Не можеш обзавестися житлом в столиці? Є вихід!

  1. Ірпінь.
  2. Вишгород.
  3. Боярка.
  4. Буча.
  5. Вишневе.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власним житлом мріє обзавестися кожна сім'я. Незважаючи на те, що забудовники намагаються щосили, житловий фонд з кожним роком збільшується, ціни на квадратні метри залишаються на колишньому рівні, і далеко не кожна родина може дозволити собі хоча б кімнату в Києві.

Деякі знаходять вихід, набуваючи квартири в містах-супутниках столиці.

Переваги такого житла у наявності:

1) Екологія.

Чисте повітря, більше зелених насаджень, менший потік автотранспорту.

2) Більше простору.

Це стосується не тільки прибудинкової території, а й площі квартири. Адже продавши маленьку гостинку в Києві, можна купити повноцінну квартиру з великою кухнею і кімнатою, а то і двома.

Інформацію про продаються квартирах і від забудовників, і безпосередньо від господарів можна знайти в базі даних по нерухомості. Такі бази нерухомості випускаються для агенств і ріелторів. Але мало хто знає, що будь-який бажаючий, який є приватною особою, може також підписатися.

Наприклад, ІС Realtor надає базу інформації з продажу квартир, кімнат, будинків, ділянок не тільки Києва, а й передмістя.

Тут Ви можете знайти інформацію по найпопулярнішим напрямками передмістя для проживання:

Ірпінь.

10-15 хвилин транспортом до станцій метро «Академмістечко» і «Святошино». Маршрутки до метро йдуть кожні 15 хвилин. Активно забудовується, так що вибір квартир величезний. Є багато санаторіїв та інших оздоровчих закладів. Ціна квадратного метра в новобудові від 6500грн.

Вишгород.

10-15 хвилин до метро «Героїв Дніпра». Розвинута інфраструктура. Місто знаходиться на березі Київського моря. Ціна від 7500грн за кв. метр.

Боярка.

Розвинута інфраструктура. Можливість дістатися відразу до кількох станцій метро. Ціна за метр - від 7000 грн.

Буча.

Бучу можна назвати найзеленішим селищ. І одним з найкрасивіших. Ціна квартири в новобудові від 6000грн за кв.метр. До кількох станція метро їхати хвилин 20.

Вишневе.

Знаходиться зовсім близько. До метро можна дістатися за 5 хвилин. Хороша інфраструктура. Ціна від 7200 грн за кв.метр.

Вторинний ринок, тобто квартири вторинного ринку житла, в цих містах будуть коштувати ще дешевше, ніж житло в новобудовах. 46.4.130.245

Детальну інформацію про всіх квартирах Київської області та Києва можна отримувати в базі Realtor http://bazarealtor.com.ua/ кожен день з понеділка по п'ятницю. Співробітники цієї інформаційної системи прозванивают підсумки дані і випускають два рази в день тільки актуальні об'єкти.

Дата додавання статті: 17, вересня 2014 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online