Благовещенцам запропонували 1 000 євро за стелу

  1. Матеріали по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будівельна компанія організувала конкурс на кращий символ нового мікрорайону

Будівельна компанія організувала конкурс на кращий символ нового мікрорайону

- Мета конкурсу - залучити до участі в створенні образу нового міського району усіх, хто любить своє місто благовещенцев, тому ніяких обмежень за віком або професійній майстерності бажаючих у нас немає, - коментує керівник прес-служби будівельної компанії «Городок» Анастасія Музурантова. - Надіслати свої проекти можуть не тільки автори, а й творчі групи. Кількість робіт також необмежено.

Власний символ нового мікрорайону дійсно потрібен, і головна причина - унікальність цієї забудови.

- На жаль, в Благовєщенську зараз поширена точкова забудова. Компанії зводять будинки, не піклуючись про соціальну інфраструктуру для майбутніх мешканців. Що вже говорити про архітектурний єдності будівель, - коментує директор ТОВ «Будівельна компанія« Городок »Анатолій Попов. - А Європейський - це справжній великий мікрорайон комплексної забудови, який не залишився проектом, а реально втілений. Тут вже є своя набережна, скоро з'являться і паркові прогулянкові зони. З огляду на масштаб робіт, не хотілося б, щоб благовещенци залишилися в стороні від цієї великої будівництва. За кращу запропоновану ідею стели переможця чекає не тільки грошовий приз, а й місце в історії міста.

Нагадаємо, що будується мікрорайон в майбутньому стане одним з комфортабельних районів. В Європейському будуть побудовані школи і дитячі сади, торговельні центри і фізкультурно-оздоровчі комплекси.

Зараз будівельники зводять перший з семи майбутніх кварталів. Перші жителі Європейського вже встигли відчути плюси заміського життя і близькість до міста. Сьогодні видно, що мікрорайон в прямому сенсі слова стане яскравою візитною карткою Благовещенська.

Анатолій Попов, директор ТОВ «СК« Городок »:

- Уже цього літа Європейський запропонує своїм жителям квартири, що називається, на будь-який смак і гаманець: квартири-студії, 1-, 2-, 3-кімнатні. Втім, не бракуватиме і в квартирах більшої площі. Майбутні мешканці можуть вибрати з різних видів планувань найбільш комфортний для себе варіант. Більш того, при бажанні покупець завжди може змінити проект планування квартири ще на стадії будівництва.

УМОВИ КОНКУРСУ

- Конкурс проводиться з 1 по 30 березня 2013 р Підведення підсумків відбудеться 3 квітня 2013 р Результати будуть опубліковані в міських електронних і друкованих ЗМІ.

- Усі конкурсні роботи будуть представлені на сайті sk-gorodok.ru

- Кількість проектів від одного учасника або творчої групи необмежено.

- Роботи надаються по електронній пошті [email protected] в форматі PDF, JPEG або за адресою вул. Амурська, 201/2, ТОВ «СК« Городок », кабінет 9. У супровідному листі обов'язково вказується П.І.Б. і контактний телефон. Про дату і місце вручення призу буде повідомлено в ЗМІ додатково.

96 гектарів складе в майбутньому площа нового мікрорайону.


Матеріали по темі

показати ще

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online