проживання в'їжджає в Нову Зеландію, гарантійні документи фінансової спроможності в'їжджає на період поїздки, можливо надати контракт з новозеландської фірмою;
    - в разі, якщо це приватний візит, то необхідно запрошення від приватної особи, особисті дані запрошеної і запрошує сторін, зазначення строків перебування в Новій Зеландії, копія паспорта особи, що запрошує громадянина або іншого документа, який дає проживання запрошує громадянина території Нової Зеландії, вказується місце проживання заявника. Той, що запрошує заповнює і підписує спонсорську форму-доручення, яка гарантує фінансову спроможність заявника на час перебування його в Новій Зеландії і країні і можливість його повернення на батьківщину. Потрібні також і документи, що підтверджують наявність тривалих дружніх відносин, родинних зв'язків між запрошує і запрошуваним: це копії свідоцтв про народження, усиновлення, шлюб, усиновлення, рахунки телефонних переговорів, особисте листування, копії документів про наявність загальної нерухомості або загального банківського рахунку.
  • У разі якщо Ваш паспорт з дійсною візою закінчився, Вам потрібно звернутися за перенесенням візи з старого в новий паспорт. Надайте Ваші старий і новий паспорта і оплатіть візовий збір.

Транзитна віза в Нову Зеландію. Список документів для подачі в Посольство.

Безвізовий транзит суворо забороняється. У будь-яких інших випадках потрібна віза навіть на час перебування в країні менше двадцяти чотирьох годин (виходити за межі контрольованої зони аеропорту заборонено). Щоб отримати транзитну візу, треба звернутися до візового відділу посольства Нової Зеландії з наступними документами:

  • закордонний паспорт, що діє не менше трьох місяців після закінчення поїздки;
  • одна свіжа кольорова фотографія на світлому фоні розміром 3.5 на 4.5 см без куточків і овалів;
  • заповнена анкета VISA SPb російською мовою тут ;
  • оригінали авіаквитків і їх копії;
  • віза в державу кінцевого проходження при необхідності;
  • в разі передбачуваного перебування в більше двадцяти чотирьох годин потрібно підтвердити бронь готелю печаткою і підписом відповідної особи.

Консульський відділ новозеландського посольства має право запросити будь-які додаткові документи, а також запросити заявника для співбесіди.

Довгострокове перебування в Новій Зеландії.

Якщо передбачається перебування в Новій Зеландії більш ніж на шість місяців, надається рентгенограма грудної клітини за формою NZIS1096, якщо перебування планується більш ніж на два роки, то потрібна наявність медичного сертифікату за формою NZIS1007, який заповнюється, підписується та засвідчується печаткою відповідального страхового лікаря. Медичні довідки всіх типів діють в період трьох місяців.

Громадяни старше сімнадцяти років при в'їзді в Нову Зеландію на період, що перевищує два роки, надають з міліції / поліції своєї країни і всіх країн, де вони проживали більше ніж п'ять років після сімнадцятирічного віку, довідки про те. що не було судимості. Детально - на консультації.

Порядок оформлення віз

Документи подаються як особисто, так і через турагентство, а також через довірену особу. Не забувайте, завжди можливий виклик на особисту співбесіду в посольство, також візовий відділ посольства може зателефонувати вам для уточнення різних питань вашого досьє.

Терміни оформлення віз

Візи оформляються зазвичай близько 1 місяця. Але враховуйте час оформлення та збору ваших документів в нашому агентстві, час доставки документів для подачі в Москві і повернення їх в Санкт-Петербург.
У деяких випадках консульству можуть знадобитися від заявника якісь додаткові документи, тоді термін розгляду заявки на візу збільшується.

Термін дії віз

Термін дії візи залежить від запиту. Максимальна тривалість гостьової візи - 9 місяців. Зазвичай віза діє від одного до шести місяців. Бізнесменам, які часто відвідують Нову Зеландію з бізнес цілями може бути видана багаторазова віза на рік, котороя дозволяє перебувати в Новій Зеландії не більше 3-х місяців в році.


Сторінка оновлена: 21.09.2018

  • Терміни оформлення віз в консульстві

    16.07.19 15.08.19 15.07.19 12.08.19
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online