Добова оренда однокімнатних квартир у Львові без посередників

  1. Однокімнатні квартири подобово у Львові
  2. Переваги оренди однокімнатного житла
  3. Чому варто зняти квартиру на Doba.ua
Natalia Verchinina Центр міста, біля пл. Ринок. Навпаки Домініканського собору.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2019 липень

Квартира-неймовірно чиста, світла, затишна, тепла і комфортна! Дуже доброзичлива, приємна і гостинна господиня Лариса радо зустріла, все розповіла і показала! Розташування-неймовірно вдале, історичний центр з усіма основними пам'ятками-в двох хвилинах ходьби. Наступного разу неодмінно буду бронювати цю квартиру! Лариса, дякую Вам величезне!

Михайло Історичний центр Львова

Час поїздки: 2019 липень

Відпочивали у Львові в кінці липня. Квартира в самому центрі міста. Чиста, затишна, світла, і найголовніше тиха. У квартирі є все необхідне для проживання. Всі історичні місця в крокової доступності. Велике спасибі Світлані. Залишилися дуже задоволені. Наступного разу будемо звертатися знову до Світлани. А також радити знайомим.

Дарина 3 мин.до Оперного театру пішки

Час поїздки: 2019 квітня

Відпочивали в квітні у Тетяни (на Великдень), квартира дуже сподобалася, правда чиста, затишна, відпочивали з комфортом, центр дуууже близько, заселили завчасно і при виселенні пішли на зустріч виселили пізніше часу, ціна повністю відповідає якості, в квартирі є все необхідне . Таня, спасибі Вам велике, в наступний раз коли приїдемо, тільки до Вас)

Максим Центр міста

Час поїздки: 2019 липень

Відпочивали в кінці липня. Дуже сподобалося ставлення господині до відвідувачів, розташування квартири і відповідність фотографій на сайті. Ми залишилися дуже задоволені. Однозначно можу порекомендувати цю квартиру.

Володимир 3 мин.до Оперного театру пішки

Час поїздки: 2019 липень

Відпочивали в липні 2019. Одне з перших приємних вражень про Львів - затишна квартира Тетяни.
За фото припускали, що все буде красиво і акуратно, але реальність перевершила всі очікування. Все продумано до дрібниць для комфортного відпочинку: рушники, фен, одноразові шампунь, гель для душу, чай, кава, посуд. Розташування відмінне! Прогулюючись неспішним кроком, оглядаючи місто, на площі Ринок виявилися через 10 хвилин. Незважаючи на те, що Тетяни в той час не було в місті, нас заселили без проблем, навіть трохи раніше зазначеного часу.
Не всі встигли подивитися у Львові, обов'язково повернемося і тільки до Тетяни!

Однокімнатні квартири подобово у Львові

Львів є тим містом, в якому потрібно побувати хоча б раз у житті кожної людини. А ті люди, які вже відвідували його, хочуть повернутися знову. Це і зрозуміло, адже Львів - культурна столиця України, один з найкрасивіших і найстаріших міст країни. Зняти тут квартиру на добу і провести вихідні - це відмінна ідея для хорошого відпочинку!

Оголошення «здам житло подобово» зустрічаються по місту повсюдно, тому взяти в оренду апартаменти по приїзду не складає труднощів. Але при цьому ви ризикуєте розчаруватися в запропонованих умовах проживання і заплатити невиправдано високу ціну. Тому, для знімання квартири без посередників краще користуватися надійним джерелом, з хорошою репутацією, відгуками і реальними фото.

Оголошення про здачу апартаментів подобово від господарів розміщені на нашому сайті у великій кількості. Тут ви можете вибрати будь-який варіант оренди від власника, в залежності від того, наскільки дешево ви хочете зняти житло, скільки кімнат вам потрібно і в якому районі він повинен знаходитися. Відповідно, чим менше приміщень буде в квартирі, чим далі вона від центру, ЖД вокзалу Львова, тим краще ціну ви зможете заплатити за добу проживання.

Переваги оренди однокімнатного житла

Оренда однокімнатної квартири на добу буде відмінним варіантом для проживання однієї людини. Тому, якщо ви подорожуєте самостійно, то немає сенсу платити більшу ціну за розкішні апартаменти. Можна знайти хорошу простору «поодинці», в якій ви будете почувати себе комфортно і затишно. І обійдеться це вам порівняно дешевше, ніж двокімнатна або трикімнатна квартира.

Якщо ви плануєте приїхати сімейною парою без дітей і хочете зняти квартиру недорого, то однієї просторої кімнати вам теж буде достатньо. І ви заощадите гроші для розваг, екскурсій по центру , площі Ринку , Галицькому та інших районах міста.

Ще однією перевагою оренди однокімнатної квартири на добу є той факт, що оголошень про їх здачу дуже багато. У вас з'являється широкий вибір пропозицій, серед яких ви підберете найбільш підходящий варіант.

Апартаменти з однією спальнею, як правило, максимально укомплектовані меблями та побутовою технікою. На відміну від двох-і трикімнатних квартир, в яких часто можна зустріти напівпорожні приміщення, тут все виглядає затишно і комфортно.

Чому варто зняти квартиру на Doba.ua

Наш сайт заслужено є лідером оренди нерухомості подобово. Виділимо основні переваги оренди апартаментів за допомогою порталу Doba.ua:

  • максимально об'єктивні ціни. Ми працюємо без посередників, тому ви отримуєте можливість орендувати житлоплощу порівняно недорого, не переплачуючи за послуги сторонніх осіб;
  • величезний вибір пропозицій. У каталозі представлено більше 20000 оголошень про здачу нерухомості від господарів. Всі пропозиції актуальні і постійно оновлюються
  • надійність. На сайті опубліковані особисті та перевірені контактні дані власників. Кожне оголошення проходить модерацію, містить реальні відгуки та фото;
  • хороша репутація компанії. Сайт Doba.ua існує багато років, має величезне число задоволених клієнтів. Ми постійно розвиваємося, покращуючи функціонал ресурсу, і збільшуючи географію нашої бази.

Зняти подобово квартиру з Doba.ua - самий зручний і швидкий спосіб!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online