Офіційний сайт міста Слобідського - З 2014 року змінився порядок нарахування і сплати страхових внесків індивідуальними підприємцями!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Управління Пенсійного фонду РФ в Слобідському районі нагадує самозайнятому населенню, що сплатити страхові внески за 2014 рік на обов'язкове пенсійне та медичне страхування необхідно до 31 грудня.

До самозайнятому населення відносяться: індивідуальні підприємці, глави та члени селянських (фермерських) господарств, адвокати, приватні нотаріуси та інші особи, які займаються приватною практикою.

З 2014 року ця категорія громадян сплачує страхові внески до Пенсійного фонду в залежності від рівня доходів:
Не пізніше 31 грудня 2014 року всім самозайнятих осіб необхідно сплатити фіксовану суму - 20 727,53 руб. (З них на обов'язкове пенсійне страхування 17 328,48 руб. І на обов'язкове медичне страхування 3 399,05 руб.).
Не пізніше 1 квітня 2015 року індивідуальні підприємці повинні додатково сплатити страхові внески на обов'язкове пенсійне страхування в розмірі 1% від суми фактично отриманого доходу, що перевищує 300 000 руб. Але сума внесків не повинна перевищувати 138 627,84 рублів.

Відомості про отримані в поточному році доходи (податкові декларації), в тому числі нульові, самозайнятою платникам в обов'язковому порядку необхідно подати до Податкової інспекції. Податкові органи в свою чергу представлять отримані дані до Пенсійного фонду.

Звертаємо особливу увагу, що при ненаданні звітності за 2014 рік у Податкову інспекцію страхові внески до Пенсійного фонду будуть нараховані в максимальному розмірі і складуть 138 627,84 рублів.

Даний порядок поширюється і на підприємців, які мають намір припинити або припинили свою діяльність в поточному році.

Дізнатися докладніше про порядок нарахування страхових внесків можна в Управлінні Пенсійного фонду в Слобідському районі за адресою:
г.Слободской, вул.Свердлова, 12, кабінет 16,
або по телефону 4-70-64, 4-19-62.

Інформаційні матеріали:

буклет   Самозайнятому населенню: сплата страхових внесків до Пенсійного фонду РФ буклет
Самозайнятому населенню: сплата страхових внесків до Пенсійного фонду РФ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online