Іпотека під заставу нерухомості без початкового внеску

  1. Чи дають іпотеку без початкового внеску під заставу майна?
  2. Яку нерухомість можна взяти в іпотеку?
  3. Вимоги та умови банків
  4. пропозиції банків
  5. Сбербанк
  6. Процентні ставки
  7. Розрахунок іпотеки через калькулятор
  8. Переваги і недоліки
  9. Відгуки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека передбачає позику коштів під заставу нерухомості, що купується, але дуже часто люди не можуть дозволити собі її оформити через складнощі в процедурі або елементарно тому, що не можуть накопичити на гідно високий   початковий внесок   , Що встановлюється банками Іпотека передбачає позику коштів під заставу нерухомості, що купується, але дуже часто люди не можуть дозволити собі її оформити через складнощі в процедурі або елементарно тому, що не можуть накопичити на гідно високий початковий внесок , Що встановлюється банками.

Однак існує можливість укласти договір іпотеки без першого внеску.

Сьогодні ми розберемося з одним з таких варіантів.

Чи дають іпотеку без початкового внеску під заставу майна?

Відсутність першого внеску передбачає для банку додаткові ризики, так як те, що потенційний позичальник не може вкласти певну суму коштів може свідчити про те, що він неправильно розподіляє свої доходи або має низький рівень заробітку Відсутність першого внеску передбачає для банку додаткові ризики, так як те, що потенційний позичальник не може вкласти певну суму коштів може свідчити про те, що він неправильно розподіляє свої доходи або має низький рівень заробітку.

В такому випадку банк для підстраховки може видати іпотеку під заставу вже наявної нерухомості , Щоб якщо клієнт не виплатить заборгованість, мінімізувати свої втрати.

При додаткову заставу майна у банку знаходиться власність, яка на 200 і більше відсотків перевищує суму кредиту, тому іпотека видається більш охоче.

Також буде корисно ознайомитися з іпотекою без початкового внеску в ВТБ 24 .

до змісту ↑

Яку нерухомість можна взяти в іпотеку?

Залежно від вартості оцінки об'єкта застави банк приймає рішення про те, яку суму він може видати позичальникові Залежно від вартості оцінки об'єкта застави банк приймає рішення про те, яку суму він може видати позичальникові.

Виходячи з цього, клієнт може вибирати житло незалежно від ринку забудови і типу нерухомості.

В основному це може бути як квартира в новобудові, так і житло вторинної власності або приватний будинок.

Його вибір обмежується лише вартістю і сумою іпотеки, яку готовий видати банк.

Корисне відео:

до змісту ↑

Вимоги та умови банків

Умовами банку виступають   процентні ставки   , Термін видачі іпотеки і максимальна сума кредиту Умовами банку виступають процентні ставки , Термін видачі іпотеки і максимальна сума кредиту.

При отриманні позики під заставу вже наявної нерухомості банки висувають такі вимоги:

  • Власниками нерухомості, яка буде виступати в якості застави, повинні бути виключно повнолітні люди. Якщо в квартирі прописаний дитина або інвалід, шанс на позитивне рішення банку зменшується;
  • Наявна власність повинна володіти високою ліквідністю і пройти оцінку фахівцем;
  • Крім стандартних, банк встановлює перелік додаткових документів;
  • созаемщиком може виступати будь-який, не обов'язково родич, його дохід також враховується;
  • Позичальник повинен застрахувати не тільки купується житло, але і вже наявну власність від ризиків втрати або знищення.
до змісту ↑

пропозиції банків

Банк, розглядаючи кандидатуру клієнта і можливість прийняття в якості застави вже наявну нерухомість, може встановлювати більш низькі процентні ставки або збільшити термін кредитування.

Відео по темі:

до змісту ↑

Сбербанк

Залежно від вартості житла, що купується Сбербанк встановлює процентні ставки в сумі від 9 Залежно від вартості житла, що купується Сбербанк встановлює процентні ставки в сумі від 9.5% до 13.5% річних.

Стандартний термін кредитування становить 30 років, проте в індивідуальному порядку може бути надана можливість оформлення іпотеки на більш довгий час.

