Добова оренда квартир в Фрунзенському районі в Харкові - зняти недорого і без посередників

  1. Оренда подобово у Фрунзенському районі
  2. Історична довідка
Наталя Біля метро Палац Спорту (Маршала Жукова)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки до: 2017 липень

Зупинялися в квартирі на добу з 1 по 2 липня. У квартирі ідеальна чистота, є все необхідне для комфортного перебування, метро поруч. Ні сторонніх запахів, які не накурено, для мене це було дуже важливо, тому що ми були з двома дітьми. Недалеко від будинку є площа з гарним фонтаном. Так що ми не тільки провели відмінний день в Харкові, але і ввечері прогулялися біля будинку в парку з фонтантом, спасибі Максиму, що розповів, де що знаходиться поруч.

Оренда подобово у Фрунзенському районі

Тим, хто до сих пір не був в Харкові, обов'язково варто його відвідати. Адже він славиться безліччю незвичайних і дуже цікавих пам'яток. Наприклад, саме харківський лісопарк є найбільшим за площею на території України і займає більше 1900 гектарів.
А в 2010 році Харків визнали найкращим населеним пунктом України за якістю життя. Уже цього досить, щоб приїхати сюди хоча б на добу і познайомитися з цим цікавим і самобутнім містом. А щоб відпочинок запам'ятався надовго і не приніс неприємних сюрпризів, варто заздалегідь зняти квартиру подобово.
Виходячи з відгуків, найбільш привабливими для туристів залишаються центр і прилеглий до нього Дзержинський район . Хоча ціни на оренду апартаментів подобово тут досить високі.
Значно дешевше вдасться зняти однокімнатну або двокімнатну квартиру в одному з віддалених спальних районів. Особливо, якщо пощастить знайти варіант від господарів. Гідні квартири відносно недорого здають у Фрунзенському районі. Він є наймолодшим в Харкові, тому тут багато нових будинків з якісним ремонтом.

Історична довідка

Фрунзенський район - найсучасніший в місті. Заснований в 1973 році. Його утворили з частин територій Московського , Слобідського та Індустріального районів, розташованих по сусідству. У 2016 році його перейменували в Немишлянська. Сьогодні район активно розвивається. На його території будуються сучасні житлові комплекси і розважальні заклади.

особливості розташування

Немишлянська район розташовується в східній частині Харкова. Він займає територію площею 31 кв. км, а чисельність населення складає всього 146 тисяч чоловік. Це робить його не тільки наймолодшим, але і самим маленьким районом міста.
Хороша транспортна розв'язка і розвинена інфраструктура роблять Фрунзенський район дуже вигідним і ефективним з точки зору оренди подобово. Проживання тут стане відмінним варіантом для того, хто приїхав до Харкова на добу-дві з ділових питань і не хоче платити занадто високу ціну за оренду житла.

Пам'ятки та цікаві місця

Незважаючи на юний вік, Немишлянська район вже обзавівся вельми цікавими пам'ятками. Наприклад, на його території розташовано найбільший в Україні Палац спорту і два значних плавальних басейни.
Знімання квартири на добу в цьому районі - відмінне рішення для тих, хто цінує комфорт і любить активне дозвілля.

Станції метро

Район відрізняється гарною транспортною розв'язкою. Дістатися до центру можна не тільки маршруткою, але і на метро. На території району розташовані станції Палац спорту, Армійська, Московський проспект і Маршала Жукова.

Переваги оренди подобово на Doba.ua

Зняти апартаменти на добу в Немишлянська та інших районах Харкова без праці можна на сайті Doba.ua. У нас щодня публікуються нові оголошення про оренду. Всі вони супроводжуються фото, докладними описами нерухомості і контактними даними власника. Здача без посередників, безпосередньо від власника, дозволяє зняти житло дешевше, ніж на аналогічних ресурсах.
Якість і надійність роботи Doba.ua підтверджується вдячними відгуками туристів. Шукайте і бронюйте квартиру у нас - це зручно, швидко і недорого!
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online