Омічка відсудила 900 тисяч за який помер при пологах дитини. лікаря виправдали

  1. "Як тобі не соромно! Призначили операцію на 7 ранку - терпи »
  2. «Я вас врятувала. Ви вже за це повинні бути мені вдячні »
  3. Компенсація від лікарень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мешканка Омська Валерія Іваннікова (ім'я змінено) через суд домоглася компенсації в розмірі 900 тисяч рублів від лікарень. Жінка два роки тому на операційному столі втратила дитину і мало не померла сама. Після цього вона подала в суд на лікарню і на лікаря, який приймав пологи. Однак провини лікаря слідчі і судді не знайшли, а пологовий будинок зобов'язали заплатити компенсацію.

Однак провини лікаря слідчі і судді не знайшли, а пологовий будинок зобов'язали заплатити компенсацію

Валерія Іваннікова. Фото: «Комсомольська правда»

"Як тобі не соромно! Призначили операцію на 7 ранку - терпи »

33-річна Валерія Іваннікова потрапила в пологовий будинок у вересні 2016 року. Так як плід був великий жінці повинні були зробити кесарів розтин. Операцію призначили на 6 грудня, але напередодні ввечері у Валерії почав боліти живіт. Оперувати вночі Іваннікова ніхто не став.

«Мене оглянула заввідділенням Анна Юлина. Вилаяла: "Інші самі взагалі народжують, а ти зовсім біль потерпіти не можеш. Як тобі не соромно! Призначили операцію на 7 ранку - терпи. У мене зараз все ліжка в реанімації зайняті. Куди я тебе покладу?", - поділилася спогадами з « комсомольською правдою »Валерія. - Якось, скорчившись, доповзла до палати. Промучилася до 4.30. Потім болі почалися такі, що хоч на стінку лізь. Але ще сильніше мене налякало, що живіт став твердий, як кірка. І я майже перестала відчувати сина, він ледь ворушився. Тоді просто встала там. Сказала: "Нікуди не піду звідси - рятуйте мою дитину!". Прийшов анестезіолог, помацав живіт і каже: "Ви чому дотягнули до такого стану? Чому раніше не сказали, що вам погано ?!" Потім в операційній все забігали. Останнє, що я чула, як хірург кричав терміново викликати бригаду швидкої ».

Коли Валерія прийшла в себе, то дізналася, що дитину врятувати не вдалося, а вона тепер ніколи не зможе мати дітей.

«Я вас врятувала. Ви вже за це повинні бути мені вдячні »

Іваннікова була впевнена, що в смерті малюка і її діагнозі винна лікар Анна Юлина, яка не стала проводити операцію вночі. Відносно медика було порушено кримінальну справу за статтею «Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів».

Лікар свою провину категорично заперечує. За словами захисту, стан породіллі не віщувало такого розвитку подій, крім того, жінка сама затягла з пологами. Гінеколог і поліклініки відправляв Валерію народжувати за тиждень до трагедії, що трапилася, проте жінка заявила, що відчуває себе добре і їй нема з ким залишити старшої дитини, тому лягла в пологовий будинок пізніше.

«Провини моєї немає, - заявила лікар на суді. - Все сталося раптово, ніхто до такого не був готовий. У Європі в таких випадках, як ваш операцію б зміг зробити тільки судинних хірург, а я вас врятувала. Ви вже за це повинні бути мені вдячні ».

Анна Юлина. Фото: «Комсомольська правда»

В результаті Анну Юлину суд виправдав.

Компенсація від лікарень

Постраждала породілля вирішила покарати не тільки лікаря, але і відразу дві лікарні. У пологовому будинку № 2, на думку Валерії, неправильно вели її вагітність і упустили можливі ускладнення. А в пологовому будинку № 5 все сталося. Жінка вимагала виплатити їй 1,5 млн рублів. В результаті суд постановив стягнути на її користь 900 тисяч рублів.

Медиків таке рішення суду не влаштувало, і вони подали апеляцію. Валерію також не влаштувало, що лікар уникла покарання і вона теж готується оскаржити рішення суду.

Куди я тебе покладу?
Прийшов анестезіолог, помацав живіт і каже: "Ви чому дотягнули до такого стану?
Чому раніше не сказали, що вам погано ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online