Іпотека з початковим внеском 10% - в якому банку взяти кредит?

  1. Альфа-Банк пропонує іпотеку з початковим внеском в 10%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У докризові часи багато банків надавали іпотечні кредити з нульовим початковим внеском
У докризові часи багато банків надавали іпотечні кредити з нульовим початковим внеском. Але сьогодні іпотека з початковим внеском 10% - це найкращий варіант, на який може розраховувати позичальник.
Більшість програм іпотечного кредитування, розрахованих на придбання міських квартир, сьогодні передбачають сплату позичальником першого внеску в розмірі 15-20, а іноді і 30%. З огляду на вартість житла, особливо в столиці, така умова робить для багатьох покупку власного житла в кредит неможливою. Деякі можуть скористатися для погашення первісного внеску материнським капіталом , Але така можливість є не у всіх. Тому банківські пропозиції, в яких позика видається при першому внеску в 10%, дуже актуальні.


Але навіть 10% для банків видається занадто ризикованим значенням, тому багато банків вводять для таких позичальників додаткові умови. Наприклад, банк ВТБ 24, один з лідерів ринку іпотечного кредитування, пропонує програму «Квартира на вторинному ринку». Базовий розмір першого внеску становить 20%, проте при оформленні страхування відповідальності позичальника може бути надана житлова позика з початковим внеском 10%. В цілому ж умови за даною програмою досить вигідні: позика видається на термін від 5 до 50 років під 9,9-14,95% річних. Можлива як фіксована, так і комбінована ставка, яка підвищується на 3 п.п. без оформлення титульної і особистої страховки.

Альфа-Банк пропонує іпотеку з початковим внеском в 10%


Альфа-Банк пропонує позичальникам дещо інший підхід. Його програма для покупки вторинного житла з 10% передоплатою не так приваблива, як у ВТБ 24. По-перше, ставка по позиці трохи вище: 14,25-14,85%. По-друге, максимальний термін, на який вона надається, всього лише 25 років, а для приватних підприємців - і того менше: 20 років. Крім того, Альфа-Банк відомий своїми жорсткими санкціями за порушення порядку погашення позик. Але зате страхування відповідальності позичальника на всю суму не потрібно. Якщо надається іпотека з початковим внеском 10%, то страхуванню підлягає тільки різниця між сумою, що відповідає 20% від вартості житла, і фактично сплаченою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online