Найвищий дерев'яний будинок у світі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найвищий будинок з дерева розташований в Кроссвілл, штат Теннессі, США, і побудований він, як не дивно, непрофесійним будівельником Найвищий будинок з дерева розташований в Кроссвілл, штат Теннессі, США, і побудований він, як не дивно, непрофесійним будівельником. Горація Берджессу (Horace Burgess) знадобилося 11 років, щоб побудувати будинок своєї мрії висотою в 10 поверхів. Горацій каже, що почав будівництво після бачення Бога, який сказав йому, що у нього не закінчаться матеріали, поки він не добудує будинок.

Величезний дерев'яний будинок колосальної площею 10 000 квадратних футів (3 400 кв. Метрів) обійшовся Горація зовсім дешево. Він витратив всього 12 тис. Доларів завдяки ощадливому використанню матеріалів і застосування відходів виробництва. Всередині будинку гвинтові сходи, вівтар, баскетбольний майданчик і безліч кімнат, коридорів, переходів і балконів. Величезний дерев'яний будинок колосальної площею 10 000 квадратних футів (3 400 кв

Фотографії зроблені Томом Веттон (Tom Whetton) 15 березня 2012 року. Він, як очевидець гігантського дерев'яного будови, каже: «Будинок виглядає неймовірно вражаюче. Ви не можете реально оцінити його масштаби, поки ви стоїте поруч з ним, але повірте - він величезний.

Мені сказали, що будова підтримується шістьма деревами, які знаходяться всередині, і що на будівництво пішло 258 000 цвяхів Мені сказали, що будова підтримується шістьма деревами, які знаходяться всередині, і що на будівництво пішло 258 000 цвяхів. Цей будинок - мрія всіх дітей. Коли його бачиш, хочеться відразу зайти і обстежити його вздовж і поперек.

джерело

Дивіться також:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online