Грузія влаштує розпродаж "крутих" урядових дач

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Грузія приватизує урядові дачі. Фото: & nbsp; turistua.com

Грузія влаштує розпродаж "крутих" урядових дач https://cdn.segodnya.ua/img/article/4045/80_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4045/80_tn.jpg 2012-12- 14T08: 58: 10 + 02: 00 Світ Нова влада не хоче стежити за ділянками

Нова влада Грузії заявили, що дачі урядовців в передмісті до Тбілісі в курортному селищі Цхнеті будуть приватизовані.

"Після того, як буде проведена оцінка цих дач, всі вони будуть включені до приватизаційного списку і продані", - заявив перший заступник міністра економіки та природних ресурсів Грузії Дмитро Кумсішвілі.

Чиновник сказав, що мова йде про всі 16-ти дачах в Цхнеті, якими користувалися колишні члени уряду. Заступник міністра зазначив, що зміст цих дач обходилося колишнього уряду приблизно в $ 600 000.

"За нашими припущеннями, навіть при самих скромних підрахунках ця сума могла рівнятися 1 мільйону ларі (приблизно $ 600 тис.)", - сказав він, зазначивши, що догляд за дачами був закріплений за одним конкретним державним акціонерним товариством.

Разом з тим, міністр не має відомостей, яка дача якого чиновнику належала. За словами Кумсішвілі, це питання вирішувала Держканцелярії.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі 12 грудня на зустрічі з групою соціально-незахищених осіб пообіцяв, що урядові дачі будуть відібрані у чиновників.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online