Як повернути гроші за держмито закордонного паспорта

  1. ЗАГРАНПАСПОРТ ДОКЛАДНО як отримати, документи, анкета, нового зразка, держмито, держпослуги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Господа росіяни, повідомте мені повертають гроші назад у разі якщо відмовлено у видачі закордонного паспорта

Господа росіяни, повідомте мені повертають гроші назад у разі якщо відмовлено у видачі закордонного паспорта ?!

Само собою зрозуміло немає, ти платиш за запит, а не за паспорт

Littleone 2009-2012 gt Клуб мандрівників gt Їдемо в відпустку gt Як повернути держмито за закордонний паспорт? На чиї реквізити оплачували - в тому напрямку і звертаєтеся. З собою паспорт, які повертаються квитанції, ощадкнижку.

Турбоёж написав абсурд. запит якийсь пріплёл

людина платить держмито за видачу паспорта

А та обставина відмови?

Держмито; не повертається, т. К. Скоєно юридично значущий вплив.

В Україні можливо повернути гроші за передоплату за закордонний паспорт не подавши ще заяви?

Держмито, а не передоплата. Можливо повернути.

Як повернути держмито за закордонний паспорт. Народ в той час, коли буде озвучка після закінчення закордонний паспорт 3тей серії? мене більше як повернути держмито турбує в той час, коли ж повернути ми нарешті.

Чи можливо повернути держмито за закордонний паспорт?

Прохання про повернення надміру сплаченої (взятої) суми державного мита можливо подано протягом трьох років з дня сплати зазначеної суми.

п. 3 ст. 333.40 Податкового кодексу

Оформленням закордонних паспортів займається Федеральна Міграційна Робота ФМС Росії. Очевидно, що реквізити для оплати держмита за оформлення закордонного паспорта залежать від того.

Чи реально повернути держмито за оформлення закордонного паспорта в разі якщо оплата була в 2010р (закордонний паспорт не оформляла)?

Так, можливо повернути протягом трьох років з моменту оплати.

1) Заяви в ФМС просячи подтведіть що мито не вживалася.

2) заяву в податкову з додатком минулого відповіді - що просите повернути гроші і очікуєте на мою не більше трьох місяців - абсолютно вірно термін не пам'ятаю.

Заява потрібно подавати в ту податкову в якому районі був ФМС при оплаті мита.

Процедура стандартна - гроші повернуть абсолютно вірно і сваритися ні з ким не потрібно - лише зібрати документи і все.

ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ. Федеральна міграційна робота Питання-відповідь Як повернути держмито за закордонний паспорт? Як повернути держмито за закордонний паспорт?

Термін позовної давності за цивільним кодексом ТРИ РОКИ)))

Ідіть в тому напрямку куди надійшли Ваші грошики - пишіть заяву і знайдете. Хай щастить )))

Як повернути держмито за закордонний паспорт? При заповненні квитанції на оплату, пропустив одну букву в батькові.

У відділення Ощадного банку і написати заяву, приклавши копію платіжки.

У даній статті ми спробуємо розібратися в такій відповідальній питанні, що стосується того, як повернути сплачену держмито. Як повернути гроші за закордонний паспорт. При оформленні закордонного паспорта з вас зажадають купу документів і довідок.

Сплатила держмито на закордонний паспорт ні на того одержувача. сожно повернути або перевести в тому напрямку куди потрібно.

Приходьте з паспортом в банк, через який оплачували держмито, і пишіть заяву на переклад або повернення грошей. Була така ж обстановка, Сбербанк без неприємностей повернув гроші

Я зібрав потрібні для подачі анкети на закордонний паспорт документи, і сплатив держмито за оформлення закордонного паспорта старого типу 1000 р в Сбербанке.Как повернути або перезарахувати мито, сплачену за закордонний паспорт?

Держмито за закордонний паспорт заплатила на ветхий КБК. Як повернути гроші? І чи повернуть їх з великим рахунком?

