Інфографіка: скільки коштує купити квартиру в Запоріжжі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ріелтори стверджують, що затребувана як центральна частина міста, так і околиця, повідомляє Domik.ua. У процентному співвідношенні - 50% покупців купують квартири в багатоквартирних будинках, розташованих в центрі Запоріжжя, а 50% вибирають житло в районах, віддалених від центральної частини міста.

Купити однокімнатну квартиру в центрі Запоріжжя можна в середньому за $ 37000- $ 38000. Двокімнатне житло в районах, наближених до центру міста, клієнти можуть придбати за $ 39000- $ 40000. Трикімнатні житлові об'єкти на околиці продаються в середньому за $ 40000- $ 42000.

Для порівняння, однокімнатну квартиру в новобудовах на вторинному ринку нерухомості Дніпра, розташованих в центрі, можна купити в середньому за $ 35000- $ 40000.

Згідно з даними агентств нерухомості, покупці воліють проживати біля транспортної розв'язки, об'єктів розважальної і соціальної інфраструктури. Оскільки клієнти хочуть економити на оплаті за житлово-комунальні послуги, вони вибирають квартири, оснащені лічильниками енергоресурсів. Крім того, покупці найчастіше цікавляться об'єктами на середніх поверхах будинків. Цікаво, що житлові об'єкти з готовим ремонтом користуються невисоким попитом серед клієнтів. Більшість покупців цікавиться квартирами з чорновою обробкою, оскільки хоче займатися ремонтно-оздоблювальними роботами самостійно.

загрузка ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online