МВС офіційно підтвердило заборону на виїзд своїх співробітників за кордон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Калінінград.Ru

Міністерство внутрішніх справ офіційно підтвердило наявність розпорядження, що забороняє виїзд працівників за кордон. «Рішення про обмеження на виїзд за кордон було сприйнято співробітниками ОВС з розумінням», - наводить РІА Новини витяг з офіційного прес-релізу відомства.

Раніше на сайті депутата Держдуми РФ Олександра Хинштейна був розміщений текст звернення до міністра внутрішніх справ Володимира Колокольцева з проханням пояснити причини появи наказу, що вводить заборону на виїзд за кордон атестованим працівникам ОВС.

У МВС пояснили, що такий документ існує, хоча є не наказом, а розпорядженням по міністерству. Причини і правові підстави такої заборони відомство не уточнює.

«Оскільки співробітники ОВС знаходяться на держслужбі, це накладає на них особливу відповідальність, включаючи і ряд обмежень в певних обставинах», - повідомив представник МВС.

Знайшли помилку в тексті? Виділіть мишею текст з помилкою і натисніть [ctrl] + [enter]

Знайшли помилку в тексті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online