Як і за великим рахунком ймовірно повернути держмито за закордонний паспорт. (Оплатив через ощадбанк) паспорт не оформив

У разі якщо у вас залишився чек про оплату держмита за оформлення закордонного паспорта, то зверніться з письмовою заявою на ім'я голови того ТП ФМС, за яким сплачено мито. Надайте цей чек, термін оплати не більше 6-ти місяців до дати звернення про повернення. Після закінчення вашого звернення, глава ФМС пише власне відповідь.

А в тому місці вже як банк прийме рішення.

Привіт, я оплатив держмито за закордонний паспорт, але після цього передумав звертатися в ФМС. Чи можу я зараз повернути держмито за закордонний паспорт? Віталій.

Як і за великим рахунком ймовірно повернути держмито за закордонний паспорт. (Оплатив через ощадбанк)

Термін давності минув. Ви мали можливість повернути гроші, звернувшись в паспортний стіл, протягом року з моменту оплати.

Джерела. як повернути держмито уфмс.Как повернути гроші за закордонний паспорт - версія для друку. Додати коментар. Залишилося знаків 500.

Це гроші бюджету, необхідно звернутися до одержувача держмита

Заплатила держмито закордонного паспорта, передумала робити, чи можливо повернути гроші

Якщо ви ще не подали документи на виготовлення паспорта, то маєте можливість написати заяву в ощадбанк на переклад оплаченої суми на вашу банківську карту або на ваш рахунок. А от у випадку якщо платили через термінал, то гроші вам не повернуть.

Повернення держмита за оформлення закордонного паспорта. Багато хто задається питанням Чи можливо повернути гроші за оплачену держмито? Трапляються різні обстановки, не рідкість що одну і ту ж держмито оплачують пара учасників сім'ї.

Вже неодноразово ставилося таке запитання. Ви маєте можливість звернутися в УФМС із заявою про повернення сплаченої держ. мита приклавши до заяви оригінал платіжного документа. УФМС зобов'язане прийняти рішення про повернення Вам сплаченої держ. мита.

З цією відповіддю ви звертаєтеся в ИФНС про повернення мита і вам про диво її повертають. При цьому під час втрачається досить багато часу. Раджу Вам передумати заново і всетаки зробити паспорт.

Послухайте Дмитра Гусєва і зробіть так. Або тримайте квитанцію у себе. Вона настояща протягом 3-х років або до того моменту, поки платіжні реквізити не зміняться.

Раптово ви в наступному році надумаєте подати документи на оформлення закордонного паспорта.

Я оплатила держмито за закордонний паспорт не на той р / рахунок, але також за закордонний паспорт, як повернути гроші?

Іди в тому напрямку де платила в тому місці пиши заяву на повернення грошей

Чи можливо повернути держмито за закордонний паспорт? Шубеніна Знавець 308. закрит.Заплатіла 25,12,2008 року держмито, але закордонний паспорт так і не зробила, а російський поміняла за віком. чи можливо повернути держмито?

Вирішуй питання з ИФНС

Я не праввільно оплатив держмито за закордонний паспорт. Чи не в бюджет Москви а в МО, як повернути гроші?

Ніяк. ми разок також оплатили зайву суму.

повернення грошей не передбачено законодавством.

що впало - те пропало.

Як повернути держмито за закордонний паспорт. У деяких випадках клієнт послуги оформлення закордонного паспорта вирішує відмовитися від її отримання в зв'язку з будь-яким подіями захворювання, домашні або грошові події, обстановка на роботі і без того потім.

Держмито за закордонний паспорт. Як повернути гроші? Переклав на рахунок УФК рф по москві УФМС Москви

Квитанція залишилася на руках, значить пишете прохання про повернення грошей, докладаєте квитанцію і направляєте за адресою одержувачу (кому перевели гроші).

Як повернути держмито за закордонний паспорт? - безкоштовні рекомендації юристів і адвокатов.Похожіе питання з відповідями по темі Як повернути держмито за закордонний паспорт?

