Розумний браслет ONETRAK LIFE 05

  1. Розумний браслет ONETRAK LIFE 05 Дисплей: 0.9 "OLED Час роботи: До 8 днів Bluetooth 4.0 LE ...
  2. Впевненість в кожному русі
  3. Особистий профіль
  4. розумний будильник
  5. Все про вашому харчуванні
  6. Відпочивайте на відмінно
  7. На руці, в смартфоні і на комп'ютері
  8. зручне додаток
  9. Особливості
  10. Технічні характеристики

Розумний браслет ONETRAK LIFE 05
  • Дисплей: 0.9 "OLED
  • Час роботи: До 8 днів
  • Bluetooth 4.0 LE
  • Сповіщення: Вібрація / Push-повідомлення
  • Додаток: Android 4.3 + / iPhone 4S + (iOS 8.0+)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Браслет ONETRAK LIFE 05 - це розгорнута система моніторингу активності, сну і харчування. Детальна статистика c десятками графіків, необмежений період зберігання даних і доброзичливий інтерфейс програми - все, щоб допомогти вам вести спосіб життя, яким ви зможете пишатися.

Порівняння моделей розумних браслетів ONETRAK
(Натисніть для збільшення або перейдіть в статтю )

Порівняння моделей розумних браслетів ONETRAK   (Натисніть для збільшення або перейдіть в   статтю   )

Впевненість в кожному русі

Слідкуйте за активністю, сном і харчуванням з фітнес-трекером ONETRAK Life 05.

Впевненість в кожному русі

Слідкуйте за активністю, сном і харчуванням з фітнес-трекером ONETRAK Life 05. Щодня досягайте поставленої мети. Прокидайтеся в гарному настрої за допомогою розумного будильника.

Особистий профіль

Заповніть особистий профіль, і програма автоматично розрахує ваш ІМТ, щоб допомогти вам скорегувати калорійність харчування і рівень фізичних навантажень. Чи достатньо ви рухалися сьогодні? Фітнес-трекер ONETRAK Life 05 відповість на це питання і допоможе сформувати звичку до щоденної фізичної активності. Аналізуючи свої результати, ви легко зможете виправити свій розпорядок дня, щоб бути здоровим і енергійним. Поповніть список ваших досягнень маленькими щоденними перемогами. Встановіть мета по активності і кількості води, щоб отримувати більше користі від кожного дня.

розумний будильник

Ваш настрій і самопочуття залежать від того, в який момент ви прокинулися. Сон кожної людини циклічний і складається з декількох фаз. У фазі активності людина максимально близький до пробудження, тому прокидатися в цей час найбільш приємно і легко. Щоб ви прокинулися в хорошому настрої і відмінно почували себе весь день, фітнес-трекер ONETRAK Life-05 оснащений функцією «розумний будильник», розпізнає фази сну і знає, в який час вас розбудити.

Все про вашому харчуванні

Додаток ONETRAK Life 05 містить інформацію про калорійність 16 млн. Російських страв і продуктів харчування. За допомогою сканера штрих-кодів і голосового пошуку ви без зусиль знайдете потрібну страву, а додаючи страви і продукти в «вибране», створите власний каталог улюбленої їжі. А щоб захистити організм від зневоднення і порушення обмінних процесів, встановіть норму за кількістю води і стежте за її виконанням.

Відпочивайте на відмінно

Харчування, інтенсивність фізичних навантажень, індивідуальні біоритми - все це впливає на ваш сон. ONETRAK LIFE 05 дозволяє зіставити всі ці фактори і з'ясувати, які навантаження і їжа заважають міцно і спокійно спати, а які сприяють повноцінному відпочинку; планувати тривалість відпочинку та визначити найкращий час для сну. А функція «Розумний будильник» допоможе вам прокинутися вчасно і в гарному настрої.

На руці, в смартфоні і на комп'ютері

Вдома чи в дорозі, в офісі або на прогулянці - всюди вам доступна вся необхідна інформація. Заходьте в мобільний додаток за допомогою смартфона або користуйтеся веб-додатком на планшеті і персональному комп'ютері, заряджайтеся мотивацією і удосконалюйтеся з ONETRAK LIFE 05!

зручне додаток

В єдиному додатку представлена ​​вся детальна статистика, багатий функціонал відрізняє його від безлічі інших. Персональний тренер, дієтолог, гарант хорошого і здорового сну і багато іншого. Можливості програми постійно розширюються, що робить Ваше життя приємніше і комфортніше, а зміна у здоров'ї не залишаться непоміченими.

Особливості

  • Моніторинг активності і сну
  • Аналітика харчування
  • розумний будильник
  • Постановка цілей
  • Водний баланс

Моніторинг активності і сну   Аналітика харчування   розумний будильник   Постановка цілей   Водний баланс

Технічні характеристики

Розмір ремінця До 24 см (регульований) Колір ремінця Білий Матеріал ремінця Гіпоалергенний силікон Можливість зміни ремінця є Дисплей 0.9 '' (29 мм) OLED сенсорний дисплей Підтримувані пристрої Android 4.3+, iPhone 4S + (iOS 8.0+) Bluetooth 4.0 Тип акумулятора Li-Ion незнімний 45 мАг Тип зарядного пристрою USB Час роботи До 8 днів Час зарядки До 120 хвилин Тип зарядного пристрою USB зарядний пристрій Тип захисту IP67 захист від вологи і ударів 3d-акселерометр Так Віброоповещеніе Так Розміри 15.5х38х11 мм Вага Модуля - 7 г, з ремінцем - 23 г

Комплектація

  • Електронний модуль -1 шт.
  • Пластикова застібка - 1 шт.
  • Зарядний пристрій - 1 шт.
  • Керівництво користувача - 1 шт.
  • Наклейка - 1 шт.
  • Білий силіконовий гіпоалергенний ремінець 24 см - 1 шт.
Чи достатньо ви рухалися сьогодні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online