Бізнес - будівництво будинків на продаж! Ваш перший мільйон!

  1. Будівництво будинків на продаж - один з найприбутковіших видів бізнесу.
  2. Як побудувати бізнес - будівництво будинків на продаж
  3. Де брати землю для будівельного бізнесу?
  4. наймані працівники
  5. Техніка та обладнання
  6. Матеріали для будівництва
  7. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:
1. Як побудувати бізнес - будівництво будинків на продаж
2. Де брати землю для будівельного бізнесу?
3. Наймані працівники.
4. Техніка та обладнання.
5. Матеріали для будівництва.
6. Висновок.

Будівництво будинків на продаж - один з найприбутковіших видів бізнесу.

Будівництво будинків на продаж - один з найприбутковіших бізнесів. Але безкоштовного нічого не буває, а тому цей бізнес один з найбільш витратних. Причому великі вкладення потрібні постійно, для кожної нової споруди. Але якщо вами все ж рухає бажання створити великий бізнес - будівництво будинків на продаж може стати для вас джерелом чималого доходу. Як відкрити будівельну фірму і що для неї потрібно, ми розповімо в цій статті. Так само рекомендуємо ознайомитися зі статтями: «Інвестиції в зарубіжну нерухомість: перспективи розвитку ринку» і «Інвестиції в нерухомість: перспективи розвитку»

Як побудувати бізнес - будівництво будинків на продаж

Будівництво будинків на продаж може здатися складним і дуже далеким методом отримання прибутку. Але насправді, не так вже й він і складний. На етапі реєстрації, крім стандартної процедури, знадобиться ще одна - членство в СРО. СРО - це саморегульована організація, яка дозволить вам займатися будівництвом. Без членства в ній ваші споруди будуть нелегальні.

Після вступу, рухаємося далі. Для того щоб почати будувати, вам буде потрібно:

  • земля
  • працівники
  • техніка
  • матеріали

Де брати землю для будівельного бізнесу?

Просто так на порожній землі будувати не вийде, її потрібно купувати. Якщо ви плануєте забудовувати котеджне містечко, тоді покупка землі може стати вдалим вкладенням. Адже після її благоустрою її ціна злетить в кілька разів. Більш того, продаж котеджу з землею принесе більше прибутку. Але разом з тим, для будівництва багатоквартирного будинку необхідна площа землі набагато менше. Досить ділянки, порівнянного з двома-трьома котеджними. А окупатися витрати на землю будуть швидше.

Так само, для початку будівництва потрібно межування, завмер землі, підведення комунікацій. Логічно, що для багатоквартирного будинку цієї роботи знадобиться набагато менше. Тому багато будівельних фірм вважають за краще починати саме з будівництва висотних будинків.

наймані працівники

Крім очевидного колективу будівельників, для такої компанії будуть потрібні і інші фахівці. Це проектувальники, дизайнери, програмісти, юристи, бухгалтера.

В такому бізнесі, як будівництво будинків для продажу, відбулися деякі зміни в порівнянні з минулими роками. Сьогодні вже до найму будівельників підходять набагато серйозніше і прискіпливіше. «Гості ближніх країн» без прописки і дозволу на роботу можуть стати причиною великого штрафу.

Що ж стосується юристів і бухгалтерів, ви не будете потребувати їхніх послуг на постійній основі. Тому з метою економії розумніше буде найняти приходить фахівця або ж віддати цю роботу на аутсорсинг.

Техніка та обладнання

Багато починаючі фірми використовують орендовану техніку. Але при першій же можливості техніку краще викуповувати, можна і поступово. Для будівництва будинків знадобиться наступне обладнання:

  • Важка будівельна техніка
  • Устаткування для роботи з бетоном і іншими розчинами
  • Устаткування для облицювальних робіт
  • освітлення

Якщо ваша фірма буде займатися і ремонтом в готових будівлях, тоді знадобиться і обладнання для ремонту.

Важка будівельна техніка - це найнеобхідніше і дороге оснащення для будівель. Сюди входять крани, бульдозери, трактори, бурильні установки і ін. Найчастіше їх купують в лізинг.

Найчастіше їх купують в лізинг

Устаткування для роботи з бетоном коштує дешевше, тому можливо його купити відразу. Це і бетономішалки, бетонні насоси або міксери, Пневмонасоси, штукатурна станція, цебер для розчинів і ін.

Облицювальні роботи проводяться за допомогою опалубок, лісів і риштовання. Іноді їх замінюють звичайними кранами, коли необхідно провести роботи на самому верху. Тимчасове освітлення необхідно на будівельному майданчику. Для цього найчастіше використовують ксенонові лампи з білим світлом, так як вони здатні висвітлювати далекі об'єкти.

Матеріали для будівництва

Матеріали для кожного виду будинку будуть різні. Для багатоповерхових зазвичай використовують панелі. Завдяки великій площі панелі, такий будинок «збирається» досить швидко. Правда, панельні будинки вимагають додаткового утеплення, інакше взимку всередині буде холодно.

Цегла - один з найдорожчих і найякісніших будівельних матеріалів. Цегляні будинки користуються найбільшим попитом. Правда, вартість витрат тут набагато вище, ніж у панельних. Від того і кінцева ціна житла буде високою.

Для котеджних будівель сьогодні широко використовують каркасні технології. Собівартість будівництва таких будинків відносно низька.

висновок

Для того щоб відкрити свою будівельну фірму, починати краще за все з околиці міста. Через високу прибутковість і віку цього бізнесу, конкуренція тут має значні розміри. Але все одно кожен раз з'являються нові і нові організації-забудовники, які знаходять способи вибитися вгору і впевнено існувати пліч-о-пліч з «фірмами-дідусями».

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ VIULY КАНАЛ

Тут дають 10 токенов VIU за підтвердженням реєстрації

Вступити в закритий телеграм Чат

Вступити в закритий телеграм Чат

Якщо Вам сподобався опублікований матеріал - поділіться ним з Вашими друзями:


Рекомендовані статті:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online