Керівництво ЕКСПО-містечка прокоментувало розпродаж майна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Керівництво ЕКСПО-містечка прокоментувала інформацію про розпродаж майна, яка поширюється в соціальних мережах.

За словами директора ЕКСПО-містечка Галимжана Каримсакова, реалізація меблів і побутової техніки, які належать приватним інвесторам, йде вже місяць, передає Today.kz .

- Вчора люди прийшли і у них шок був, питали, чому ми речі продаємо, вони ж нібито безкоштовні повинні бути. На тих фотографіях, що опубліковані в соцмережах, частина меблів взагалі не наша. І взагалі інші ціни. Так, у нас частина меблів розпродається, та, яка закуповувалася приватним інвестором, який витратив на неї свої гроші. Вона залишається в його власності після того, як люди з'їхали з цих квартир, - пояснив Каримсак.

Раніше в соціальних мережах з'явилася інформація про розпродаж майна АТ "НК" Астана-EXPO-2017 ".

"З ранку кілька разів з різних груп прийшли повідомлення в WhatsApp, про те що все майно EXPO-2017 виставлено на розпродаж + є контакт і адреса. Наскільки правдива ця інформація?" - пише п ользователь Facebook Ако Алібайқизи.

У національній компанії цю інформацію спростували, повторивши, що реалізації підлягає лише власність приватних інвесторів.

Наскільки правдива ця інформація?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online