Дизайн однокімнатної квартири, ідеї дизайну 2019

  1. Дизайн кухні в однокімнатній квартирі
  2. Ремонт однокімнатної квартири студії
  3. Дизайн однокімнатної квартири поради з фотографіями
  4. Чарівні властивості колірної гами в дизайні
  5. Дизайн однокімнатної квартири, як використовувати «мертві» зони
  6. Пол і стеля в дизайні однокімнатної квартири
  7. Дизайн інтер'єру однушки - ідеальне освітлення
  8. Дизайн однокімнатної квартири з переплануванням
  9. Дизайнерський ремонт однокімнатної квартири - «Ергономічна» меблі
  10. «Хитрий» санвузол в однокімнатній квартирі
  11. Всі аксесуари - на стіні правильний дизайн однокімнатної квартири
  12. Дизайн однокімнатної квартири з символічною перегородкою
  13. Дизайн однокімнатної квартири - Чого не варто робити?
  14. Чи можна зробити дизайнерський ремонт самостійно?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Однокімнатні квартири, за рахунок низьких цін, останнім часом набувають популярності Однокімнатні квартири, за рахунок низьких цін, останнім часом набувають популярності. При покупці такої квартири коштує розуміти, що в процесі ремонту виникнуть деякі складності, а саме, дефіцит місця. Але бажання перетворити гніздечко, в купе зі знанням деталей, які описані в даній статті, допоможуть перетворити маленьку за розмірами квартиру в справжній витвір мистецтва. Найважливіше: постарайтеся використовувати площу максимально. Основна мета: підвищити якість комфорту проживання, без шкоди простору.

Перша проблема, з якою Ви зіткнетеся, буде складність розміщення і візуального поділу зони відпочинку і робочої зони. Так само, варто відзначити, що необхідно використовувати різний підхід для холостого людини і молодої сім'ї. У першому випадку все набагато простіше: досить грамотно розділити зони, підлаштовуючись виключно під стиль життя мешканця. У другому випадку все складніше: необхідно максимально економити простір, використовувати складні меблі, щоб всі члени сім'ї комфортно себе почували в квартирі.

Хочете дізнатися вартість ремонту?

Залиште заявку на прорахунок вартості

Залишити заявку

Зрозуміло, варто почати з перепланування. Вона повинна бути законною, затвердженої відповідними службами. У цьому питанні краще звернутися до дизайнера, який проведе грамотну перепланування квартири. Почати варто з поділу двох основних зон: робочої зони (кухні) і зони відпочинку (вітальні).

Дизайн кухні в однокімнатній квартирі

Дизайн кухні. У квартирах-студіях на кухню виділяється мінімум місця. Цього простору ледве вистачає на розміщення плити, раковини і холодильника. Вибираючи варіант квартири-студії, варто врахувати деякі деталі:

  • Кухня, при її цільове використання створює багато сторонніх запахів, які будуть доречні в зоні прийому їжі, але ніяк не в вітальні. Обладнайте кухню витяжкою, це подарує свіжість без сторонніх запахів і постійних провітрювань приміщення.
  • Відразу визначте місця зберігання кожної речі, щоб не перекладатися і не «захаращувати» кімнату.
  • Навісні шафки - відмінне рішення для маленької квартири. У них можна помістити посуд, яка стояла до цього в серванті; побутову техніку, захаращують тумби. А від зайвих меблів без жалю варто позбутися.
  • Кухонне підлогове покриття повинне бути простим в прибиранні.
  • Барна стійка, як вибрати оптимальні виділити кухонну зону, буде виглядати стильно і сучасно.

Ремонт однокімнатної квартири студії

Ремонт однокімнатної квартири студії

Кухня-студія - відмінне рішення для малогабаритної квартири, але перепланування може бути не завжди законна. Ви витратите достатньо часу на переоформлення документації та будівельні роботи. Але що ж робити, якщо перепланування неможлива?

В такому випадку, господарям залишається одне - візуально збільшити приміщення і зробити його більш функціональним. Це можна реалізувати різними способами, основні з яких будуть описані нижче.

Дизайн однокімнатної квартири поради з фотографіями

Чарівні властивості колірної гами в дизайні

Чарівні властивості колірної гами в дизайні

Колірна гамма відіграє велику роль у візуальному розширенні кімнати. Світлого тону стелю і стіни зорово «витягнуть» кімнату. Довгі штори в тон стіни, зроблять приміщення вище, а пастельного тону меблі не буде створювати похмурості. Не забувайте, що дизайн вітальні не повинен нагадувати лікарняний: не робіть все в білому кольорі. Додайте трохи фісташки, персикового, блакитного, або будь-якого іншого кольору на Ваш смак. Такий прийом зробить приміщення світлим, створить затишну атмосферу, без гнітючого офіціозу. Можна використовувати темні кольори як акценти, але не більше того. Запам'ятайте: дизайн залу повинен розслабляти і дарувати тільки позитивні емоції, так як є зоною відпочинку в будь-якій квартирі.

Дизайн однокімнатної квартири, як використовувати «мертві» зони

Дизайн однокімнатної квартири, як використовувати «мертві» зони

Деякі зони в дизайні однокімнатних квартир звикли «захаращувати» меблями і деталями інтер'єру, а деякі порожні через брак ідей на їх реалізацію. Наприклад, дизайн прихожей можна зайняти прихованої в стіні вбиральні нішею. Така ідея буде не тільки функціональної, але при правильному стилістичному обрамленні - ще й красивою. Додайте на гардеробі велике дзеркало, це візуально збільшить простір квартири. Дизайн коридору перетворюється в кращу сторону.

