Іпотека в банку ВТБ на вторинне житло в 2019 році, процентна ставка, калькулятор, умови

  1. Переваги іпотечного кредиту в банку ВТБ
  2. Процентні ставки і умови іпотеки в банку ВТБ в 2019 році
  3. Іпотека на вторинне житло
  4. Калькулятор розрахунку процентної ставки
  5. Хто може оформити іпотеку в ВТБ?
  6. Документи, необхідні для іпотеки
  7. Як оформити іпотеку на вторинне житло в ВТБ?
  8. Як оплачувати іпотеку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найпоширенішим варіантом покупки нерухомості є її придбання по іпотечному кредитуванню. У банку ВТБ є кілька вигідних іпотечних програм з придбання вторинного житла, для участі в яких необхідно дотримуватися або підходити деяким умовам.

Переваги іпотечного кредиту в банку ВТБ

Кредитування від ВТБ відрізняється вигодами для клієнта. До переваг ВТБ можна віднести:

  • вигідні ставки та умови для різних громадян;
  • мінімальні вимоги оформлення;
  • бонуси за програмою «Колекція», якщо клієнт є її учасником;
  • вигода від програми добровільного страхування.

У банку ВТБ можна придбати як звичайне вторинне житло, так і заставне. Є можливість для оформлення кредиту, не прив'язаного до типу об'єкта, що здобувається, але під заставу власного житла.

Процентні ставки і умови іпотеки в банку ВТБ в 2019 році

Умови змінюються в залежності від програми кредитування. Є кілька варіантів, які можна використовувати як окремо кожну програму, так і в комплексі з декількома додатковими сервісами. Розглянемо спочатку програми і ставки для них:

Назва програми Ставка (%) Сума предіта Початковий внесок Примітка «Готове житло» 9,5% від 500 000 до 75 000 000 15% Для зарплатних клієнтів ПВ дорівнює 10%. Ставка дійсна при підключенні страхування. «Заставне житло» 12% -13% від 625 000 до 10 000 000 20% Знижена ставка при оформленні страховки. «Іпотека військовим» 9,7% до 2 000 000 20% Максимальний термін надання кредиту - 14 років. Ставка діє при підключеному страхування. «Перемога над формальностями» 10,5 від 500 000 до 8 000 000 40% Потрібно всього два документи: паспорт та СНІЛС, максимальний термін - 40 років. «Іпотека з материнським капіталом» від 9,5% до 14% до 15 000 000 Без початкового внеску або за рахунок материнського капіталу Максимальний термін кредитування - 30 років, пільговий продукт для молодої сім'ї. При відсутності ПВ ставка буде підвищена.

Пільгові умови по іпотеці можуть отримувати зарплатні клієнти, держслужбовці, військові та молоді сім'ї за спеціальною програмою.

На зниження процентної ставки впливає наявність оформленого разом з іпотекою страхового поліса на нерухомість. При відмові від страховки ставка стає трохи більше, але інформацію про це можна уточнити тільки при оформленні іпотечного кредиту.

Іпотека на вторинне житло

При оформленні іпотечного кредиту фахівець у відділенні ВТБ завжди пропонує оформити добровільне страхування, яке запобігає втраті коштів через різних непередбачених ситуацій. При цьому, підключення страховки впливає і на зниження процентної ставки, про що зазвичай теж попереджає банківський фахівець.

Калькулятор розрахунку процентної ставки

На офіційному сайті ВТБ встановлений спеціальний калькулятор, що дозволяє розрахувати суму переплати, загальну суму кредиту і необхідний щомісячний дохід. Звичайно, розрахунок йде приблизний, точні дані можна дізнатися при оформленні у банківського менеджера по роботі з клієнтами ВТБ.

Розглянемо принципи роботи калькулятора. Щоб дізнатися необхідні дані потрібно:

  1. вказати вартість нерухомості або щомісячний дохід позичальника;
  2. уточнити суму початкового внеску в рублях РФ та термін іпотеки (від 1 року до 20 років);
  3. також є можливість додаткового налаштування розрахунку за рахунок вказівки площі квартири (менше 65 кв.м. або більше), якщо позичальник - зарплатний клієнт ВТБ, то варто це відзначити у відповідному полі калькулятора.

Потім дані розрахуються автоматично в поле в правій колонці калькулятора. Після цього можна заповнити заявку онлайн або відправитися у відділення банку особисто.

Хто може оформити іпотеку в ВТБ?

