Зняти будинок в Євпаторії. подобово

  1. Варіанти оренди будинків в Євпаторії
  2. Двокімнатна приватна квартира, в чотириповерховому будинку, центр Євпаторії (вул. Демишева). Шифр: 2-02
  3. Недорога двокімнатна квартира в приватному будинку Євпаторії, вул. Полупанова. Оренда квартири. Шифр: 2-03
  4. Двокімнатна квартира в будинку, по приватному сектору Євпаторії, вул. Демишева. Шифр: 2-04
  5. Зняти двокімнатний будинок, недалеко від набережної Євпаторії. Є свій затишний дворик. Шифр: 2-05
  6. Двокімнатне житло приватного сектора Євпаторії. Центр, зняти будинок по вул. Демишева. Шифр: 2-06
  7. Центр. Зняти двокімнатну приватну квартиру, в приватному двоповерховому будинку, вул. Гоголя. Шифр: 2-07
  8. Двокімнатний будинок по курортній зоні Євпаторії, по приватному секторі, за. вул. Пушкіна. Зняти. Шифр: 2-08
  9. Затишний двокімнатний будинок під оренду, центр Євпаторії, по пров. Лукічов Шифр: 2-09
  10. Невеликий двокімнатний будинок по курортній зоні Євпаторії, по. вул. Пушкіна. Шифр: 2-10



Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви їдете в Євпаторію і все ще не знаєте, де вам можна зупинитися? Ось невеликий список двокімнатних пропозицій варіантів будинків і житла для оренди. Усі пропоновані варіанти оренди будинків в Євпаторії можна зняти в оренду подобово:

Варіанти оренди будинків в Євпаторії

Зняти двокімнатний будиночок, поруч з набережної Євпаторії. Є дворик. Шифр: 2-01

Двокімнатний одноповерховий приватний будинок розташований поруч з набережної старого міста Євпаторії, в 250 метрах від моря. Будинок по приватному сектору складається всього з двох кімнат. Будиночок одноповерховий, стоїть окремо, кам'яний. Кімнати ізольовані, невеликі, але досить затишні. До ваших послуг можна зняти будиночок, розрахований на розміщення від 2 до 5 осіб. Будиночок з кондиціонером, є газова колонка, душ, туалет, кухня, свій зелений дворик зі столиком у дворі. У розпал сезону вибрати або зняти будинок в Євпаторії під оренду можна за помірною ціною в центрі Києва

Будиночок оснащений всім необхідним, для приємного проживання і відпочинку компанії до 5 осіб. Є кухня з плитою та необхідним посудом. Є холодильник, мангал для приготування шашликів, телевізор. У кімнатах є: диван - ліжко, тахта, ліжко, кондиціонер. Гаряча і холодна вода постійно. Поруч з будиночком можна поставити машину. Будинок знаходиться в районі, зі зручною транспортною розв'язкою в будь-який кінець міста. До міської набережної, не більше 3-5 хвилин пішки. Магазини, аптеки, мікроринок, бари, кафе - все поруч з будинком. Подобово можна зняти будинок в Євпаторії цього літа. Переглянути розташування даного приватного будинку по карті можна тут , або тут - вул. революції .
Вартість оренди будинку в Євпаторії за літнім періодом становить:
травень - червень: 800 - 1100 руб. за добу.
липень - серпень: 1100 - 1400 руб. за добу.

Двокімнатна приватна квартира, в чотириповерховому будинку, центр Євпаторії (вул. Демишева). Шифр: 2-02

Двокімнатна квартира знаходиться в чотириповерховому будинку, розташована на центральній вулиці міста, по вул. Демишева, на 4 поверсі кам'яного будинку. Кімнати затишні, з незвичайним дизайном. До ваших послуг для оренди квартира класу "Люкс", розрахована на розміщення 2 - 4 осіб. Квартира - студія, прохолодна, з балконом, кондиціонером, є газова колонка і насос для підкачки води, на випадок якщо в місті перебої з водою.

Квартира в приватному будинку оснащена всім необхідним, для приємного проживання і відпочинку компанії до 4 осіб. Є кухня з плитою та необхідним посудом. Є холодильник, телевізор. В кімнаті є двоспальним диван, балкон. У другій - двоспальне ліжко, телевізор. Є ванна. Гаряча і холодна вода постійно. Виконано свіжий ремонт.
В 5-10 хвилинах від будинку можна поставити машину на стоянку, що охороняється. Терріроріально район розташування будинку та житла знаходиться по району зі зручною транспортною розв'язкою в будь-який кінець міста. До міської набережної та пляжу, не більше 20 хвилин пішки. Магазини, аптеки, мікроринок - все поруч. Недалеко, 10-15 хвилин, до лікувального озера Мойнаки, стільки ж до грязелікарні. Переглянути розташування даної квартири можна по карті тут або тут вул. Демишева .
За оренду обраної квартири або щоб зняти будинок в Євпаторії подобово, зверніться через форму зворотного зв'язку на сайті ТУТ! (Написати нам) . Вартість добового проживання за всю квартиру влітку становить:
травень - червень: 700 - 1000 руб. за добу.
липень - серпень: 1100 - 1300 руб. за добу.