Пол і стеля в дизайні однокімнатної квартири

Різні рівні і колір допоможуть візуально розділити зони. Виступаючий стелю над барною стійкою ясно дасть зрозуміти, де закінчується вітальня і починається кухня. Колір статі так само візуально проведе межу між зонами відпочинку і роботи.

Дизайн інтер'єру однушки - ідеальне освітлення

Дизайн інтер'єру однушки - ідеальне освітлення

Освітлення в однокімнатній квартирі грає дуже важливу роль. Світла скрізь має бути багато. Постарайтеся не змушувати квітами вікна, це зробить Ваш будинок темним, а відповідно, візуально менше. Краще розмістити квіти на стіні або в підвісному вигляді на добре освітленій області. Замініть «бабусині» звисають люстри на вбудовані лампочки. Їх правильне розміщення допоможе висвітлити всю квартиру і виділити окремі зони.

Дизайн однокімнатної квартири з переплануванням

Дизайн балкона не завжди себе окупить. Площа, зайнята балконом, часто не використовується. Набагато простіше позбутися від стіни і зробити балкон частиною кімнати. Таке рішення буде витратним, тому що балкон необхідно утеплити, але точно не марним. Місце, що звільнилося можна зайняти кухнею або зоною відпочинку.

Дизайнерський ремонт однокімнатної квартири - «Ергономічна» меблі

Складні меблі або меблі-трансформер стане відмінним рішенням для молодої сім'ї. Ліжко, що перетворюють в шафу, звільнить місце для дитячої ігрової зони, а складаний стіл дозволить без зусиль пересуватися по квартирі більшій кількості людей.

«Хитрий» санвузол в однокімнатній квартирі

Ванні кімнати і туалети в однокімнатних квартирах не відрізняються великим простором. Дизайн ванної кімнати займає багато часу за рахунок складності розміщення всього необхідного. Як зробити ванну кімнату візуально і фізично більше? Для початку варто об'єднати ванну з туалетом. Відсутність стіни дасть більше свободи нових ідей. Поміняйте ванну на душ. Так Ви не отримаєте багато місця, але звільнився простору вистачить на розміщення пральної машини, яка, швидше за все, стояла на кухні. Використовуйте в дизайні теплі тони, можна так само свіжі: салатовий, блакитний, бірюзовий.

Всі аксесуари - на стіні правильний дизайн однокімнатної квартири

Візьміть собі за правило: Всі дрібні речі, деталі декору розміщувати на стіні. Книжкові полиці, кімнатні квіти, сувеніри будуть відмінно себе почувати на підвісних поличках. Можете навіть повісити на стіну техніку на кшталт телевізора, музичної установки та ін. Це істотно заощадить місце і дозволить зберегти значущі для Вас речі.

Дизайн однокімнатної квартири з символічною перегородкою

Дизайн однокімнатної квартири з символічною перегородкою

Тканинна, дерев'яна, плетені і навіть паперова перегородки відмінно впишуться в дизайн спальні. Такий спосіб поділу кімнати не вимагає великих витрат, але відмінно буде виглядати в будь-якому інтер'єрі.

Дизайн однокімнатної квартири - Чого не варто робити?

Дизайн інтер'єру квартири дуже складна річ, особливо якщо мова йде про однокімнатну квартиру. Тут можна зробити дрібні помилки, які зведуть нанівець всі Ваші старання. Розглянемо основні з них:

  • Темні кольори при обробці стін і стелі. Цей спосіб оформлення зробить Вашу квартиру схожою на темний, тісний ящик. Адже ви не цього домагаєтеся, вірно?
  • Квіти на вікнах зменшать потрапляння природного світла.
  • Різно рівневий стеля в центрі кімнати. Це може викликати візуально гнітючий ефект, який складно буде виправити навіть грамотно розміщеним світлом.

Чи можна зробити дизайнерський ремонт самостійно?

Чи можна зробити дизайнерський ремонт самостійно

Можна, але важко. Підхід до ремонту кожної квартири індивідуальна. Краще заручитися підтримкою спеціально навчених людей. Вони порадять, як краще використовувати матеріали для ремонту та оздоблення квартири. Професійні будівельники візьмуть на себе виконання ремонтних робіт, гарантуючи якість виконання. Всі проблеми, що виникли в результаті ремонту, будуть легко вирішені компетентними людьми, що позбавить Вас від зайвого головного болю.

Дизайн однокімнатних квартир в Харкові Вам допоможе реалізувати будівельна фірма House Remake. Зробити замовлення ви можете на сайті, залишивши заявку. Кращі дизайнери і будівельники гарантують швидке і якісно виконання поставленого завдання. House Remake пропонує свої послуги в переплануванні, дизайні одно-, дво-, трикімнатних квартир, будинків і робочих приміщень.
Пропонуємо вам послуги: послуги з ремонту двокімнатної квартири, ремонт трикімнатної квартири Харків, дизайн однокімнатної квартири.

Чи можна зробити дизайнерський ремонт самостійно?
Хочете дізнатися вартість ремонту?
Але що ж робити, якщо перепланування неможлива?
Як зробити ванну кімнату візуально і фізично більше?
Дизайн однокімнатної квартири - Чого не варто робити?
Адже ви не цього домагаєтеся, вірно?
Чи можна зробити дизайнерський ремонт самостійно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online