У харків'ян не приймають платежі за газ

6.09.2010, 9:03

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реєстрація: 27.11.2007

Адреса: Харків

Повідомлень: 285

У харків'ян не приймають платежі за газ Проблеми при оплаті за газ - у харків'ян не приймають квитанції, де внесена строчка "природний газ" і радять дочекатися окремих квитанцій. В "Харківміськгазі" запевняють - незручності тимчасові
Пенсіонерка Ірина Борисівна за комунальні послуги платить на початку місяця. Другого вересня, як завжди, заповнила квитанцію, а в касі рядок "природний газ" викреслили, мовляв, прийшла вказівка ​​цей платіж не брати. Запевнили, "Харківміськгаз" надішле окрему квитанцію. Жінка переживає, щоб не виріс борг, тому що "Харківміськгаз" єдина організація, яка борги нараховує на початок минулого місяця, а не на кінець, як інші комунальники, а остання квитанція від газовиків надходила ще в березні місяці.
Ірина Дмитренко, пенсіонерка: "Ось у мене квитанція, яку я отримала по газопостачанню, остання квитанція була датована березнем місяцем. Коли я дочекаюся ці квитанції? Чи будуть у мене рости борги? Чи будуть у мене на ці борги нараховуватися пеня і тд. Ніхто нам не роз'яснив - що ж буде далі ".
Додзвонитися до газовиків Дмитренко не вдалося - лінія постійно зайнята. Гендиректор "Харківміськгазу" скаржиться - з першого вересня незадоволені платники просто обривають телефони. Дудолад роз'яснює - проблеми виникли через те, що їх організація розірвала відносини з одним з банків.
Олександр Дудолад, генеральний директор "Харківміськгаз": "У нас не склалися відносини з основним банком, який займався збором за єдиними квитанціями - це« Мегабанк ». Ми розірвали договір з-за високих ставок по комісії, тому єдині квитанції вони відмовляються приймати".
У свою чергу, глава правління "Мегабанку" на одному з інформаційних сайтів запевнила - банк провів з керівництвом компанії переговори, в ході яких був готовий піти на певні поступки в частині зниження комісійної винагороди, але розмови не привели до бажаного результату, тому що "Харківміськгаз "запропонував абсолютно невигідні умови роботи.
В "Харківміськгазі" запевняють - заплатити за газ можна буде і через "Мегабанк", але тоді треба буде додати комісію в три гривні. Газовики вже уклали договори з десятьма іншими банками, де будуть приймати гроші харків'ян без комісій, а нові квитанції почнуть розносити по домівках вже з понеділка.
джерело

__________________
Зрозумійте, в кожному з нас є трохи Гомера Сімпсона! (С) Гомер Сімпсон
Виходить, дорослих немає. Є постарілі діти - лисі, сиві, хворі хлопчики і дівчатка ...

Коли я дочекаюся ці квитанції?
Чи будуть у мене рости борги?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online