Недорога двокімнатна квартира в приватному будинку Євпаторії, вул. Полупанова. Оренда квартири. Шифр: 2-03

В даному районі, районі грязелікарні "Мойнаки", для лікування і відпочинку користуються попитом недорогі двокімнатні квартири, розташовані в двоповерхових будинках під оренду. Зняти в оренду подібне житло дозволяє заощадити на проживанні, і заодно пройти курс грязелікування в місцевій грязелікарні або будь-якому санаторії поблизу. Ось один із прикладів - двокімнатна квартира, по вул. Полупанова, квартира економ класу, в 100 метрах від місцевої грязелікарні. Є квартира, як на першому, так і на другому поверхах двоповерхового кам'яного будинку.

Будинок знаходиться у дворі, не у проїжджої частини. Всі вікна цього житла виходять у двір, повитий виноградником і чагарником. Тут є все необхідне, крім кондиціонера. У 150 метрах від будинку знаходяться магазин, дитяча поліклініка, неподалік знаходяться супермаркети і ринок. Через дорогу - грязелікарня Мойнаки, зупинка трамвая. Недалеко, від будинку зупинка маршруток, за 10 хвилин можна дістатися в будь-який кінець міста. Квартира здається подобово і розрахована на проживання в ній 3-4 чоловік. Своя кухня, набір посуду, душ, туалет, гаряча і холодна вода постійно, встановлений кондиціонер. Переглянути розташування квартири по карті можна тут або тут вул. Полупанова .
Знімайте даний будинок в оренду. Вартість проживання подобово за всю приватну квартиру влітку становить:
травень - червень - 700 - 800 руб. подобово,
липень - серпень: - 900 - 1100 руб. подобово.

Двокімнатна квартира в будинку, по приватному сектору Євпаторії, вул. Демишева. Шифр: 2-04

Двокімнатна квартира в будинку, по приватному сектору Євпаторії, знаходиться в районі дитячого парку атракціонів, по вулиці Демишева. Квартира, розташована в приватному будинку, складається з двох ізольованих кімнат і кухні. У будинку є все, для комфортного відпочинку, є інтернет, санвузол, гаряча і холодна вода постійно, своя кухня, газова колонка, газова плита, набір каструль, посуду, чайник. Зняти квартиру в приватному будинку Євпаторії можна подобово 2018.

У кімнатах зручні меблі, кондиціонер. Є загальний двір, з іншими жителями і ваш столик розташований прямо у дворі біля входу в житло. Є квартира в невеликому будинку, як на першому, так і аналогічна на другому поверсі цього ж двоповерхового кам'яного будинку. Можна зняти будинок двом сім'ям поруч. Будинок знаходиться при дорозі, але в цьому місці вулиці, рух обмежено, машин не багато. Вікна виходять як у двір, густо повитий виноградником, так і на вулицю. У 300 метрах від будинку розташований магазин, дитячий парк атракціонів. Близько 15-20 хвилин ходьби, знаходяться супермаркет і ринок. До моря і набережної всього хвилин 15 пішки. Недалеко, від будинку зупинка маршруток, і за 10 хвилин можна дістатися в будь-який кінець міста. Поруч з будинком можна залишити свою машину, для автотуристів відпочивати на своєму авто. Квартира здається подобово і розрахована на проживання в ній 3-4 чоловік. Переглянути розташування квартири і будинки по карті можна тут або тут вул. Демишева . Щоб зняти будинок в Євпаторії подобово, звертайтеся через форму зворотного зв'язку на нашому сайті
Вартість оренди за всю квартиру з даного приватного будинку складає:
травень - червень - 700 - 1000 руб. за добу,
липень - серпень: - 1000 - 1300 руб. за добу.

Зняти двокімнатний будинок, недалеко від набережної Євпаторії. Є свій затишний дворик. Шифр: 2-05

Двокімнатний будинок, розташований неподалік від набережної старого міста Євпаторії, близько 250 метрів від моря. Будинок кам'яний, одноповерховий. Кімнати ізольовані, невеликі, затишні. До ваших послуг будинок, розрахований на розміщення від 2 до 5 осіб. Будиночок з кондиціонером, є газова колонка, душ, туалет, кухня, свій зелений дворик зі столиком у дворі. Росте дерево абрикоса і персиків, прямо у дворі цього будиночка, біля набережної міста Євпаторії.

