The Witcher - Настільна гра від Fantasy Flight Games

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Fantasy Flight Games і CD Projekt RED вчора оголосили про підписання угоди про випуск настільної гри у всесвіті The Witcher, як ми і припускали в нашому   подкасті

Fantasy Flight Games і CD Projekt RED вчора оголосили про підписання угоди про випуск настільної гри у всесвіті The Witcher, як ми і припускали в нашому подкасті .

Нагадаю, що першоджерелом була серія книг, а потім зусиллями CD Projekt RED і Atari в 2007 році з'явилася комп'ютерна РПГ. Реліз настільної версії під назвою The Witcher Adventure Game запланований на 2014 рік під крилом видавництва Fantasy Flight Games. Крім видавця заслуговує на увагу і ім'я автора на обкладинці - Ігнацій Тшевічек (Робінзон, 51st State).

Гравцям належить виступити в ролі відомих героїв саги: Геральта - мисливця на монстрів; Лютик - барда; Трисс Мерігольд - чарівниці; Ярпена Зігріна - воїна-краснолюдов. Вони будуть виконувати квести, вбивати монстрів, шукати скарби, розбиратися в хитросплетіннях інтриг і дипломатичних негараздів. Хоча герої зможуть колективно виконувати завдання, гра не буде кооперативної, тому що переможцем стане тільки один. Цікавий момент, але рейтинг гри буде 16+, що досить нетипово для фентезі настільних ігор, тим більше від FFG. The Witcher Adventure Game розрахована на 2-4 гравців, можливе час партії заявлено 120 хвилин. Поки інших подробиць немає.

PS: Також анонсовано додаток для iOS і Android.

Сподобалася стаття? Поділися з друзями:

Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online