Стеля для ванної кімнати | доступні ціни | ремонт Владивосток

  1. Стеля для ремонту ванної кімнати роблячи ремонт ванної кімнати перед вами завжди постає питання:...
  2. Установка стелі для ванної кімнати
  3. Підвісна стеля для ванної кімнати
  4. Монтаж підвісної стелі
  5. ВИКЛИК МАЙСТРА

Стеля для ремонту ванної кімнати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

роблячи ремонт ванної кімнати перед вами завжди постає питання: який матеріал використовувати для покриття стелі - красивий або практичний? Завдяки сучасним технологіям виробництва ваш стеля може бути красивим практичним. Існує кілька видів стелі для ванної кімнати.

Вибираємо стелю для ремонту ванної кімнати

Перший варіантом є економічний і привабливий стелю і панелей ПВХ. Такі панелі являють собою пластикові смужки, шириною 25 мм, а довжина від 2,5 до 3 метрів. Для того щоб було менше відходів, починати планування потрібно з точного розрахунку кількості і метрів панелей. Кріпляться панелі ПВХ на дерев'яний каркас, а якщо в приміщенні, де проводиться монтаж панелей, підвищена вологість, то каркас роблять металевий.

Установка стелі для ванної кімнати

Встановлюються пластикові панелі стик в стик, що виключає утворення швів. Для того щоб закінчити стилістичний образ стелі, панелі обрамляють плінтусами, які підбираються під загальну колірну гамму або стилістику ванної кімнати. Така стеля ви зможете зробити самостійно і значно заощадити кошти.

Найбільш популярний і знайомий кожному стелю, покритий штукатуркою трохи складніше в роботі. Для того щоб зробити штукатурний стеля вам буде потрібно провести ряд дій. Для того щоб отримати ідеально гладку поверхню стелі потрібно стартова шпаклівка, фінішна шпаклівка, грунтовка, наждачний лист і водостійка фарба. А для того щоб надати такому стелі стилістичне спрямування можна використовувати плінтус для стель з пінополістиролу.

Наступний спосіб перетворити ваш стелю у ванній кімнаті - це натяжна конструкція, яка в наш час набула величезної популярності. Головні переваги такого стелі - це ідеально гладка дзеркальна поверхня, яка притягує погляди, підвищена вологостійкість, якість і надійність. Завдяки сучасним технологіям ваш стеля може бути як матовим, так і глянсовим, а також він може приймати будь-які форми. За рахунок цього можна створювати дизайнерське рішення ванної кімнати, не ущемляючи свою фантазію.

Підвісна стеля для ванної кімнати

Підвісна стеля є самим елегантним в порівнянні з іншими видами стелі. Монтаж такої стелі набагато затратнее інших, але це того варто. Створюючи підвісна стеля, ви зможете включити свою фантазію на максимум, так як такі стелі можуть бути багаторівневі, мати будь-яку, навіть найскладнішу форму, і, без сумніву, будуть захоплювати вас і ваших близьких своїм зовнішнім виглядом.

Монтаж підвісної стелі

Для монтажу підвісної стелі у ванній необхідно використовувати вологостійкий гіпсокартон. Так як він важить трохи більше ніж звичайний, кріплення теж потрібно підбирати правильно. І по завершенні робіт ви отримаєте унікальний, що притягає погляди стелю, який стане вашою гордістю і приймати ванну в такій кімнаті вам буде набагато приємніше.

ВИКЛИК МАЙСТРА

ВИКЛИК МАЙСТРА

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online