Кутова раковина в ванній кімнаті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кутова раковина для ванної гармонійно впишеться практично в будь-який стиль інтер'єру. Нею можна доповнити сучасну, античну і навіть ванну в стилі хай-тек - все залежить від навколишніх елементів. мозаїки , Надбудови, полички , Незвичайні змішувачі, витримані в певному стилі, дозволяють навіть білу класичну модель вписати в будь-який інтер'єр.

полички

Широкий вибір кутових раковин дозволяє підібрати ту, яка підходить саме вам. Різноманіття матеріалів або стилізації під них дає простір для розкриття фантазії в дизайні ванної кімнати. Біла класика, темні відтінки, скляні раковини , Штучний камінь і його імітація дозволяють вибрати модель, яка ідеально впишеться в вашу кімнату.

Біла класика, темні відтінки,   скляні раковини   , Штучний камінь і його імітація дозволяють вибрати модель, яка ідеально впишеться в вашу кімнату

Безумовно, такі моделі раковин є панацеєю для власників тісних і суміщених санвузлів . Навіть в самій маленькій ванній кімнаті (Наприклад, ванною в хрущовці ) Знайдеться місце для кутовий раковини. Вона дозволить зайняти будь скромний кут кімнати, звільнивши займане старим умивальником місце для пральної машини або додаткового шафки.

Вона дозволить зайняти будь скромний кут кімнати, звільнивши займане старим умивальником місце для пральної машини або додаткового шафки

Залежно від виду нижньої частини кутового умивальника, розрізняють моделі з відкритою нижньою частиною, основою у вигляді тюльпана або тумби.

Кутова раковина з відкритим «коліном» необов'язково має на увазі незадекорірованную частина системи водовідведення. Труби можуть бути закриті спеціальним чохлом, що імітує латунь або інший метал. Цей прийом дозволяє вписати умивальник в кімнату в середземноморському або подібному стилі, який характеризується великою кількістю металевих елементів, об'ємними і «важкими» змішувачами. Така відкрита труба дозволяє з'єднати елементи ванній в один неповторний ансамбль.

Така відкрита труба дозволяє з'єднати елементи ванній в один неповторний ансамбль

Також заслуженою популярність користуються раковини системи «тюльпан». «Нога», на якій розташований умивальник, приховує труби і надає сантехніці схожість з квіткою, від якого система і отримала назву. Кутові раковини тримався так стримані і красиві, вписуються в будь-який стиль інтер'єру. Єдиним їх мінусом є те, що «нога» краде місце і не дозволяє зробити кут функціональним.

Для любителів раціональності і використання кожного вільного куточка ідеально підійде кутова раковина для ванної кімнати, розташована на тумбі. Цей прийом дозволяє використовувати і простір, що оточує безпосередньо чашу, і нижню її частину. У такій тумбі можна розмістити миючі засоби, рукавички і мочалки, а можна зберігати чисті рушники, які завжди будуть на відстані витягнутої руки.

У такій тумбі можна розмістити миючі засоби, рукавички і мочалки, а можна зберігати чисті рушники, які завжди будуть на відстані витягнутої руки

Не варто думати, що кутова раковина - це всього лише засіб боротьби з обмеженими квадратними метрами. Така модель може стати повноцінним елементом декору ванної кімнати , Її справжньою родзинкою. Немає такої ванни, в яку б не вписалася кутова раковина. Прикладіть трохи фантазії і завдяки їй ви отримаєте красиву і функціональну кімнату.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online