Як вибрати ванну з гідромасажем (42 фото): вибираємо гідромасажне виріб для ніг і для всього тіла

  1. Основні види гідромасажних ванн
  2. З чого роблять гідромасажні ванни і з чим їх "їдять"?
  3. На будь-який смак і гаманець
  4. А що всередині?
  5. Гідромасажна ванна для ніг - джакузі в міні форматі
  6. Чистота запорука здоровя…

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочете знати, чим відрізняється гідромасажна ванна від джакузі? Тоді читайте нашу статтю! Крім того, ми розповімо, як вибрати ванну з гідромасажем і насолоджуватися покупкою довгі-довгі роки ...

Щоб ви знали, джакузі і гідромасажна ванна - поняття рівнозначні. Так називають профілактичні ванни, призначені для комфортного прийняття водних процедур, масажу і релаксу.

Так називають профілактичні ванни, призначені для комфортного прийняття водних процедур, масажу і релаксу

Ви відпочиваєте - вона робить все сама ...

До відома, заморське слово "джакузі" - це неправильне звучання прізвища виробника чудо-ванни. Насправді, "батька" масажних ванн звали Кандідо Якуцці (Candido Jacuzzi), і був він італійцем. Сміху заради варто згадати, що спочатку фірма Jacuzzi займалася розробкою літальних апаратів.

Гаслом фірми Jacuzzi і по сьогоднішній день є фраза «Джакузі: вода, яка рухає вас» ( «Jacuzzi: Water that moves you»).

Стрес, хронічна втома, безсоння ... Вихід є! Кілька сеансів гідромасажу - і ви повстанете духом.

Якщо ви прийняли рішення стати щасливим володарем ванни з гідромасажем - як вибрати джакузі, яка ідеально підійде саме вам?

Основні види гідромасажних ванн

Джакузі бувають:

  • звичайні,
  • комбіновані.

У звичайних ваннах гідромасаж здійснюється за допомогою повітряно-водяних струменів. У таких ваннах форсунки розташовані в бортах ванни.

У комбінованих ваннах масаж тіла відбувається за рахунок повітряно-бульбашкових, а також повітряно-водяних потоків. При цьому задіяні як гідромасажні, так і аеромасажні форсунки. Поєднання двох видів масажу дозволяє отримати найбільший ефект і користь від прийняття ванни.

Форсунка - основний елемент джакузі

Купуючи ванну джакузі з масажем, покупці зазвичай звертають увагу на наявність основних і додатковий функцій, так як покупка гідромасажу в основному обумовлена ​​бажанням обзавестися інструментом для поліпшення здоров'я і підтримки форми.

Отже, в першу чергу потенційним покупцям необхідно розібратися, який з типів масажу підійде їм найкращим чином, пам'ятаючи також і про набір додаткових функцій і можливостей.

Отже, в першу чергу потенційним покупцям необхідно розібратися, який з типів масажу підійде їм найкращим чином, пам'ятаючи також і про набір додаткових функцій і можливостей

Джакузі - шик, блиск і користь для здоров'я

Але як вибрати гідромасажну ванну? Основний критерій вибору ванни з гідромасажем - це її функціональне призначення.

Сучасні джакузі можуть мати до десяти режимів масажу, а також різні додаткові функції, такі як:

  • система дезінфекції,
  • підсвічування,
  • хромотерапия,
  • ароматерапія,
  • комплектація допоміжними змішувачами.

З чого роблять гідромасажні ванни і з чим їх "їдять"?

Матеріалом для виготовлення ванн з гідромасажем можуть бути:

  • чавун,
  • сталь,
  • акрил.

У чому ж відмінність одного матеріалу від іншого?

Ванни з чавуну і сталі прекрасно витримують хімічні і механічні навантаження, а їх основний недолік - можливий відкол поверхні при випадкових ударах, а також високий рівень шуму цих металів.

До недоліків ванн зі сталі можна також віднести високу теплопровідність, через що вони погано зберігають тепло і швидко остигають. А політ фантазії обмежений стандартними розмірами і формами сталевих і чавунних ванн.

Найбільш поширений матеріал для виготовлення гідромасажною ванни - це акрил.

Перераховувати його гідності можна нескінченно, але ось основні з них:

  1. Акрил прекрасно чиститься і не накопичує мікроби.
  2. У порівнянні з іншими матеріалами, з яких виготовляють ванни, акрил найбільш гігієнічний.
  3. Акрил - це найбільш відповідний і відповідний тілу людини матеріал (з точки зору нашого метаболізму).
  4. Якщо на поверхні акрилової ванни випадково з'явиться пошкодження або подряпина, їх легко усунути за допомогою наждачного паперу.
    Гарненько обробивши пошкоджене місце наждачним папером, відполіруйте його автомобільним лаком.
  5. У порівнянні з теряющими колір іншими ваннами, акрил збереже свій блиск назавжди, так як колірні пігменти розподілені в ньому є однорідним (гомогенно).
  6. Акрил - свого роду ізоляційний матеріал, т.к має досить низькими теплопровідні властивості. Порожня ванна з акрилу має температуру приміщення, в якому вона знаходиться.
  7. Акрилова ванна дуже легка, її запросто зможе підняти один чоловік (або сильна жінка). У зв'язку з цим, транспортування і монтаж ванн з акрилу - не самий трудомісткий у всьому ремонті процес.
  8. Акрил стійкий і до ультрафіолетових, і до інфрачервоних променів.
  9. Протягом десятка років акрил чудово зберігає свій первозданний зовнішній вигляд і властивості, чого не скажеш про інших матеріалах.
  10. Поважаючий себе виробник на корпус акрилової ванни встановлює гарантію 10 років, а це багато про що говорить.

