Будинок в розстрочку без первісного внеску

  1. Що таке розстрочка
  2. Документи для оформлення будинку в розстрочки
  3. Розстрочка без початкового внеску
  4. Який будинок можна оформити в розстрочку
  5. Розрахунок платежу на будинок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Своя квартира, свій будинок і інше житло - це максимальний комфорт і усвідомлення повної свободи дій. Але за таку свободу необхідно чимало заплатити. Чесно кажучи, мало хто може собі це дозволити в сучасних реаліях. Що ж робити тим, хто мріє про свою дахом над головою, хоче домашнього тепла? Сучасні банки і приватні фінансові установи надають хороші можливості для реалізації таких бажання. Один із способів - це придбання будинку в розстрочку без первісного внеску.

Що таке розстрочка

Розстрочка - це фінансова операція, що з поступовою виплатою суми позики. Як правило, користуються ті, хто має початкову суму, капітал, який сплачується за певну послугу, предмет або нерухомість. А решта суми виплачується в домовлений період часу по частинах під додаткові процентні виплати.

Для розстрочення перший внесок є характерним. Але в сучасних реаліях банки йдуть назустріч своїм клієнтам, виправляють деякі правила.

Клієнт може дозволити собі почекати з виплатою першого внеску, зібрати необхідну суму, а тільки потім віддати її як стартову в банк. Але при цьому перша сума обмовляється і за термінами, і за розмірами. На початку розстрочка без початкового внеску здається ідеальною пропозицією, але слід знати її підводні камені.

Часто відсотки для виплати такої розстрочки вище, ніж при кредитуванні з першим внеском.

Документи для оформлення будинку в розстрочки

Для того щоб придбати нерухомість, необхідно підготувати наступний пакет з такими документами:

  • Документ, який є заявою;
  • Паспорт потенційного позичальника;
  • Довідка з місця роботи із зазначенням історії заробітної плати;
  • Страховий поліс, якщо є, а також його копія;
  • Ідентифікаційний номер платника податків;
  • Копія трудової книжки;
  • Документи про освіту, свідоцтва про народження дітей;
  • Додаткові документи, що підтверджують доходи.
Своя квартира, свій будинок і інше житло - це максимальний комфорт і усвідомлення повної свободи дій

Для оформлення будинку в розстрочку без первісного внеску необхідно не тільки відповідати вимогам банку, а й надати документи, як мінімум паспорт і довідку про доходи

Кожен банк пропонує свої умови. Дехто, наприклад, не будуть вимагати у свого клієнта довідки про доходи, працевлаштуванні і деяких інших особистих документів.

Розстрочка без початкового внеску

Не завжди банк дає добро на оформлення розстрочки. Це багато в чому залежить від цього, чи відповідають ці будинки вимоги для фінансових операцій, пов'язаних з кредитуванням. Банки зазвичай мають свої пункти, за якими визначається нерухомість, які можна купити.

Банки зазвичай мають свої пункти, за якими визначається нерухомість, які можна купити

В розстрочку можна придбати не тільки житловий, а й дачний будинок

Який будинок можна оформити в розстрочку

По-перше, нерухомість повинна бути відносно нової (не більше, ніж 70 років) або зі спеціальним висновком про його задовільному стані. Другий критерій, - його не аварійний стан. Також враховуються матеріали будинку (для будинку з дерева розстрочка малоймовірна), його розміри. Ще одне, що необхідно врахувати. Щоб уберегти себе від неприємностей, банк часто наполягає на страхуванні будинку, яке здійснюється за рахунок клієнта.

Розрахунок платежу на будинок

Банки пропонують не тільки професійних консультантів в своїх офісах. Існує чимало онлайн-сервісів, де потенційний позичальник може прицінитися до дому в розстрочку. Наприклад, за допомогою калькулятора можна купити будинок розстрочку без первісного внеску, прорахувавши наперед розміри кожної з виплат. Відштовхуючись від даних, які надаються клієнтом, програма розраховує необхідну інформацію всього за кілька секунд. Завдяки цьому можна оцінити свої можливості і ризик розстрочки.

Завдяки цьому можна оцінити свої можливості і ризик розстрочки

За допомогою кредитного калькулятора можна розрахувати суму щомісячних платежів, суму переплати і загальну суму кредитування

Іноді для реалізації своїх бажань необхідно трохи ризикнути, але, правильно оцінивши можливості, ви залишитеся тільки в плюсі. На вибору банку, який стане вашим кредитором і, в якому ви оформите будинок в розстрочку без первісного внеску, поставтеся з усією відповідальністю, адже від його фінансової стабільності буде залежати і ваша.

Що ж робити тим, хто мріє про свою дахом над головою, хоче домашнього тепла?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online