Іпотечний кредит на квартиру без першого внеску для молодої сім'ї: які банки дають

  1. Як отримати іпотеку без початкового внеску: вимоги до позичальника
  2. Умови іпотеки для молодої сім'ї з нульовим внеском
  3. У яких банках дають іпотеку без початкового внеску
  4. Як розрахувати платежі по іпотеці без початкового внеску

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Більшість з нас хотіли б мати власне житло, але не кожному його можуть подарувати. Значить, треба купити, але далеко не у кожного є на покупку достатньо коштів. Логічним буде вирішення питання житла шляхом іпотечного кредитування, бажано, без початкового внеску. І такі варіанти існують.

І такі варіанти існують

Як отримати іпотеку без початкового внеску: вимоги до позичальника

Не кожному бажаючому отримати іпотеку без початкового внеску банк надасть таку можливість, до потенційних позичальників пред'являється ряд вимог, причому, чим серйозніше кредитна організація, тим жорсткіше умови. До потенційному отримувачу іпотечного кредиту без початкового внеску пред'являються підвищені вимоги, перш за все він повинен мати більш високою прибутковістю, ніж ті, хто готовий платити перший внесок. Особливо вимогливі кредитори до його організованості і самодисципліни. Важливою перевагою банки вважають наявність заставної нерухомості у позичальника, такі клієнти мають більше шансів отримати даний вид кредитування.

Традиційні вимоги приблизно такі:

  1. Вік. Одержувач кредиту не може бути молодше 21 років і не старше 75 років на момент закінчення терміну виплати кредиту.
  2. Трудовий стаж на одному підприємстві не повинен побут менше 6 місяців.
  3. Мати достатню платоспроможність.

Умови іпотеки для молодої сім'ї з нульовим внеском

Молодий вважається сім'я, у якій кожному члену не більше 35 років Молодий вважається сім'я, у якій кожному члену не більше 35 років. Таким сім'ям можна скористатися спеціальною Федеральної програмою «Забезпечення житлом молодих сімей». Щоб скористатися програмою іпотеки з держпідтримкою без початкового внеску, необхідно стати в чергу на поліпшення житлових умов. Це головна умова.

Таким сім'ям видається сертифікат на отримання субсидії, розмір якої залежить від вартості квадратного метра в регіоні і складе вартість 48 кв. метра для сім'ї, яка не має дітей плюс 18 кв. метра на кожну дитину. Цими грошима буде погашений первинний внесок. Програма передбачає оплату державою 35% вартості квартири для сім'ї, яка не має дітей, плюс 5% на кожну дитину. Сума, що залишилася може бути погашена за рахунок коштів, взятих у будь-якому комерційному банку, що надає кредити для молодих сімейних пар.

Якщо ви молоді і ви в шлюбі, то для вашої молодої сім'ї існують спеціальні програми кредитування, здійснювані комерційними банками. Можна оформити іпотеку, скориставшись програмою «Молода сім'я», яка реалізується Ощадбанком. Програма хоча і передбачає виплату початкового внеску, який становить 10% від загальної вартості квартири для сімейних пар, які мають дітей, і 15% - для бездітних сімей, однак процентні ставки нижче. Також програма надає можливість відстрочити платежі на невизначений час, в разі народження дитини. Державна програма, безумовно, вигідніше для молодої сімейної пари.

Крім того, існують спеціальні програми, які надають пільгові умови іпоткі без початкового внеску для молоді, яка працює в сфері освіти педагогами і служить в армії.

У яких випадках можна оформити іпотечний кредит без початкового внеску

  1. Як сума початкового внеску може використовуватися заставу, в якості застави для оформлення кредитного договору можна використовувати нерухоме майно, таке як квартира, особняк або просто шматок землі і навіть автомобіль.
  2. Дозволяється використовувати додаткові кредитні кошти, це спеціальний кредит для внесення першого внеску.
  3. Можна, можливо скористатися материнським капіталом . Ряд банків можуть прийняти в якості початкового внеску сертифікат на маткапітал, який оформляється, як тільки в сім'ї народжується або усиновлюється дитина.
  4. Банки пропонують пільгові кредити. Така іпотека оформляється для власника сертифіката, що підтверджує право на отримання субсидії.
  5. Спеціальні програми, що підтримують молоді сімейні пари, молодих педагогів , Військовослужбовців. Вигідні умови на іпотеку пропонує банк ВТБ .
  6. Забудовник може надати розстрочку, яка відрізняється від іпотеки тим, що банк не бере участь в операції, забудовник не вимагає початковий внесок, заставу, не треба представляти довідку про платоспроможність, але зазвичай, розстрочка має короткий термін виплат, не завжди безвідсоткова, право власності на квартиру оформляється після закінчення будівельних робіт.

