«Укрзалізниця» тимчасово припинила повернення квитків через інтернет

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 12 грудня 2017 послуга повернення куплених через Інтернет залізничних квитків тимчасово припиняється «Укрзалізницею». Про це повідомляє прес-служба залізниці

Про це повідомляє прес-служба залізниці

Тимчасове обмеження, повідомляє «Укрзалізниця» введено на прохання пасажирів, з метою попередження зловживань з квитками і створення їх штучного дефіциту.

Так, в Укрзалізниці зазначили, що переважна кількість квитків на зимові свята, викуповується через інтернет в перші хвилини відкриття продажів. У той же час, простежується тенденція повернення значної частини викуплених квитків, переважно в нічний час.

Повернення залізничних квитків куплених через інтернет тимчасово буде здійснюватися тільки через каси на залізничних вокзалах. Обмеження будуть скасовані після закінчення новорічно-різдвяних перевезень. Раніше, в грудні 2016 року «Укрзалізниця» тимчасово призупинила послугу бронювання квитків, також на період новорічних свят, - і не відновила її надання.

джерело пасажирський транспорт

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online