Для дітей-інвалідів Нижнєкамська влаштували благодійну вечерю в піцерії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 9 грудня, «Татар-інформ»). В рамках Міжнародної декади інвалідів в одному з нижньокамскі кафе-піцерій відбулося свято «Острів дружби» для дітей з обмеженими можливостями здоров'я, повідомляє прес-служба Нижньокамського району РТ.
Ця традиція зберігається вже протягом п'яти років. Участь у святі взяли 30 хлопців з мікрорайонів № 6, 7, 8, 11.
Організатори заздалегідь підготувалися до свята, підліткові клуби «Юність» і «Витівник» виготовили подарунки для дітей. Всіх учасників чекали веселі ігри і конкурси: діти відгадували загадки, співали хором, малювали, в малюнках зображували мрію: який подарунок вони чекають на Новий рік.

Організатори свята вважають, що такі зустрічі потрібно проводити обов'язково, багато хто з дітей постійно перебувають вдома, позбавлені спілкування, а зустрічі проходять радісно - на позитиві
Організатори свята вважають, що такі зустрічі потрібно проводити обов'язково, багато хто з дітей постійно перебувають вдома, позбавлені спілкування, а зустрічі проходять радісно - на позитиві.
«Ми ж знаємо, лікують не тільки ліки, лікують посмішки, добра, позитивна, святкова атмосфера та, звичайно ж, смачна їжа», - зазначили організатори свята.
Крім того, в духовно-моральному реабілітаційному центрі «Ихлас» при Нижньокамський мечеті пройшли заходи, присвячені Декади інвалідів. Діти з ОВЗ виступили перед гостями з віршами подяки і любові до батьків.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online