Будиночок оснащений всім необхідним, для приємного проживання і відпочинку компанії до 5 осіб. Є кухня з плитою та необхідним посудом. Є холодильник, телевізор, газова колонка. У кімнатах є: диван - ліжко, тахта, двоспальне ліжко, кондиціонер. Гаряча і холодна вода є постійно. У дворі можна поставити машину. Будинок знаходиться в районі, зі зручною транспортною розв'язкою в будь-який кінець міста. До міської набережної, не більше 3-5 хвилин пішки. Магазини, аптеки, мікроринок, бари, кафе - все поруч з будинком. Переглянути розташування даного житла по карті можна тут або тут вул. революції .
Ціна за оренду, щоб саме цей подобово зняти будинок в Євпаторії становить:
травень - червень: 800 - 1000 руб. за добу.
липень - серпень: 1100 - 1400 руб. за добу.

Двокімнатне житло приватного сектора Євпаторії. Центр, зняти будинок по вул. Демишева. Шифр: 2-06

Двокімнатне житло приватного сектора Євпаторії, знаходиться недалеко від дитячого парку атракціонів, по вулиці Демишева. Будиночок складається з двох суміжних кімнат і кухні. У цьому відокремленому будинку є все необхідне для комфортного відпочинку, інтернет wi -fi, санвузол, гаряча і холодна вода постійно, кухня, газова колонка, газова плита, набір посуду, столик у дворі. У дворі маленький басейн з декоративними рибками і фонтанчиком.

У кімнатах зручні меблі, кондиціонер. Є двір, ваш столик у дворі. Будиночок одноповерховий, всі вікна цієї квартири виходять тільки у двір. В радіусі 300 метрів від будинку знаходяться магазини, кафе. Близько 400 метрів - супермаркет і ринок, дитячий парк атракціонів. До моря і набережної хвилин 15 пішки. Недалеко, від будинку зупинка маршруток, трамвая, за 10 хвилин можна дістатися до будь-якого району міста. У дворі будинку можна залишити машину, для автотуристів. Ця квартира на землі, здається подобово і розрахована на проживання в ній 3-4 чоловік. Переглянути розташування приватної квартири по карті можна тут або тут вул. Демишева .
Вартість проживання за весь двокімнатний будиночок за домовленістю, і залежить від сезону.

Центр. Зняти двокімнатну приватну квартиру, в приватному двоповерховому будинку, вул. Гоголя. Шифр: 2-07

Двокімнатна квартира по приватному сектору Євпаторії, знаходиться недалеко від Міськтеатру, по вулиці Гоголя і складається з двох ізольованих кімнат і кухні. Даний варіант житла в будинку завжди можна орендувати і зняти цей будинок в Євпаторії подобово. У цьому варіанті житла є все необхідне, для комфортного відпочинку, санвузол, гаряча і холодна вода постійно, кухня, газова колонка, газова плита, набір посуду, у дворі будинку, можна розмістити ваш автомобіль.

По кімнатах розставлені зручні меблі, кондиціонер. Будинок двоповерховий, приватна квартира на другому поверсі, всі вікна якої виходять тільки у двір. У 300 метрах від будинку знаходяться магазини, кафе. Близько 600 метрів - дитячий парк атракціонів. До моря, пляжів і набережної хвилин 10 пішки. У районі набережної, великий вибір пляжів. Всі пляжі піщані. Недалеко, від будинку зупинка маршруток, трамвая. У дворі будинку можна залишити машину, для автотуристів. Ця квартира ближче до перетину вулиць Гоголя і Леніна, здається подобово і розрахована на проживання в ній 3-4 чоловік. Поруч парк імені Фрунзе - безліч розваг! Переглянути розташування квартири по карті можна тут або тут вул. Гоголя .
Вартість проживання за оренду будинку за домовленістю. Щоб зняти цей варіант житла, або звернутися по оренді будинків в Євпаторії подобово, пишіть через сторінку контакти.

Двокімнатний будинок по курортній зоні Євпаторії, по приватному секторі, за. вул. Пушкіна. Зняти. Шифр: 2-08

Дана двокімнатна квартира приватного сектора (будинок), знаходиться по першій курортної зони Євпаторії, по вулиці Пушкіна, і складається з двох ізольованих кімнат з кондиціонером, обладнаної кухні, ванної кімнати (пральна машина). Є свій окремий невеликий двір, зі столиком під виноградником. У цьому пропонованому під оренду приватному будинку, по вулиці Пушкіна, є все необхідне, для комфортного відокремленого відпочинку, кухня, санвузол, гаряча і холодна вода постійно, газова колонка, газова плита, кондиціонер, пральна машинка, набір посуду, під вікнами або у дворі можна розмістити автомобіль. В Євпаторії цей будинок можна зняти в оренду!

