Іпотека без первісного внеску ВТБ 24

  1. Забудькуватість і зайва точність розрахунків
  2. Самовпевненість і безпечність
  3. Неуважність і поспішність
  4. Процентні ставки по кредиту:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека - це найпоширеніший на сьогодні спосіб покупки квартири , І це готові підтвердити багато росіян. Для багатьох фрази: « іпотечний кредит »« Погашення або відсотки по кредиту », зустрічаються все частіше. Але для більшості каменем спотикання є обов'язкова наявність початкового внеску , Не кожен має внеском в 10% або 20%, що в підсумку обертається сумою в 1-2 млн рублів. Тому банки всіляко намагаються допомогти, і пропонують варіанти покупки, минаючи цей бар'єр.

Банк ВТБ 24 пропонує кредит під назвою «Іпотека + Материнський капітал». Скористатися даним кредитом можуть молоді сім'ї , В якості початкового внеску може бути використаний материнський капітал . У майбутніх позичальників повинен бути сертифікат на материнський капітал. Після отримання кредиту позичальники звертаються до місцевого відділення Пенсійного фонду, після чого кошти перераховуються фондом в рахунок погашення кредиту. За даними банку вже кілька тисяч клієнтів скористалися цією пропозицією. З 2013 року розмір материнського капіталу становить 408 906 руб. скористатися іпотекою без початкового внеску можна при придбанні квартири на ринку вторинної нерухомості або новобудови.

- Процентні ставки: в рублях починаються від 11,9% річних, в доларах США від 9,5%.

- Термін кредитування до 50 років.

- Сума кредиту від 900 000 руб.

Але перед тим як скористатися кредитом варто знати, яких помилок слід уникати, чого саме слід побоюватися, щоб ні підписання договору, ні погашення, ні отримання кредиту не таїли в собі небезпек. На які ж помилки вказують нам професіонали ринку і позичальники з досвідом.

Забудькуватість і зайва точність розрахунків

Взяли кредит, тепер для вас дата погашення кредиту є найважливішим числом місяця. Припустилися лише однієї прострочення, і штраф може скласти до 0,5%. Прострочення допускається вами досить часто. Значить, піддаєте себе ризику отримати від банку вимогу негайного повернення всього кредиту, включаючи штрафи, відсотки, пені.

Самовпевненість і безпечність

У той час, коли ви робите розрахунки, оформляєте договір , Будуєте плани у вас, як правило, все бездоганно у взаєминах на роботі, з дружиною (чоловіком), хороша зарплата. Однак не забувайте, що повернення іпотечного кредиту - це тривалий процес. Може трапитися так, що за цей час над фірмою, де ви отримуєте свою зарплату, згустяться хмари, в родині почнуться проблеми. Врахуйте народну мудрість, що біда ніколи не приходить одна.

Отже, важливо передбачити такі варіанти. Перш ніж укласти договір, слід постаратися передбачити колізії в сімейному житті, враховувати варіанти досить швидкої зміни місця роботи, з урахуванням збереження рівня зарплати. Не слід плекати надії, що вам вдасться без зусиль знайти квартиру, яка виявиться дешевшою і відповідає вашим бажанням. Врахуйте, що житло має відповідати крім ваших запитів, ще й вимогам того, хто видає іпотечний кредит. Припустимо, вас цілком влаштовує квартира в старій п'ятиповерхівці, але така квартира не влаштує банк. Навіщо кредитору ризики, які можуть виникнути внаслідок перспективи знесення такого житла.

Не дивуйтеся, що пропозиції, які допускають покупку квартир в кредит , Будуть гірше, ніж при оплаті готівкою . Ріелтори просто не хочуть вступити в додаткові кредитні клопоти, їм простіше працювати за реальні гроші . Власна безпечність та самовпевненість можуть проявитися в питаннях самої власності на квартиру. Ситуація не така вже й рідкісна: купуєте квартиру в кредит , 2 роки або більше спокійно живете. Раптово виявляється, що у житла є інший законний власник. Що може очікувати вас? Тривале і неприємний розгляд в судових інстанціях з неясними перспективами, витрачені нерви і гроші. За допомогою страховки буде покритий залишився борг за кредитом, але вже вкладені вами кошти ніхто поверне. Тому ніякої самовпевненості і безпечності при перевірках прав власності на об'єкт нерухомості не може бути.

Неуважність і поспішність

Всі без винятку ваші права, умови іпотечного договору вимагають розрахунків, потребують послідовному, уважному аналізі. Бажано і навіть необхідне проведення експертизи договору досвідченим і незалежним від банку юристом. Своє увагу особливо слід приділяти порядку негайного повернення, умов дострокового погашення кредиту , Періодичності платежів, можливостям зміни ставок, штрафним санкціям за прострочення.

Процентні ставки по кредиту:

Початковий внесокдо 7 роківдо 15 роківдо 25 роківдо 50 років

більше 60% (рублі) 11,9% 13,3% 13,6% 13,9% менше 60% (рублі) 13,2% 13,5% 13,8% 14,1% менше 40% (рублі) 13,5% 13,8% 14,1% 14,4% менше 20% (рублі) 13,6% 13,9% 14,2% 14, 5% більше 30% (долари) - - - 9,5%

Що може очікувати вас?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online