У банк то зверніться де платили

Ідіть в бухгалтерію УФМС по місту Москві, вони дадуть вам довідку для банку про те, що послуга не була надана. З даної довідкою в ощадбанк. Вони перерахують гроші на вказаний вами рахунок.

Коллнге serv дав вичерпну відповідь.

Оплатила держмито за закордонний паспорт! Мені відмову ізадолгов прийшов! як повернути 2,500 рублів

Відмова на що?

на візу?

закордонний паспорт видається незалежно від боргів, інша справа по ньому не випустять

Мною в відділенні Ощадного банку було сплачено 3 квитанції по 2500 руб, держмито за оформлення загранпаспорта.Посоветуйте прошу вас, невже ніяк не можливо повернути мої гроші, оскільки щоб повторно подати документи на закордонний паспорт, мені ще раз.

Повторним написанням заявки з додатком оригіналів усіх оплачених квитанцій.

Повідомте повернути мені гроші за держмито видачу закордонного паспорта (в банку) у мене не прийняли док-ти в паспорт. столі

Бажаю повернути держмито за загранпаспорт.Как це зробити?

Потрібна копія або оригінал вашого квитка, по кіт ви оплачували в банку, пізніше ксерокопію паспорта, сторінку з пропискою, пізніше копію ощадної книжки. і ще якийсь заяву з банку. у них в тому місці можна задати питання.

Мною в відділенні Ощадного банку було сплачено 3 квитанції по 2500 руб, держмито за оформлення загранпаспорта.Посоветуйте прошу вас, невже ніяк не можливо повернути мої гроші, оскільки щоб повторно подати документи на закордонний паспорт, мені ще раз.

У разі якщо мені по будь-яких обставин не видадуть закордонний паспорт, зможу ля повернути гроші за держмито назад?

Чи не повернуть. За якими такими обставинами не видадуть? Або ви самі не прийшли його забирати, або вам легко заборонений виїзд з Росії, це все дорівнює ваші неприємності.

Як повернути держмито за закордонний паспорт? - безкоштовні рекомендації юристів і адвокатов.Похожіе питання з відповідями по темі Як повернути держмито за закордонний паспорт?

Ні, це типу за послуги

Держмито сплачується за юридично-значимі дії щодо Вас.

У разі якщо такі дії зроблені і за їх підсумками Вам відмовлено у видачі паспорта, відповідно, держмито; не повертається.

У разі якщо Вам на стадії подачі документів відмовили в їх прийнятті (по обставинах не повноти пакету документів) і повернули їх, то Ви маєте можливість ще раз звернутися з заявою або протягом 3 років повернути держмито.

Якщо ви заяву подали вдало, але за результатами перевірок ви визнані невиїзних або ОБМЕЖЕНИМИ В ВИЇЗДІ або інші обставини відмови у видачі паспорта, то чек вам повернуть, а в матеріал вкладається його завірена ксерокопія. За цим чеком, зібравши потрібні документи, ви повернете гроші.

У разі якщо, за вашою заявою було видано постанову про видачу паспорта, бланк надрукований, але з якихось особистих обставин, ви паспорт не взяли, або ж він вам неактуальний, то гроші повернути не вдасться.

Закордонний паспорт, оформлення

немає можеш

14.11.11 10 27 Відповідь на повідомлення як повернути держмито за закордонний паспорт? користувача IrinkaS. все, що пов'язано з держорганами - непрогнозовано в разі якщо вам, скажімо, відповідатимуть, що взяли гроші через місяць - не факт.

Напиши-тимчасово працюю і оформлюй. тільки б з призовних все в порядку було.

14 днів це в разі якщо є реально об'єктивні обставини термінової поїздки. а так в більшості випадків 20 днів роблять. навряд чи сім днів щось змінить.

