Брак квартир в Гельсінкі: Три людини в однокімнатній квартирі - тісно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Herttoniemi on yksi niistä kaupunginosista, joissa monen tontin vuokra nousee.

У столичному регіоні пошук підходящої квартири в оренду - справа нелегка. В Вантаа в черзі на міське житло коштують 5 200 чоловік, а квартир звільняється в межах 80-100 на місяць. Пошук доступною квартири ускладнює ще й те, що ціни на квартири в столичному регіоні ростуть швидше, ніж в інших областях країни. Також за зростанням оренди не встигають заробітні плати.

У зв'язку з цим багато хто просто змушені знімати квартиру на паях, тобто просто створювати комуналки.

- Те, що в однокімнатній квартирі 20-30 кв.м. живе три людини, говорить про те, що у квартиронаймачів не вистачає засобів. Самотній людині потрібно не тільки самому оплатити оренду, але і заплатити за все інше, - говорить керівник Союзу квартиронаймачів Vuokralaiset VKL ry Ганні Вііта.

За словами Вііта, важче за всіх в пошуку квартири доводиться безробітним, так як здають квартири цікавлять, перш за все, отримання оренди в строк. Восени за квартирами полюють студенти.

Найважча ситуація в Гельсінкі. У столиці будівництво нових квартир в останні десятиліття було абсолютно недостатнім, каже Анне Вііта. На її думку, для вирішення проблеми необхідні спільні зусилля держави і муніципалітетів, потрібно будувати доступне житло і віддати державну землю під забудову.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online