Автоматичні відкатні ворота в Москві. Замовити недорого автоматичні відкатні ворота з установкою від ТОВ «Сітібуд»

  1. Ціни на відкатні ворота Ціни на додаткові комплектуючі
  2. варіанти наповнення
  3. Установка воріт під ключ
  4. Пристрій воріт

Ціни на відкатні ворота

Ціни на додаткові комплектуючі

Роботи з монтажу воріт на готове підставу

Виготовлення автоматичних воріт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автоматичні відкатних ворота використовуються в більшості випадків на території з достатнім вільним простором Автоматичні відкатних ворота використовуються в більшості випадків на території з достатнім вільним простором. Компанія «СітіСтрой» пропонує широкий модельний ряд огорож, різних за формою, розміром, наповненню. Ми виготовимо для вас ворота в строгому класичному або сучасному стилі, зробимо оформлення за допомогою кованих елементів або декоративного орнаменту, оснастимо полотно надійним електроприводом.

Досвідчені майстри нашої організації підходять до створення кожного виробу з творчістю, ентузіазмом і, звичайно, дотримуючись всіх технічних норм. Саме тому вироблена нами продукція користується великим попитом. При виготовленні воріт ми використовуємо тільки якісні матеріали і комплектуючі відомих світових брендів. За вашим індивідуальним замовленням фахівці компанії створять полотна як для парадного в'їзду в будинок, так і для огородження промислового підприємства.

Секрет успіху нашої продукції - вміле поєднання всіх необхідних технічних якостей конструкцій з естетично привабливим зовнішнім виглядом виробу. Ми впевнено ламаємо стереотипи і вважаємо, що навіть промислові ворота можуть бути не тільки надійними, але і красивими.

варіанти наповнення

Варіант наповнення воріт будь-якого типу впливає не тільки на міцність і надійність виробу, але і на його комплексний дизайн. При виборі того чи іншого матеріалу необхідно в першу чергу чітко розуміти, наскільки інтенсивно буде використовуватися конструкція, в яких кліматичних умовах буде встановлено полотно і чи є необхідність в додатковому декорі.

Ми пропонуємо широкий асортимент наповнення з профнастилу, полікарбонату, литих стовпів, а також металеві полотна і безліч інших варіантів. Всі пропоновані вироби виготовляються в різноманітних колірних відтінках і текстури по Ral-карті. На додаток до цього можливе виготовлення полотна з використанням незвичайного декору: кування, орнаменту, візерунків, литих елементів.

Відкатні ворота з наповненням з профнастилу

Відкатні ворота з наповненням з профнастилу

Палітра кольорів і фактури профлиста для наповнення воріт

Палітра кольорів і фактури профлиста для наповнення воріт

Наповнення полотна воріт гратами зі звареного профілю

Наповнення полотна воріт гратами зі звареного профілю

Комбіноване наповнення полотна воріт з елементами ковки

Комбіноване наповнення полотна воріт з елементами ковки

Відкатні ворота з наповнення з полікарбонату з куванням

Установка воріт під ключ

Установка воріт не відрізняється складним монтажем, але для надійності кріплення бажано надати цю справу професіоналам. Компанія «СітіСтрой» рада запропонувати своїм клієнтам повний пакет послуг під ключ, який може змінюватися за вартістю в залежності від складності робіт, типу конструкції, виду комплектації, наявності декору і інших чинників. Такий підхід дозволяє кожному замовнику гранично точно розрахувати свої фінансові можливості і відповідно до них вибрати необхідні відкатні ворота.

Від розміру вироби та наповнення залежить і підхід до монтажу, який може включати в себе наступні етапи:

  • Визначення території під конструкцію;

  • Створення необхідних поглиблень під фундамент або стовпи (бетонні, цегляні, металеві);

  • Зведення стовпів;

  • Монтаж огорожі, електроприводу, блоку управління і інших комплектуючих в залежності від складності замовлення;

  • Запуск системи і перевірка на наявність помилок.

Висококваліфіковані фахівці компанії «СітіСтрой» з легкістю встановлять відкатні ворота на промислових і будівельних об'єктах, облаштують парадний в'їзд в приватному секторі, змонтують захисну конструкцію для гаража та складу.

Пристрій воріт

Автоматика для відкатних воріт

Відкатні ворота, оснащені надійним електроприводом, - придбання, про яке варто замислитися, якщо вам набридло старе незручне огорожу, яка провадить гучні звуки під час руху полотна. Хто відмовиться від сучасного, безшумного пристрою, що працює від пульта дистанційного керування? Всього один дотик - і обладнання плавно починає рухатися або зупиняється.

Про преімуществахтакіх воріт з автоматикою можна говорити дуже довго. Ось лише деякі переваги такої конструкції:

  • Оптимальна ціна пристрою;

  • Можливість управління в ручному режимі;

  • Безшумна робота без ривків;

  • Безпека (в разі ризику наїзду або виявлення перешкоди полотно самостійно припиняє рух);

  • Комфорт (немає необхідності виходити з транспорту, щоб відкрити або закрити стулки);

  • Експлуатація виробу в будь-який час року і т. Д.

Вам необхідно надійне огородження на дачу або потрібно облаштувати парадний в'їзд до заміського будинку? Немає нічого краще і надійніше, ніж обладнання відкатного типу з надійною автоматикою. Варто замовити такий виріб всього один раз і більше ніколи не доведеться думати про зміну огорож. Непідробні відгуки тих людей, які вже змогли придбати продукцію компанії «СітіСтрой», говорять про високу якість виробів і професіоналізмі наших майстрів.

Фото прикладів наших робіт

Хто відмовиться від сучасного, безшумного пристрою, що працює від пульта дистанційного керування?
Вам необхідно надійне огородження на дачу або потрібно облаштувати парадний в'їзд до заміського будинку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online