Повідомте чи можливо повернути держмито за закордонний паспорт у разі якщо док-ти на оформлення ще не подавались

Держмито; не повертається.

направлятися окремо подчернуть, що будь-який громадянин має право в разі відмови йому у видачі закордонного паспорта наполегливо попросити повернення грошей, сплачений в якості держмита. Як повернути держмито за закордонний паспорт, в той час, коли це можливо робити.

Так можливо. Держмито повертається через казначейство, але це така тяганина. Якщо ви в недалекому майбутньому (півроку-рік) плануєте все таки подати документи на закордонний паспорт, то квитанцію з оплаченою адміністративний збір можливо застосовувати минулої, головне, щоб реквізити залишилися незмінними.

Як повернути держ. мито на закордонний паспорт, оплачену в терміналі?

ніяк

Чи не повертають держмито за закордонний паспорт. Параметри теми. 02.06.2014, 18 04.Но я усвідомлюю, що він мені гроші не поверне, тому як.

НЕ повертають держмито з бюджету за довідкою суду пройшло більше місяця Глубокоуважаеми форумчани!

Ви її не повернете. На жаль.

Неточність в квитанції оплати держмита за закордонний паспорт

Заява (претензію) про повернення грошей на адресу банку рекомендованим листом.

в разі якщо гроші вже переведені в ФМС - заява в ФМС, подібно: прошу повернути неправильно сплачену держмито

Де і як сплатити держмито за закордонний паспорт? Нерідкі випадки, в той час, коли оплачена квитанція виявляється незатребуваною, а її володар хоче повернути витрачені гроші.

Гроші за держмито повертає податкова адміністрація. а не банк, і не ФМС

Чи повернуть держмито за видачу закордонного паспорта, в разі якщо прийшла відмова про його видачу?

Повернення держмита за закордонний паспорт. tanyale. 21 червня 2013 14 54. закритий вопрос.Как повернути помилково сплачену мито? Наіалья.

  • Законодавство Азербайджану про вступ в спадок - Чи може дружина без згоди чоловіка прописатися в його квартирі? Може так і ще й як, я б таке влаштувала! порадьте мабуть
  • Зразки позовів по фз-94 - Чи необхідно при подачі котирувальної заявки подавати і копії установчих документів? НІ Вимога виконання даного ум
  • Серебровський В.І. праці зі спадкового права - Хто знає, де можна знайти оформлення виносок і нормальні правила цитування Бути може в книжковому магазині! Я предпо
  • Зразки позовів по КК - Кримінальний кодекс. де поглянути зразок позовної заяви на відшкодування моральної та матеріальної шкоди На сайтах до
  • Приклад заяви обдаровуваного про реєстрацію права власності - Матері необхідно переоформити квартиру на мене. Купівля-продаж На квартиру або будинок заяву дарувальника про реєстрацію переходу
  • Як повернути держмито за квитанцію - Як повернути помилково сплачену держ мито за розлучення? Уф, а це реально? При заявці на реєстрацію ТОВ я сплатила госпош
  • Перелік столичних обласних колегій юристів - Бабуся послала з рекомендованим листом гроші. Але на пошті конверт розкрили і гроші забрали. Ну хулі потрібно забрати біту Прійт
  • Позов учасника в банкрутство - Компанія, у якій я купила квартиру, відповідно до угоди поступки в частковій будівництві, обанкротілась.Как повернути гроші
  • Права споживача щодо повернення товару - Чи реалізував велосипед (дитячий) срук, клієнтові не підійшов, вимагає гроші назад, чи зобов'язаний я повертати. У разі якщо велосипед ісп
  • Держмита в суди інстанції - Які терміни подачі касації і який розмір державного мита. Термін для подачі апеляційної скарги - 30 днів з д
  • Законодавство Азербайджану про вступ в спадок - Чи може дружина без згоди чоловіка прописатися в його квартирі? Може так і ще й як, я б таке влаштувала! порадьте мабуть
  • Зразки позовів по фз-94 - Чи необхідно при подачі котирувальної заявки подавати і копії установчих документів? НІ Вимога виконання даного ум
  • Серебровський В.І. праці зі спадкового права - Хто знає, де можна знайти оформлення виносок і нормальні правила цитування Бути може в книжковому магазині! Я предпо
  • Зразки позовів по КК - Кримінальний кодекс. де поглянути зразок позовної заяви на відшкодування моральної та матеріальної шкоди На сайтах до
  • Приклад заяви обдаровуваного про реєстрацію права власності - Матері необхідно переоформити квартиру на мене. Купівля-продаж На квартиру або будинок заяву дарувальника про реєстрацію переходу
  • Як повернути держмито за квитанцію - Як повернути помилково сплачену держ мито за розлучення? Уф, а це реально? При заявці на реєстрацію ТОВ я сплатила госпош
  • Перелік столичних обласних колегій юристів - Бабуся послала з рекомендованим листом гроші. Але на пошті конверт розкрили і гроші забрали. Ну хулі потрібно забрати біту Прійт
  • Позов учасника в банкрутство - Компанія, у якій я купила квартиру, відповідно до договору уступки в частковій будівництві, обанкротілась.Как повернути гроші
  • Права споживача щодо повернення товару - Чи реалізував велосипед (дитячий) срук, клієнтові не підійшов, вимагає гроші назад, чи зобов'язаний я повертати. У разі якщо велосипед ісп
  • Держмита в суди інстанції - Які терміни подачі касації і який розмір державного мита. Термін для подачі апеляційної скарги - 30 днів з д