У кімнатах зручні меблі, кондиціонер. Представлений варіант будиночка одноповерховий, два вікна цієї квартири виходять у двір, інше на вулицю. У двір будинку ведуть залізні ворота і хвіртка у воротах. Близько 300 метрах від житла знаходяться магазини, кафе. Близько 800 метрів - дитячий парк атракціонів, дельфінарій, Акваленд. До моря і набережної імені Горького 12-15 хвилин пішки. У районі набережної, великий вибір різних пляжів. Всі пляжі піщані і безкоштовні. Тихий район, машин їздить по вулиці не багато. Недалеко, близько 300 метрів, зупинка маршруток, трамвая. У дворі будинку або під вікнами можна залишити машину, для автотуристів. Ця квартира ближче до перетину вулиць Пушкіна і Шевченка, здається подобово і розрахована на проживання в ній до 5 чоловік. Переглянути розташування даного будинку можна по карті тут або тут вул. Пушкіна .
Вартість оренди цього варіанту приватного будинку, тільки за домовленістю. Щоб зняти будинок в Євпаторії подобово по вул. Пушкіна, пишіть через сторінку зворотного зв'язку ТУТ!

Затишний двокімнатний будинок під оренду, центр Євпаторії, по пров. Лукічов Шифр: 2-09

Даний варіант двокімнатного затишного будинку, що здається під оренду в Євпаторії, розташований в самому центрі Євпаторії, район Міськтеатру, по провулку Лукічов. Свіжий ремонт, нова і сучасні меблі, сучасна пральна машинка-автомат, wi - fi, газова колонка автомат, барна стійка. Орендований будинок розрахований на проживання не більше 4 осіб.

До пляжу міністерства оборони - 5 хвилин пішки. Магазини, бари, аптека, зупинки громадського транспорту 2 хвилини, центральний ринок - 10 хвилин. До набережної ім. Терешкової 6-7 хвилин. Все необхідне для відпочинку, абсолютно поруч. Для того забронювати під оренду даний варіант затишного будинку на короткий термін, або навпаки зняти будинок в Євпаторії під оренду на все літо, бажано звертатися, через зворотний зв'язок, приблизно за тиждень до вашого приїзду в Євпаторію! Переглянути розташування даного будинку можна по карті тут або тут за посиланням .

Невеликий двокімнатний будинок по курортній зоні Євпаторії, по. вул. Пушкіна. Шифр: 2-10

Затишний приватний будиночок курортної зони Євпаторії, по вулиці Пушкіна, знаходиться в першій курортній зоні. Будиночок складається з двох затишних ізольованих кімнат з кондиціонерами, кухні, обладнаної меблями та необхідним посудом, пральна машина-автомат, душова кабінка. Є невеликий дворик, зі столиком, для комфортного відокремленого відпочинку в Євпаторії. На жаль цей варіант приватного будинку вже заброньовано і зданий на все літо. При необхідності ми підберемо подібний варіант будиночка, який можна буде зняти в Евпатотіі і орендувати! Звертайтеся!

Приблизно 300 метрів від даного житла знаходяться пляж, магазини, кафе. Всього 500 метрів і дитячий парк атракціонів, Акваленд. До моря і набережної імені Горького 8 хвилин пішки, великий вибір піщаних пляжів. Тихий курортний район. Здається будинок в оренду подобово та розрахований на проживання в ньому до 4 осіб. Переглянути розташування даного будинку можна по карті тут або тут вул. Пушкіна .

Звертайтеся по оренді двокімнатних будинків і квартир в Євпаторії, так само є й інші різні варіанти житла і будинків.

Цікавлять варіанти оренди приватних квартир і будинків з харчуванням, приватні пансіонати, санаторії - звертайтеся, і ми допоможемо забронювати місця, як в межах міста, так і в передмісті. Тут, на нашому сайті про здачу житла по Євпаторії, ви зможете за доступними цінами замовити та забронювати, а надалі орендувати і зняти будинок в Євпаторії або по передмістю, для свого відпочинку, а також гідну квартиру, або зняти інше житло, заміський будинок або номер у пансіонаті біля моря, виходячи з вашого бажання і бюджету. Також ви можете познайомитися з цінами по Євпаторії на оренду житла: будинків, квартир, пансіонатів, вілл, на сторінці контактів. При необхідності ви можете забронювати і зняти номери в пансіонатах і віллах біля моря в Євпаторії, Заозерному або подивитися їх тут на карті . Для того щоб зняти будинок в Євпаторії, зверніться через форму зворотного зв'язку за посиланням ЗАБРОНЮВАТИ ТУТ!

ЗНІМАЙТЕ БУДИНКУ В ОРЕНДУ І ПРИЇЖДЖАЙТЕ ДО НАС, НА ВІДПОЧИНОК ДО МОРЯ, В СОНЯЧНУ ЕВПАТОРИЮ.




Озвучити сайт, кликни.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online