Існують загальні умови для клієнтів на придбання будь-якого кредитного продукту. Для цього людина повинна:

  • досягти віку 21 років;
  • працювати на даному місці роботи не менше 3 місяців, причому загальний стаж повинен становити не менше року;
  • мати громадянство РФ і постійну прописку на території Росії і в регіоні знаходження офісів банку ВТБ;
  • отримувати певну суму грошей щомісяця, при цьому ВТБ може зарахувати дохід з декількох робочих місць - основного і за сумісництвом, але не більше двох.

Також для клієнтів, вже оформили іпотеку і справно її виплачують, в ВТБ доступний так званий «іпотечний бонус». Це додаткова сума готівкою за низькою ставкою, яка видається клієнту на дрібну побутову техніку, кухонні меблі, ремонт та інше за бажанням позичальника. Цей кредит нецільової і це означає, що виданий «іпотечний бонус» можна використовувати на будь-які цілі.

Документи, необхідні для іпотеки

Існує стандартний набір документів для оформлення будь-якого кредиту - це паспорт і один додатковий документ, найчастіше це водійське посвідчення або СНІЛС. Але для оформлення квартири по кожній із програм, крім продукту «Перемога над формальностями» потрібні додаткові довідки і документи. Який повний список необхідних паперів для оформлення іпотечного кредиту?

  • Паспорт Російської Федерації.
  • СНІЛС, водійське посвідчення, закордонний паспорт на вибір.
  • Довідка, що підтверджує дохід клієнта: 2НДФЛ або документ за формою банку.
  • Завірена роботодавцем копія трудової книжки.
  • Військовий квиток необхідно надати позичальнику-чоловікові, який не досяг віку 27 років.

Військовий квиток необхідно надати позичальнику-чоловікові, який не досяг віку 27 років

ВТБ може запросити від клієнта надання додаткових документів, не позначених в цьому списку. Тому перед походом в банк варто запитати консультації з банківським фахівцем про надання документів, що можна зробити віддалено по гарячій лінії або онлайн в особистому кабінеті.

Як оформити іпотеку на вторинне житло в ВТБ?

Ми допоможемо швидко підібрати і зробити заявку на іпотечний кредит за Вашим умовам. Дізнайтеся, на яку суму кредиту Ви можете розраховувати. Заповніть онлайн-заявку і з Вами обов'язково зв'яжеться кредитний консультант.

Спочатку необхідно уважно ознайомитися з умовами надання сподобалася програми і зібрати необхідні документи. Заявку можна відправити кількома способами:

  • онлайн на сайті ВТБ;
  • у відділенні банку;
  • зателефонувати до кол-центру.

В останньому з варіантів можна почати тільки часткове заповнення заявки, після чого необхідно зайти в офіс ВТБ з комплектом документів і для складання частин, що залишилися заяви на іпотеку.

Банк приймає рішення максимум за 5 робочих днів, позитивну відповідь діє 4 місяці, за цей час позичальникові необхідно знайти відповідне житло. Після того, як потрібне для проживання місце знайдено, клієнт відправляється в банк з документами на підписання. Коли все зроблено, угоду можна вважати завершеною.

Коли все зроблено, угоду можна вважати завершеною

На руки клієнту видаються: договір про комплексне банківське обслуговування, графік щомісячних платежів з повною сумою кредиту, страховий договір і поліс при оформленні страховки.

Як оплачувати іпотеку?

Іпотечний кредит можна оплачувати тими ж способами, що і звичайний. Платити потрібно суму, що не менша за ту, що вказана в якості щомісячного платежу. Варіантів для оплати кредиту кілька:

  • через банкомати або офіси ВТБ;
  • через особистий кабінет або мобільний додаток;
  • в салонах стільникового зв'язку, в поштових відділах або перекладами з інших банків.

Іпотечний кредит можна погашати достроково, перед цим необхідно проконсультуватися з менеджером ВТБ і уточнити повну необхідну суму для погашення. Після оплати слід зв'язатися з банком і упевнитися, що вся сума на рахунку піде на погашення всієї заборгованості.

Бонусні пропозиції від ВТБ дають можливість позичальникові отримати додаткову вигоду крім низьких ставок за обраними програмами. Відсутність величезного пакету документів для оформлення іпотеки - це велика перевага в порівнянні з іншими кредитними організаціями.

Як оплачувати іпотеку?
Хто може оформити іпотеку в ВТБ?
Який повний список необхідних паперів для оформлення іпотечного кредиту?
Як оформити іпотеку на вторинне житло в ВТБ?
Як оплачувати іпотеку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online