Гра Нові феї Вінкс

  1. управління

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Категорія ігри винкс - Оригінальна назва New Winx Fairies
Категорія   ігри винкс   - Оригінальна назва New Winx Fairies   У цій грі вам доведеться продемонструвати всі свої здібності і вміння в збиранні картинки зі складових компонентів

У цій грі вам доведеться продемонструвати всі свої здібності і вміння в збиранні картинки зі складових компонентів. На ігровому екрані, розташованому перед вами, знаходиться ця сама картинка, поділена на шматочки. Ці складові розкидані в хаотичному порядку, а вам необхідно всього лише правильно встановити їх на потрібні місця. Зверніть увагу на те, що шматочки картинки слід міняти між собою місцями. Як тільки будь-якої з компонентів буде встановлений правильно, він відразу ж фіксується і не може бути переміщений.

Зібравши всю картинку цілком, ви отримаєте певну кількість очок, а також можливість перейти на наступний рівень. Якщо не вдається з правильністю розстановки компонентів малюнка, ви можете використовувати підказку, яка демонструвала б всю картинку цілком. Підказкою можна користуватися на першу вимогу, вона відновлюється деякий час після використання.

управління

  • Ліва кнопка мишки - поміняти місцями компоненти пазла.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online