Як купити побутову техніку в кредит, переваги і недоліки

  1. Купівля побутової техніки в кредит-переваги
  2. Недоліки придбання побутової техніки в кредит
  3. Підводні камені при оформленні кредиту
  4. Важливі моменти при отриманні кредиту на покупку побутової техніки
  5. розстрочка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Побутова техніка відіграє важливу роль в житті кожного, телевізор, холодильник, чайник, мікрохвильова піч, піч - немає ні дня коли б ми цією технікою не скористалися. Але ціни постійно ростуть і дуже часто на придбання техніки потрібно досить пристойна сума грошей. Де взяти необхідну суму грошей, виходом якраз таки і буде кредит. Як правильно оформити кредит на покупку побутової техніки, що врахувати при підписанні кредитного договору? І на скільки вигідно виявиться придбання?

І на скільки вигідно виявиться придбання

Купівля побутової техніки в кредит-переваги

  • Оформляючи кредит, ви отримуєте техніку вже сьогодні, і не потрібно чекати щоб накопичити. Якщо щось зламалося, наприклад холодильник, а продукти потрібно ж зберігати, то кредит тільки допоможе вам вийти з ситуації, що склалася.

  • За умови зростання цін, ви платите за товар колишню ціну.

  • Кредит ви оплачуєте щомісячно, рівними і за сумою зручними платежами.

  • У багатьох магазинах пропонується безпроцентний кредит, свого виду розстрочка, без початкового внеску, штрафів та комісій.

  • Кредит на побутову техніку можна оформити навіть з дуже поганою кредитною історією. Це можна використовувати для виправлення своєї кредитної історії, адже банки враховують всі кредити позичальника за 3 останні роки.

Недоліки придбання побутової техніки в кредит

  • Першим і головним недоліком є ​​процентна ставка, кредитори не дуже скромні в її розмірі, і як наслідок дуже істотна переплата.

  • У кредитному договорі банк найчастіше прописує комісії і штрафи, але через неуважність позичальник підписує такий договір, і в результаті переплата може досягти колосальних розмірів.

  • При несплаті кредиту, банк може вилучити техніку.

Підводні камені при оформленні кредиту

Відсоткова ставка за кредитним договором може виявитися набагато вище ніж озвучувалася спочатку, це так звана ефективна ставка, яка демонструє повну картину всіх витрат по кредиту, наприклад, з урахуванням обов'язкової страховки.

Тому ще на попередній консультації вимагайте графік платежів, де буде видно п олная вартість кредиту (сума запитана + переплата).

Враховуйте штрафи і комісії! Детально розпитайте і уважно прочитайте, де саме прописано про штрафи в договорі, чи є комісія за щомісячні платежі по кредиту і чи є штраф за дострокове гасіння кредиту. Якраз на цих моментах дуже часто трапляються позичальники.

Комісію банк може стягувати за відкриття і ведення позикового рахунку, і переказ грошей.

При оформленні кредиту на покупку побутової техніки вам обов'язково доведеться укладати договір страхування. Уважно вивчіть які ризики страхуються і не поспішайте купувати страховку ту, що пропонує сам банк. Вивчіть пропозиції інших страхових, пропозиції можуть виявитися найбільш вигідними, і за сумою страховці і за кількістю ризиків.

Пам'ятайте, що банк не може вас примушувати до укладення договору страхування з якійсь визначеній страховою компанією! У кредитному договорі прописується як раз таки обов'язковість самої страховки! Тому ви вивчайте і вибирайте ту страхову, у якій пропозицію найбільш вигідне.

Не поспішайте з покупкою техніки в кредит, адже ціни на попереднє моделі дешевшають, в зв'язку з випуском нових. І якщо раніше вам не вистачало на придбання пилососа, то через кілька місяців, він стане дешевше і ви зможете його собі дозволити.

Не поспішайте оформляти кредит якщо терміново потрібно щось купити, для початку спробуйте зайняти грошей у родичів або друзів, це дозволить уникнути таких високих переплат.

Якщо питання покупки техніки стоїть гостро, і купити все і відразу неможливо, наприклад, при переїзді в нову квартиру, то кредит може допомогти. До того ж придбати відразу кілька товарів зручно, адже не треба оформляти окремо кредит на кожен товар, і платіж буде один відразу за всю техніку.

Важливі моменти при отриманні кредиту на покупку побутової техніки

Чим більше термін кредиту, тим більше буде переплата за відсотками, і за весь термін можете перелатіть до 100% від суми позики. До того ж побутова техніка постійно оновлюється і випускаються нові моделі, тому черга рік куплений холодильник коштує вже порівняно дешевше. І як висновок треба брати техніку не останньої моделі і до того ж на короткий термін. Але короткострокові кредити можуть виявитися дуже дорогими, зверніть увагу на кожен пункт договору, особливо якщо щось надруковано дрібним шрифтом, не соромтеся задавати питання і просити роз'яснити вам докладніше незрозумілі пункти. Вивчіть графік платежів по кредиту, досить часто переплата виявляється набагато більше ніж ви припускали спочатку.

розстрочка

Найпереважнішим пропозицією для клієнтів з купівлі побутової техніки виявляється розстрочка. Переплата за таким кредитом мінімальна, тому що магазин виплатить кредитору різницю по процентній ставці. Однак не всі товари можна купити в розстрочку, магазин компенсує свої витрати за рахунок систем знижок.

У будь-якому випадку вивчайте уважно те, що вам пропонують і підрахуйте всі витрати, настільки це придбання вигідно для вас.

Як купити побутову техніку в кредит, переваги і недоліки

5 (100%) 1 голос [а]


Поділитися в соціальних мережах:

Як правильно оформити кредит на покупку побутової техніки, що врахувати при підписанні кредитного договору?
І на скільки вигідно виявиться придбання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online