Довгострокова оренда квартири в Херсоні: огляд ринку

  1. Що впливає на ціноутворення?
  2. Огляд цін в районах міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Херсон - обласний центр з унікальним степовим кліматом. Територіально ділиться на стару частину, потопаючу в зелені (Суворовський район), і нову - з сучасними будівлями (Дніпровський і Корабельний райони). Місто може похвалитися великою кількістю парків, старовинних будівель, затишних куточків. Орендувати житло в Херсоні не проблема. На вибір котеджі, приватні будиночки, квартири як в новобудовах, так і в "хрущовках". Як відзначають фахівці на порталі Херсона , Останнім часом попит на оренду житла збільшився. І якщо ціни на житло, яке здається подобово, трохи поповзли вгору (це пов'язано з початком туристичного сезону), то рівень цін за довгострокову оренду залишається в межах весняних.

Що впливає на ціноутворення?

Ключову роль в ціноутворенні відіграють:

  • район розташування знімного житла;
  • близькість до центру;
  • транспортна розв'язка;
  • інфраструктура: наявність поруч супермаркетів, банків, шкіл, дошкільних установ;
  • площа квартири / будинку;
  • стан житла (ремонт);
  • наявність меблів, побутової техніки і т.д.

д

Згідно зі статистикою, в Херсоні найчастіше орендарі шукають 1 або 2-х кімнатні квартири. Попитом користується житло, розташований поруч з центром міста, в Таврійському мікрорайоні, а також в Дніпровському районі на ХБК. Причому більша частина орендарів запитують житло, укомплектований побутовою технікою і меблями. Приблизно 20% вважають за краще орендувати порожнє житло. завжди цінується довгострокова оренда нерухомості без посередників .

Огляд цін в районах міста

У найстарішому районі Херсона - Суворовському, мінімальна вартість довгострокової оренди однокімнатної квартири 2,4 тис. Грн. Квартири пропонують з мінімум меблів, бойлером та холодильником. Однокімнатні квартири з поліпшеним плануванням, косметичним ремонтом, меблями, бойлером або газовою колонкою, інтернетом: 3,2-5 тис. Грн. (Центральна частина міста). Елітна квартира площею в 45 кв.м, в новобудові з євроремонтом, на території, що охороняється обійдеться приблизно в 10 тис. Грн. Оренда дизайнерської квартири в 50 кв.м. обійдеться приблизно в 6 тис. грн. Середня ціна за оренду двокімнатної квартири - 4 тис. Грн., І багато орендодавців в цю суму не включають вартість комунальних послуг.

У центрі міста оренда трикімнатної квартири обійдеться в місяць в 5,2-8 тис. Грн. На ринку є пропозиції і по 4 кімнатних квартирах: ціна стартує від 8 тис. Грн. Зазвичай пропонують квартири з ремонтом, кондиціонером і новими меблями.

Зазвичай пропонують квартири з ремонтом, кондиціонером і новими меблями

У Дніпровському районі Херсона за однокімнатну квартиру просять від 2,3 тис. Грн. На ціну впливає наявність меблів, газової колонки або бойлера, кондиціонера і стан квартири. Наприклад, за 2,4-3 тис. Грн на місяць можна орендувати квартиру на ХБК в "хрущовці", але з необхідними меблями. НА ХБК можна орендувати на тривалий термін 2-х кімнатну квартиру за 3,2 тис. Грн в житловому стані і з меблями і за 5 тис. З косметичним ремонтом і новими меблями. В районі дніпровського ринку за оренду двокімнатної квартири просять в середньому 2,7 тис. Грн. Оренда трикімнатної квартири також обійдеться дешевше, ніж в центральному районі - середня ціна 4,3 тис. Грн.

Грн

У Корабельному районі (колишній Комсомольський) оренда 1 кімнатної квартири від 3 тис. Грн. На ціну впливає стан житла, наявність меблів і територіальне розташування. Наприклад, оренда невеликої однокімнатної квартири в Шуменському мікрорайоні обійдеться приблизно в 3,3-4 тис. Грн. На Жілпоселке можна зняти двокімнатну квартиру площею 55 м.кв за 4,8 тис. Грн, а в районі острова за 3 тис. Грн.

Грн

Як бачимо, в Херсоні дешевше знімати квартиру на околиці міста, ніж в центральній частині. На вибір житло економ класу і елітне з євроремонтом, сучасною побутовою технікою та новими меблями.

Що впливає на ціноутворення?
Що впливає на ціноутворення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online