Комісія при видачі кредиту в Ощадбанку не вилучається, а також існує можливість дострокового погашення без додаткових платежів.

до змісту ↑

Процентні ставки

Процентні ставки залежать від вартості заставної нерухомості і суми іпотеки, а також терміну кредитування.

Банк Процентні ставки Сбербанк від 9.5% до 13.5% ВТБ 24 від 14.15% Газпромбанк від 11.5% до змісту ↑

Розрахунок іпотеки через калькулятор

Перед тим, як зважитися на такий відповідальний крок, як покупка житла в іпотеку, потенційному клієнту необхідно зважити всі за і проти і тверезо оцінити свої можливості.

Для того, щоб можна було розрахувати, скільки потрібно буде платити щомісяця для погашення кредиту, можна скористатися спеціальним онлайн калькулятором, який ми надаємо нижче.

Він дуже простий у використанні - вам всього лише варто ввести дані по кредиту, і ви зможете отримати детально побудований графік платежів і комісій за видачу кредиту, і щомісячних, і щорічних перевищень.

до змісту ↑

У багатьох банках процедура оформлення іпотечного договору схожа У багатьох банках процедура оформлення іпотечного договору схожа.

Для початку клієнту слід зібрати всі необхідні документи, особливо ті, що стосуються об'єкта застави, його вартості та ліквідності, а також тієї нерухомості, покупка якої планується.

Всі документи подаються до відділення банку разом із заповненою анкетою, також існує можливість онлайн подачі заявки.

Після розгляду кандидатури позичальника і об'єктів нерухомості банк приймає стверджувальне рішення.

Далі текст договору готують фахівці, клієнт уважно ознайомлюється з усіма умовами і підписує договір.

Один примірник видається на руки позичальникові.

Гроші на покупку житла можуть бути перераховані на особистий рахунок клієнта або продавця за угодою купівлі-продажу, а також можуть видаватися на руки в разі нецільового використання коштів.

Корисне відео:

до змісту ↑

Переваги і недоліки

Замислюючись про те, чи взяти іпотеку без першого внеску під заставу вже наявної нерухомості, необхідно враховувати всі плюси і мінуси таких програм, які і надані нижче в таблиці.

Переваги Недоліки Не має потреби збирати на перший внесок і розлучатися з великою сумою відразу. Необхідність виплати відсотків і суми боргу щомісяця. Це правило посилюється тим, що в заставі банку буде знаходитися не тільки купується житло, і ваше власне, так що у разі непогашення кредиту можливе застосування санкцій аж до вилучення. Таким чином існує ймовірність позбутися всієї нерухомості разом. Швидке оформлення іпотеки. В якості додаткової застави може бути прийнята не кожна нерухомість, а що володіє високою ліквідністю. Привабливі відсоткові ставки через гарний застави, а отже і гарантій для банку. Необхідність додаткової страховки об'єктів застави. Індивідуальні пропозиції банків для зарплатних і корпоративних клієнтів. -

В основному переваги такої програми дозволяють оформити іпотеку клієнтам, які не можуть дозволити собі накопичити на високий перший внесок і мають у власності якусь нерухомість, що представляє високу цінність.

до змісту ↑

Відгуки

Катерина, 33 роки: «Ми з чоловіком живемо в орендованій квартирі ось вже кілька років. Це дуже незручно і дратує, що у нас немає власного житла. Коли я дізналася, що вагітна, то питання постало особливо гостро. Але на свою квартиру або навіть початковий внесок по кредиту ми ніяк не можемо накопичити. У банку ВТБ 24 нам порадили, що можна закласти якусь власність і тоді взяти іпотеку без першого внеску. Батьки дозволили нам віддати як об'єкт застави їх будинок і виступили поручителями по кредиту. Ми зібрали всі необхідні документи, порахували, що коштів на щомісячні виплати нам точно вистачить, і ось зовсім скоро будемо купувати свою квартиру. »

Чи дають іпотеку без початкового внеску під заставу майна?
Яку нерухомість можна взяти в іпотеку?
Чи дають іпотеку без початкового внеску під заставу майна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online