У яких банках дають іпотеку без початкового внеску

Найпростіше купити квартиру в іпотеку без початкового внеску, підібравши її на вторинному житло Найпростіше купити квартиру в іпотеку без початкового внеску, підібравши її на вторинному житло. Ставки по кредиту варіюються в межах 12-14%. Наступний за популярністю варіант - це покупка квартири в іпотеку в новобудові. Вартість такого житла трохи дешевше, але ставки вище і становлять 13-16%.

Можна оформити кредит на будівництво особняка, або на земельну ділянку з житловим будівництвом.

Кредит під заставу квартири можна взяти в Газпромбанку. Термін погашення іпотеки 15 років, відсоток іпотеки без початкового внеску - 15,25%, вартість застави не менше 30% житла, що купується. Максимальна сума кредитного договору становить 30 млн. Рублів. При покупці квартири необхідно надати банку договір купівлі продажу квартири .

В «Альфа-банку» процентна ставка іпотеки на покупку житла в Москві становить 12,1% і 12,3% - для регіонів РФ для рублевих кредитів, терміном на 25 років.

За допомогою кредиту «Росбанка» можна купити квартиру, виплачуючи від 13,6% до 14,1% річних.
Закласти автомобіль, щоб оформити кредит на покупку житла можна в «Економ банку», не відмовлять в «Зв'язок Банку» і в «Бистробанке».

Оформити іпотечний договір під додатковий кредит можна в «Дельта Кредит» і в «Московському іпотечному агентстві».

У вас бувало таке, що ви   забули пін-код карти Ощадбанку У вас бувало таке, що ви забули пін-код карти Ощадбанку ?

Наскільки зручно користуватися зарплатними картками Ощадбанку, читайте тут .

Відгуки про ПІФ «Імперія» від Російського Стандарту - http://money-budget.ru/multiply/funds/pif-imperiya-russkiy-standart.html

Кредитний договір на покупку квартири можна оформити за допомогою маткапіталу в «ВТБ24» з процентною ставкою в 11% і 14% - в Ощадбанку. А в Delta Credit вам оформлять іпотеку, зажадавши початковий внесок за все в 5% від вартості житла, що купується. Використовувати сімейний капітал в як початковий внесок банки почали відносно недавно, намагаючись залучити до програм кредитування молодь.

Існує можливістю оформити кредит на житло без первісного вкладення і без надання довідки про доходи. Але таке кредитування має підвищені процентні ставки. Якщо середня ставка становить 12,2% річних, то без початкового внеску і документа про платоспроможність - 16-17%.

Особливо хочеться відзначити перевагу Ощадбанку, який вважається одним з лідерів програм кредитування і оформляє іпотечний договір в будь-якому відділенні і без комісії. Максимальний термін погашення кредиту становить 30 років, ставка 12,5%, кредит можна отримати від 300 тис. Рублів.

Різні банки вимагають різні довідки, більш детальну інформацію можна отримати, відвідавши сайт банку або зателефонувавши на контактну лінію. Обов'язковими для надання в банк, є такі документи:

  • документ, що засвідчує особу;
  • копія трудової книжки;
  • документ, що підтверджує право на заставу;
  • документ, що підтверджує платоспроможність позичальника.

Як розрахувати платежі по іпотеці без початкового внеску

Розрахувати платіжні параметри іпотечного кредиту не складе труднощів, досить зайти на сайт кредитної організації, знайти в меню «іпотечний калькулятор» і заповнити форму, що складається з декількох полів:

  • Вартість придбаного майна.
  • Сума власних коштів.
  • Валюта.
  • Термін.
  • % Ставка.
  • Тип платежу: диференційований або аннуїтетний .
  • Початкова дата виплат.

І натиснути кнопку «Розрахувати».

Для розрахунку можна також скористатися калькулятором іпотеки без початкового внеску:

Реально оцініть свої можливості, ознайомтеся з можливими варіантами і вирушайте в банк і, можливо, одна ваша мрія здійснитися ви скоро відсвяткуєте новосілля. Про те, як швидше виплатити кредит, читайте тут - http://money-budget.ru/borrow/credits/kak-bystree-vyplatit-kredit.html

Корисні статті:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online