Податкові відрахування при покупці квартири в іпотеку

  1. Хто може повернути частину податків?
  2. Ключові нюанси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У відповідно до актуальних нормативами російського законодавства, повернути витрати   на придбання житла   можна навіть в тому випадку, якщо квартира придбана по іпотеці У відповідно до актуальних нормативами російського законодавства, повернути витрати на придбання житла можна навіть в тому випадку, якщо квартира придбана по іпотеці. Причому компенсується не тільки фактична сума, але і відсотки за позикою. Від платника податків вимагається лише подбати про підготовку і подачі необхідних документів , Щоб отримати податкове вирахування при купівлі квартири в іпотеку.

Як і які папери потрібно зібрати, і на яку суму можна розраховувати, в кінцевому рахунку? На ці та багато інших питань зможуть відповісти наші досвідчені юристи, які стежать за змінами в законах і допомагають оформити виплати в найкоротші терміни. Звичайно, можна зайнятися всім самостійно, але тоді доведеться витратити багато часу і зусиль, при цьому не буде ніякої гарантії позитивного рішення від податкової інспекції. Справа в тому, що існує безліч нюансів при отриманні податкових відрахувань з покупки квартир в іпотеку - про них відомо тільки професіоналам, так що розумніше довіритися юристам, тим більше що наші послуги не зажадають зайвих витрат.

Хто може повернути частину податків?

Можливість подати документи на одноразовий податкове вирахування при купівлі квартири мають тільки ті резиденти РФ, які мають офіційну роботу і сумлінно виплачують прибутковий податок в розмірі 13% на рік. Існують також певні обмеження в розмірі виплат, причому максимальна сума багато в чому залежить від того, коли саме було придбано житло в кредит - до або після 1 січня 2014 роки (обмеження максимальної суми 390 000 рублів), коли вступили в силу зміни Податкового кодексу. Варто зауважити, що звернутися за податковим вирахуванням з покупки квартири в іпотеку можна не тільки відразу після оформлення угоди, а й через кілька років. Правда, величина компенсації буде розрахована тільки за останні три роки з моменту подачі заяви.

За допомогою наших юристів вам не важко буде зібрати потрібні документи і домогтися повернення належної за законом суми - ми підкажемо, як діяти в будь-якій ситуації, в тому числі, якщо процес виплати розтягнеться на наступні роки. Врахуйте, що право на повернення ПДФО при купівлі квартири в іпотеку мають тільки офіційно зареєстровані власники житла, причому також повинні бути документи, що підтверджують зроблені витрати.

Ключові нюанси

Механізм оформлення податкового вирахування під іпотечну квартиру має ряд особливостей, який потрібно враховувати, а саме:

  • сума відсотків, за яку можна отримати відшкодування, не може перевищувати 3 мільйони рублів;
  • звертатися за податковим вирахуванням можна тільки після початку виплат по кредиту;
  • не можна розраховувати на відрахування ПДФО при купівлі квартири в іпотеку, якщо відсотки сплачуються за рахунок житлового сертифіката, материнського капіталу або інших субсидій;
  • звернутися в податкову службу можна як самостійно, так і через офіційного представника або роботодавця;
  • в переліку обов'язкових документів, які необхідно надати на перевірку в податкову інспекцію, присутній податкова декларація, цивільний паспорт (або інший ідентифікує документ), а також довідка про доходи і сплачених до держбюджету засобах.

Хто може повернути частину податків?
Як і які папери потрібно зібрати, і на яку суму можна розраховувати, в кінцевому рахунку?
Хто може повернути частину податків?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online