Як бачите, вибір гідромасажної ванни з акрилу - це найбільш оптимальний варіант.

Як бачите, вибір гідромасажної ванни з акрилу - це найбільш оптимальний варіант

акрилове задоволення

Зверніть увагу!

Яку б ванну ви не вважали за краще, запам'ятайте: від матеріалу гідромасажною ванни комплектація систем масажу не залежить.

На будь-який смак і гаманець

На сучасному ринку гідромасажною техніки лідируючі позиції займає італійська фірма Jacuzzi, і це зрозуміло. Елітні джакузі цієї мега-компанії проектуються згідно рекомендацій авторитетних лікарів зі світовими іменами, для виробництва таких ванн застосовуються лише найкращі матеріали та самі високоякісні комплектуючі.

Джакузі vip-класу фірми Jacuzzi стануть вишуканою прикрасою будь-вишуканої ванної кімнати.

Масажний "трон" до ваших послуг

Однак не варто думати, що гідромасажна ванна - це привілей лише дуже заможних людей. Для покупців із середнім рівнем достатку чудово підійдуть джакузі економ-класу.

А що всередині?

В основі джакузі лежить система гідромасажу, що складається з насоса, компресора, форсунок, пульта управління і системи патрубків. Існує пряма залежність між кількістю форсунок і потужністю гідромасажною ванни.

При великому обсязі ванни необхідний більш потужний насос, а якщо в комплекті присутні також спинні форсунки, то бажано окремо купувати ванну і насос. Для змішування струменів води і повітря служить компресор.

За допомогою електронного та пневматичного пульта можна з легкістю управляти інтенсивністю і типами масажів. Як і будь-яка інша техніка, гідромасажні ванни потребують правильному управлінні і дбайливого догляду.

Гідромасажна ванна для ніг - джакузі в міні форматі

Забудьте про втому в ногах

На сьогоднішній день на ринку і в магазинах сантехніки, супермаркетах електроніки і побутової техніки представлена ​​величезна кількість таких корисних пристроїв, як гідромасажна ванна для ніг: як вибрати найбільш оптимальний варіант для себе?
Давайте для початку розберемося в призначенні ножних джакузі.

Ванни для ніг з гідромасажем поєднують в собі цілющу дію води і користь масажу, поєднуючи в одне ціле розслаблення і оздоровчий ефект.

Ножне джакузі сприятливо діє на втомлені ноги, а масажування рефлексогенних ділянок стопи горбистої поверхнею дна ванночки сприяє поліпшенню функцій всіх систем людського організму. При додаванні в воду ароматичних масел, солей і настоїв трав всі перераховані вище ефекти лише посилюються.

Ноги - здоров'я всього організму

Практично в кожній сучасній моделі гідромасажних ванн передбачена функція підігріву води.

Дорожчі ножні джакузі можуть порадувати своїх власників такими корисними режимами, як

  • бульбашковий масаж,
  • струменевий масаж,
  • турбо-масаж,
  • вологий масаж,
  • сухий масаж,
  • ефект вируючої води,
  • захист від бризок і т.д.

В якості додаткових можливостей, в ножну ванночку можуть бути вбудовані магніти і інфрачервоні лампи. Магніти створюють невелике магнітне поле, що надає загальний оздоровчий ефект на весь організм, а інфрачервоні лампи корисні для поліпшення кровообігу і підвищення пружності та еластичності м'язів.

Якщо ви вже налаштовані на таку потрібну покупку і навіть шукали в інтернеті корисну інформацію на тему "гідромасажні ванни для ніг: як вибрати", тоді не варто зволікати з придбанням. Вибір за вами!

Ціни на ванночки варіюються в межах від 1000 до 10 тисяч рублів. Нижче представлені технічні характеристики найбільш популярних моделей ножних джакузі.

Нижче представлені технічні характеристики найбільш популярних моделей ножних джакузі

Таблиця 1. Порівняння функцій гідромасажних ванн для ніг різних виробників

Однак навіть такий нешкідливий, на перший погляд, прилад має цілий ряд протипоказань, а саме:

  • тромбофлебіти,
  • варикозне розширення вен,
  • дерматити,
  • запальні процеси ніг,
  • захворювання опорно-рухової і нервової систем,
  • травми,
  • вагітність.

Чистота запорука здоровя…

У догляді за джакузі будь-якого розміру необхідно дотримуватися основних гігієнічні вимоги. Проводити дезінфекцію ванни бажано після кожного сьомого-восьмого сеансу масажу. За допомогою неабразивного миючого засобу, а також поширених харчових кислот треба виробляти чистку ванни від вапняних відкладень і жирового нальоту.

Дотримуйтесь всі перераховані вище вимоги, стежте за станом ванни, і приємна покупка буде радувати і балувати вас не один рік.

Галерея


Якщо ви прийняли рішення стати щасливим володарем ванни з гідромасажем - як вибрати джакузі, яка ідеально підійде саме вам?
З чого роблять гідромасажні ванни і з чим їх "їдять"?
У чому ж відмінність одного матеріалу від іншого?
А що всередині?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online