Ремонт двокімнатних квартир під ключ. Ціна за ремонт 2-кімнатної квартири від 250 000 руб

  1. Скільки буде коштувати ремонт у двокімнатній квартирі.
  2. Ремонт двокімнатної квартири з матеріалами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ремонт двокімнатної квартири вже запланований, шукаєте надійного виконавця, тоді ви звернулися за адресою. Двокімнатні квартири користуються популярністю серед сімейних пар, в перспективі колишня спальня легко трансформується в дитячу. Двокімнатна квартира дає великий потенціал для перепланування . Для дизайнерів - це просто пісня, так як при ремонті двокімнатної квартири - є де розгулятися креативу. Наприклад, наші дизайнери знають, як зробити з 2-хкомнатной квартири - 3-хкомнатную без втрати функціональності площі. У нашому портфоліо досить прикладів реалізації таких завдань. Але ремонт двушки далеко не завжди передбачає перепланування, більшість влаштовує стандартне розташування міжкімнатних перегородок в квартирі. Незалежно від того, чи влаштовує вас розташування кімнат у квартирі або бажаєте зробити все інакше - допомога дизайнера буде завжди до речі. Тим більше, що компанія АртРемонт дарує дизайн проект 2-хкомнатной квартири , при замовленні ремонту квартири під ключ . Безглуздо не скористатися послугою, яку надають в якості приємного подарунку!

Скільки буде коштувати ремонт у двокімнатній квартирі.

Вартість ремонту двокімнатної квартири залежить від типу. Компанія АртРемонт пропонує 4 варіанти ремонту: косметичний, капітальний, євроремонт і дизайнерський. Вибір буде залежати від потреб. Якщо говорити про вартість ремонту двокімнатної квартири під ключ, для орієнтиру ми озвучуємо нижня межа - від 9000 руб / м2 (як і за капітальний ремонт квартири).

на вартість ремонту впливає: метраж, складність робіт і наявність нестандартних рішень. У разі використання ексклюзивних матеріалів при обробці, які вимагають залучення додаткових фахівців, було б дивно оцінювати роботу за стандартними мірками.

У будь-якому випадку, точну вартість ви побачите тільки після прорахунку кошторису інженером-технологом. Для розрахунку вартості ремонту 2-хкомнатной квартири, до вас виїжджає заміряє. Виїзд і прорахунок кошторису - безкоштовно!

Ще не визначились, який інтер'єр підійде саме вам?

Пройдіть простий тест і дізнайтеся, який дизайн інтер'єру Вам найбільше підходить

Ремонт двокімнатної квартири з матеріалами

Кожен власник квартири стикається з необхідністю ремонту. Відразу після цього перед ним постає ще ряд питань: які оздоблювальні матеріали купувати і головне - де. Дуже важливо не допустити Кожен власник квартири стикається з необхідністю ремонту помилку і отримати дійсно об'єктивну оцінку компетентного фахівця. Природно брак часу, теж буде грати не на вашому боці. Для допомоги у вирішенні цих питань, АртРемонт пропонує послугу гіда по чистовим матеріалами , Який вирішить ці питання за вас. Гід розповість про ситуацію на ринку чистових матеріалів, надасть порівняльну характеристику виробів. Замовляючи ремонт двокімнатної квартири з матеріалами - ви спростите собі задачу. Ви будете спиратися на об'єктивну думку фахівця з 8 річним досвідом роботи на ринку чистових матеріалів. Він буде здійснювати підбір з урахуванням фінансових можливостей і стилістичних переваг клієнта.

Наші ціни на оздоблювальні матеріали відповідають роздрібним. Це легко перевірити, порівняйте їх з цінами в магазинах. Замовивши ремонт двокімнатної квартири з матеріалами, ви заощадите час на підборі матеріалів, а так само на вибудовуванні чіткого графіка логістики, щоб уникнути простоїв в роботі ремонтної бригади. Послуга гіда страхує клієнта від переплат за надлишки. Ми заберемо залишки з поверненням вартості. Такий підхід до роботи з клієнтами створює всі умови для виконання ремонту на найвищому рівні.

Ще не визначились, який інтер'єр підійде саме вам?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online