Молодий підприємець запустив мобільний додаток для виклику таксі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Молодий підприємець запустив мобільний додаток замовлення таксі через смартфон - mTakso Молодий підприємець запустив мобільний додаток замовлення таксі через смартфон - mTakso.

Поки в Талліні і Тарту відкрито нову та зручну послугу замовлення таксі через смартфон або комп'ютер тільки за допомогою пари кліків. За перші два тижні в Талліні до послуги вже приєдналися понад 60 і в Тарту 10 таксистів і 2100 клієнтів. При цьому підключитися до послуги може будь-який таксист з будь-якого міста Естонії, що дає таксисту додаткових клієнтів незалежно від диспетчера фірми, де він працює. Правда за кожну відбулася поїздку доведеться поділитися з розробником сумою в 0.5 євро.

За допомогою програми mTakso можна замовити таксі без очікування в черзі диспетчера і не маючи номерів різних фірм. Додаток mTakso визначить місце розташування клієнта за допомогою GPS. Натиснувши всього одну кнопку, ви побачите всі вільні таксі різних фірм, які є поблизу.

Клієнт вибирає таксі, відповідне за ціною, моделі або якості обслуговування і потім замовлення надходить прямо на екран мобільного пристрою таксиста. Після отримання підтвердження від водія клієнт бачить наближення таксі на карті. Наприкінці поїздки можна оцінити отриману послугу.

У разі якщо поблизу немає вільного таксі, додаток mTakso показує номера таксофірм (у всіх великих містах Естонії).

Так як замовлення оформляється без розмови, ця послуга зручна, наприклад, ля людей з вадами слуху або мови. Нею також можна скористатися в обстановці, коли неможливо телефонувати (на концерті, на нараді і т.д).

Послуга mTakso безкоштовна і пропонується на естонському, російською та англійською мовами.

Таксистам mTakso пропонує можливість отримувати додаткові замовлення в період очікування, продовжуючи роботу в старій фірмі. У годину пік часто бувають ситуації, коли в одній фірмі немає вільних таксі, а в інший водії чекають клієнта. Додаток mTakso допоможе клієнту швидко знайти вільне таксі незалежно від фірми.

Автор програми mTakso - молодий підприємець Маркус Вілліг, 19-річний випускник 2013. року Таллінській реальної школи.

Завантажити додаток можна ТУТ

Подробиці для таксистів дивіться ТУТ

Рекомендується до перегляду:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online