Випустять за кордон, якщо є заборгованість по податках в 2019 році

  1. Непропуск на митниці: причини
  2. Головне підставу для заборони на виїзд
  3. Причини непропуску на митниці: відео
  4. Що можна зробити для зняття заборони

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У процесі планування чергової відпустки за кордоном слід приділити особливу увагу не тільки підбору туристичної компанії і країни, а й питання, пов'язаного з вашими боргами перед різними інстанціями. Багато громадян не знають, чи випустять за кордон, якщо є заборгованість по будь-яким зобов'язанням. Щоб бути впевненим у такому питанні, потрібно бути в курсі всіх своїх непогашених платежів.

Непропуск на митниці: причини

Непропуск на митниці: причини

На даний момент існує кілька ситуацій, при яких митниця може не пропустити вас за кордон :

  • несплачені штрафи в ГИБДД або податки;
  • істотна сума боргу по ЖКГ;
  • заборгованість по аліментах;
  • прострочена кредитна заборгованість.

Тому перед поїздкою необхідно перевірити, чи є у вас заборона на виїзд . Ми рекомендуємо якісний сервіс невилет.рф , Який допоможе дізнатися інформацію про наявність заборгованості по кредитах, штрафів, аліментів, послуги ЖКГ та ін., А також оцінити ймовірність заборони виїзду за кордон.

Головне підставу для заборони на виїзд

Випустити за межі рідної держави вас не зможуть тільки в тому випадку, якщо на вас заводилася справа щодо вищеперелічених боргів.

Головна умова при цьому - це його передача на виконання в судові органи . Якщо такого рішення не було винесено, то заборонити або обмежити в'їзд до іншої держави вам ніхто не може.

Якщо є заборгованість по податках або іншими зобов'язаннями, вас повинні сповістити за допомогою листа від служби судових приставів, в ньому буде зазначено про неможливість перетину кордону РФ.

У більшості ж випадків такі повідомлення просто не доходять до свого адресата і людина може щиро здивуватися, дізнавшись про наявність заборони, при спробі відправитися на відпочинок за кордон. Щоб виїзд за кордон не обернувся для вас неприємним сюрпризом, варто перевірити свої боргові зобов'язання, скориставшись надійним і перевіреним сервісом .

Причини непропуску на митниці: відео

Як дізнатися про борги самостійно

Щоб планувати поїздку зі спокійною душею, необхідно заздалегідь пошукати інформацію про вашу заборгованості перед державними службами або кредитними організаціями. Подивитися, чи є ви в списках боржників, можна за допомогою сайту Федеральної податкової служби. Щоб отримати необхідні дані, вам потрібно буде ввести у відповідні поля свої особисті відомості. Про те, як дізнатися онлайн, чи випустять вас за кордон, читайте тут .

Коли громадянин хоче дізнатися про наявність заборони, якщо є заборгованість по кредиту, то подібну інформацію знайти буде трохи складніше. У тому випадку, якщо ви вважаєте, що могли потрапити в список неплатників, можна скористатися офіційним сайтом служби ФССП. Тут також будуть потрібні ваші особисті відомості. Якщо судова справа була заведена і передано в виконавче провадження, то ви побачите цю інформацію. Крім того, можливо дізнатися про своїх боргових зобов'язаннях, скориставшись надійним і перевіреним сервісом наших партнерів .

Що можна зробити для зняття заборони

коли на митниці вас не пропускають в іншу країну , Якщо є заборгованість по квартплаті або інших платежів перед державними структурами, то оптимальним варіантом для зняття таких обмежень стане повне погашення наявних боргів. Але варто пам'ятати про те, що якщо внесете всі необхідні платежі прямо перед поїздкою, ніхто вас не все одно не відпустить. Це пов'язано з тим, що Прикордонна служба ФСБ Росії знімає всі заборони тільки після закінчення місяця з того моменту, як був оплачений наявний борг.

Допомогти вирішити це питання вам не зможуть навіть офіційні документи, що підтверджують виконання судових зобов'язань. Можливість відвідати іншу державу у вас з'явиться тільки тоді, коли ФСБ РФ вас виключить зі списку боржників. І в даному випадку не варто звинувачувати в цьому прикордонні служби та лаятися в аеропорту, оскільки рішення про заборону виносилося не ними.

Також радимо вам ознайомитися з нашими порадами для тих, хто їде за кордон .


Також радимо вам   ознайомитися з нашими порадами для тих, хто їде за кордон

Як дізнатися, чи є заборона на виїзд за кордон для росіян: відеоінструкція

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online