17 червня Греція і Македонія укладуть угоду про перейменування країни

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

фото AFP

Греція і Македонія укладуть угоду про нову назву країни 17 червня - ЗМІ https://cdn.segodnya.ua/img/article/11472/42_main_new.1529110923.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11472/ 42_tn.1529110923.jpg 2018-06-16T04: 01: 33 + 03: 00 Інші країни Македонія мала бути перейменована в Республіку Північна Македонія

17 червня Греція і Македонія укладуть угоду про перейменування країни.

Відзначається, що угода буде підписана в регіоні Преспес на кордоні Греції, Македонії та Албанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Суперечка між Македонією та Грецією з приводу назви колишньої югославської республіки , Яке збігається з найменуванням північній грецькій області, вівся протягом двадцяти п'яти років. Афіни домагалися зміни назви сусідньої країни і виступали проти її вступу до Євросоюзу і НАТО.

Однак, Афіни і Скоп'є домовилися про те, що КЮРМ буде перейменована в Республіку Північну Македонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нова назва Македонії буде винесено на загальнонаціональний референдум.

Тим часом, президент Македонії Георге Іванов заявив, що не підпише угоду з Грецією про перейменування країни. Пояснюючи рішення не підписувати документ, Іванов підкреслив, що "поважає конституцію своєї країни, тому не може прийняти і підписати акт, який їй суперечить".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online