Джерело: kollegia-autouristov.ru

ЗАГРАНПАСПОРТ ДОКЛАДНО як отримати, документи, анкета, нового зразка, держмито, держпослуги

Захоплюючі записи:

Підбірка статей, яка Вас повинна зацікавити:

  • Як повернути гроші за путівку в Єгипет

    Заборона на перельоти в Арабську республіку Єгипет був несподіваним не тільки для туристів, а й для компаній, які організовують зазначені поїздки ....

  • Як повернути гроші за квиток на літак

    Почнемо з того, що повернути гроші за квиток на літак не завжди легко і не завжди можливо. До того ж існують зворотні та незворотні квитки. Ще до ...

  • Як повернути гроші за навчання і правильно оформити податкове вирахування?

    У серпні ми вирішили нагадати читачам chtoestchto.ru, що необхідно не тільки підготувати всі до нового навчального року, а й подумати про повернення ...

  • Як повернути гроші на карту, якщо товар не отримано?

    Навігація по статті: Звернення, як деякі додумалися по заголовку, відправиться про процедуру, що називається «чарджбек». Далеко не всі користувач ...

  • Продав машину, як повернути гроші за страховку: поради професіоналів

    BiznesLuxe.ru СТРАХУВАННЯ реалізував машину, як повернути гроші за страховку: рекомендації фахівців На практиці випадки, в той час, коли страховка ...

  • Чи повернуть гроші вкрадені з карти ощадбанку

    Частина готівкових платежів робиться менше і разом з тим у злочинців робиться все більш популярним такий вид правопорушення, як викрадення грошових ...

В Україні можливо повернути гроші за передоплату за закордонний паспорт не подавши ще заяви?
Народ в той час, коли буде озвучка після закінчення закордонний паспорт 3тей серії?
Чи можливо повернути держмито за закордонний паспорт?
Чи реально повернути держмито за оформлення закордонного паспорта в разі якщо оплата була в 2010р (закордонний паспорт не оформляла)?
Федеральна міграційна робота Питання-відповідь Як повернути держмито за закордонний паспорт?
Як повернути держмито за закордонний паспорт?
Как повернути або перезарахувати мито, сплачену за закордонний паспорт?
Як повернути гроші?
І чи повернуть їх з великим рахунком?
Чи можу я зараз повернути держмито за закордонний паспорт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online