Повернення переплачених відсотків по кредиту - Центр правового захисту банківських позичальників №1 - Повернення незаконних комісій банків, захист прав позичальників банків в Ставрополі і Краснодарі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Допоможемо повернути переплачені відсотки по кредиту

Допоможемо повернути переплачені відсотки по кредиту !!!
Хіба може такий великий і надійний банк обрахувати мене?
Що таке аннуітентний платіж, або «Ах какая у банку математика!»


За останні роки, найпопулярнішим видом платежів при кредитуванні фізичних осіб став аннуїтетний платіж - рівний по сумі щомісячний внесок в сплату заборгованості по кредиту, який включає в себе суму нарахованих відсотків за кредит і суму основного боргу. Особливість цього платежу в тому, що на початку терміну відсотки дуже великі (вони можуть виплачуватися вперед), а для погашення основного боргу - маленькі.
Відповідно до цивільного законодавства, відсотки по кредиту нараховуються відповідно до процентною ставкою, встановленою у договорі і їх переплата прямо заборонена законом!
У яких випадках банк міг мене обрахувати?
Яким чином я можу повернути чесно зароблені гроші, які незаконно привласнив банк?
Якщо Ви погасили кредит достроково, то може виявитися, що банк утримав з Вас суми, що становлять значну частку від відсотків по кредиту авансом.
Таким чином, при достроковому погашенні кредиту, в разі аннуітентного платежу, відсотки, виплачені Вами вперед, можуть ставити, по суті, необгрунтоване збагачення банку!
Аналогічна ситуація може виникнути в разі рефінансування або реструктуризацію, при погашенні раніше виданого кредиту (перекредитування).
Іншими словами, банк гасить Ваш попередній борг разом з переплачені відсотками і укладає новий договір, за яким графік сплати відсотків починається заново.
Також, суд може провести перерахунок графіка погашення кредитного договору, так як сплата авансом відсотків по кредиту не передбачена законом і суперечить кредитним договором. Таким чином, Ви можете заощадити значну суму грошей зі сплати відсотків по кредиту за перші платіжні періоди і погашати суму основного боргу великими сумами!

До того ж суд може зобов'язати банк повернути попередню переплату відсотків!
У зазначених випадках, Ви можете повернути гроші незалежно від того чи є у Вас прострочена заборгованість, закритий кредит, або розірваний кредитний договір!
Подумайте самі, що вигідніше:

  • Платити багаторазово завищені відсотки за перший період кредиту, або скоріше розрахуватися з боргом?
  • Повернути гроші, зароблені своєю кров'ю і потом, або подарувати їх шановним банкірам?

Як повернути гроші? З чого почати?
Якщо Ви вважаєте, що Вас обдурили, не тягніть час! Пропустивши визначений законом термін, ВИ ЛІШІТЕСЬправа на отримання незаконно утриманих коштів.
Дізнайтеся безкоштовно у нашого юриста, скільки грошей Ви зможете собі повернути!

Якщо Ви проживаєте в іншому регіоні, або у Вас недостатньо часу на отримання консультації, можете відправити наявні документи по кредиту (копія кредитного договору, графік платежів, повідомлення про повну вартість кредиту).

Наші фахівці проведуть правовий аналіз, про наявність переплачених відсотків, прихованих банківських комісій, інших незаконних умов і визначення приблизної суми підлягає стягненню з банку.

Хіба може такий великий і надійний банк обрахувати мене?
У яких випадках банк міг мене обрахувати?
Яким чином я можу повернути чесно зароблені гроші, які незаконно привласнив банк?
Повернути гроші, зароблені своєю кров'ю і потом, або подарувати їх шановним банкірам?
Як повернути гроші?
З чого почати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online