Дизайн інтер'єру двокімнатної квартири

  1. перепланування
  2. меблі
  3. Створення дизайн проекту
  4. Дизайн двокімнатної хрущовки
  5. Зонування за допомогою меблів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Двокімнатна квартира для сім'ї з середнім доходом є найбільш прийнятним варіантом, в якому, якщо докласти душу і вміння, можна організувати зручне, ергономічне і привабливе простір. У Нижньому Новгороді можна зустріти всі типи двійок: хрущовки, брежневки, сталінки, панельки різних серій та ін.

У Нижньому Новгороді можна зустріти всі типи двійок: хрущовки, брежневки, сталінки, панельки різних серій та ін

Використовуйте світлі тони в інтер'єрі - вони розширюють простір квартири

перепланування

Щоб розробити елегантний і сучасний дизайн двокімнатної квартири слід виконати перепланування в рамках якої об'єднати 2 кімнати, або поєднати кухню з однієї з кімнат, отримавши студію, або збільшити площу кімнати за рахунок лоджії. Нюанси зміни існуючого планування будуть залежати від складу сім'ї.

Перепланування - це відмінна можливість скорегувати наявний план квартири: виправити існуючі недоліки, отримати додаткове місце і грамотно його перерозподілити. Також за допомогою перепланування можна підігнати квартиру під обраний стиль.

Приклад можливої ​​перепланування двушки в хрущовці

Можливості перепланування іноді обмежуються технічними атрибутами житла - будовою несучих стін. В цьому відношенні найбільш зручно робити перепланування в двокімнатній хрущовці: в ній велика частина внутрішніх стін не несуть і зроблені з цегли, завдяки цьому полегшується демонтаж. Однак потрібно знати і деякі нюанси - наприклад, не можна об'єднувати вітальню і кухню з газовою колонкою без перегородки.

Грамотне планування має на увазі зонування приміщень під різний склад сім'ї

Щоб звільнити простір можна просто усунути міжкімнатні перегородки або прибрати двері між кімнатами. Візуально відразу звільниться багато місця. Як варіант, можна зменшити площу спальні і розширити вітальню, встановивши перегородку з ГКЛ. Можна подивитися фото і вибрати потрібний інтер'єр.

меблі

Для більшої зручності та візуального розширення площі квартири зручніше використовувати вбудовану меблі з розсувними дверима. Корисна площа квартири повинна бути використана повністю - наприклад, кутові шафи займуть під зону зберігання маловикористовувані кути.

Корисна площа квартири повинна бути використана повністю - наприклад, кутові шафи займуть під зону зберігання маловикористовувані кути

Використовуйте всю корисну площу при розробці інтер'єру

Розроблено безліч комп'ютерних програм, що дозволяють оцінити наочно бажаний дизайн інтер'єра двокімнатної квартири, а також розташувати віртуально меблі на свій смак. Площа невеликої квартири повинна бути максимально використана.

У вітальні для економії місця краще використовувати диван-ліжко

Створення дизайн проекту

При створенні проекту повинні враховуватися всі дрібниці. У невеликій квартирі краще використовувати одне стилістичне рішення: наприклад, якщо створювати інтер'єр в стилі лофт, то він повинен бути і в кімнатах і на кухні.

Порада! Освітлення повинне також сприяти збільшенню простору. Якщо стелі високі (в сталінці, наприклад), дворівнева стеля допоможе ще більше розширити простір.

При розробці дизайн-проекту постарайтеся врахувати всі деталі: від зручності переміщень до вибору текстилю

При виборі оздоблювальних матеріалів також потрібно враховувати просторову складову. Якщо підлога темний, а стіни обклеєні світлими шпалерами кімната буде здаватися більше. Вертикальні смужки на стінах допоможуть візуально підняти стелю, а глянсовий матеріал для стелі додасть в кімнату більше світла. Грамотний дизайн проект двокімнатної квартири, виконаний на замовлення, збереже багато часу і сил при подальшому ремонті. вартість такого дизайнерського проекту невелика.

вартість такого   дизайнерського проекту   невелика

Дизайн двокімнатної хрущовки

Хрущовки вже сталь загальною назвою незручного для життя житла. Маленький передпокій, в яку виходять 5 дверей, дуже маленька кухня, в якій навіть не вміщається холодильник, суміщений санвузол, низькі стелі - все це віддає дуже незручну, некомфортну середовище проживання. Втім, і з хрущовки можна зробити гідне житло, щоб приховати недоліки.

Втім, і з хрущовки можна зробити гідне житло, щоб приховати недоліки

Розширюйте простір хрущовки світлими стінами, натяжними стелями, дзеркалами і глянсовими поверхнями

При розширенні простору часом досить зняти двері і зробити арки. Вітальню об'єднуємо з кухнею і збільшуємо її межі за рахунок передпокою. У другій кімнаті буде досить утеплити балкон і демонтувати балконні двері, залишивши частину стіни з радіатором як роздільник. Там можна поставити комп'ютерний стіл.

У маленькому санвузлі замість громіздкої ванни можна встановити душову кабіну, а пральну машину помістити під куплену для цих цілей раковину. Прекрасну економію простору і відчуття простору дають сучасні підвісні унітази. Пристрій стіни з дзеркальної плитки ще більше збільшить просторовий ефект.

Зонування за допомогою меблів

Що стосується меблів, заощадити місце дозволяє розсовується або модульні меблі. При виборі зверніть увагу на:

  1. розкладаються дивани;
  2. крісла-ліжка;
  3. розсувні столи;
  4. м'яка модульні меблі;
  5. Стелаж можуть виконувати роль перегородок.

Функціональна меблі на замовлення допоможе ефективно зонувати будь-яке приміщення

Для зонування будинку можна використовувати оздоблювальні рішення і освітлення. Над робочою зоною можна зібрати кілька світильників, а зону кухні відмежувати від зони їдальні керамічною плиткою на підлозі.

Щоб в кімнатах було більше природного світла не використовують масивні багатошарові штори, а віддають перевагу напівпрозорим тюлям і одношаровим нічним штор. На кухні і в спальні взагалі краще використовувати мінімалістичні японські штори або римські.

На кухні і в спальні взагалі краще використовувати мінімалістичні японські штори або римські

Для поділу кімнати не обов'язково зводити нові перегородки, досить використання стелажів

Звичайно, багато що залежить від розмірів приміщення. У двокімнатній квартирі площею 50 кв.м. дуже складно витримати вікторіанський стиль або ампір, щоб не переборщити з кількістю аксесуарів. Але, якщо площа двокімнатної квартири наближається до 70 квадратах, тут вже є де розвернутися творчої ідеї.

Сподобалася стаття? Поділіться посиланням:

Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online