Повернення товару

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Безпечне а Купівля!

Шановні партнери!


У разі виявлення браку або, якщо придбаний товар не підійшов Вам за якимись причинами, В и можете повернути або обміняти його протягом 14 днів з дня покупки, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» від 12 У разі виявлення браку або, якщо придбаний товар не підійшов Вам за якимись причинами, В и можете повернути або обміняти його протягом 14 днів з дня покупки, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991 №1023-XII ст.8.

Згідно з державними стандартами України, гарантійний термін для взуття 30 днів з дня покупки. Якщо В и не змогли вибрати заміну, м и повертаєть м вартість товару. Так само Ви можете залишити гроші на рахунку магазину для подальших покупок.

Не допускається нанесення на упаковку написів, адрес, імен і псування упаковки. Пересилаючи посилку поштою, використовуйте додаткову упаковку. Товари в зіпсованої упаковці, в коробках з нанесеними мітками, або обклеєних скотчем без додаткової упаковки до поверненню не приймаються!

Поверненню не підлягають моделі взуття, виготовлені за індивідуальним замовленням, а так же:

  • зі зміною кольору або матеріалу верху взуття;

  • з іншого підошвою;

  • зі зміною обсягу гомілки і підйому, висоти та інших параметрів на прохання клієнта;

  • і будь-якими іншими змінами зовнішнього вигляду і характеристик виробу на замовлення клієнта;

  • взуття зі слідами зносу, забруднень і механічних пошкоджень.

У разі повернення товару, згідно з умовами, регламентованими "Законом України про захист прав споживачів", Вам необхідно Зв'язатися з нами і назвати причину повернення, повну вартість товару і доставки, номер замовлення, номер накладної, номер і ПІБ власника банківської карти, на яку потрібно повернути кошти.

ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ НА КАРТУ ПРИВАТ БАНКУ

ПРОТЯГОМ 7 ДНІВ ВІД ДНЯ ОТРИМАННЯ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online