Де в Одесі жити добре? Київський район

  1. природа
  2. транспорт
  3. Шопінг
  4. інфраструктура
  5. Житловий фонд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Київський район Одеси називають найпривабливішим для життя. Він має масу переваг - розвинену інфраструктуру, зручну транспортну розв'язку, новий житловий фонд, вихід до моря і багато іншого. Квартири, виставлені на продаж, при адекватних цінах, не "залежуються» надовго - на них завжди є попит. Так чи добре тут насправді?

Так чи добре тут насправді

природа

Оскільки основна частина промислових об'єктів міста розташовані переважно в Суворовському районі Одеси, Київський може похвалитися відносно чистим повітрям. Протяжне морське узбережжя також сприяє стійкою сприятливої ​​екологічної ситуації. Важливу роль відіграють і зелені насадження - близько житлових масивів, парки, сквери. Чого вартий тільки парк біля Меморіалу 411 батареї. Звичайно, є спальні райони, що знаходяться далеко від парків і наближені до автодоріг, де іноді доводиться дихати вихлопними газами, але навіть це не псує загальної екологічної картини Київського району.

транспорт

Район також може похвалитися хорошим транспортним сполученням. До центру міста можна дістатися за 30-40 хвилин. Налагоджено рух не тільки маршруток, але і трамваїв, і тролейбусів.

До залізничного вокзалу без пробок можна доїхати на авто хвилин за 15. У денний час (час пробок) така «розкіш» неможлива, але за ті ж 30-40 хвилин можливо дістатися і на автобусі.

Функціонують прямі маршрути з Київського району (зокрема, Таїрова) до протилежного кінця міста - селища Котовського (Суворовського району).

Шопінг

Торгова інфраструктура в районі розвинена добре. Є кілька великих торгових центрів - «Панорама», «Сіті-центр», «Таіровський», де можна знайти все - від сувеніра на день народження до верхнього одягу. Вулиці наповнені невеликими магазинчиками побутової хімії, одягу і взуття, канцелярії, продуктовими супермаркетами. Тут розвинені торгові мережі «Сільпо», «Таврія В», «Фуршет», є великі супермаркети - «Billa», центр оптової торгівлі «МЕТРО», величезний вибір госптоварів в гіпермаркеті «Епіцентр» на Таїрова. Хорошим відмінністю району також виступає безліч продуктових ринків, де влітку особливо радують ціни на фрукти та овочі.

інфраструктура

В силу того, що район «морський», тут розташовується велика кількість кафе, ресторанів та інших закладів, які дуже користуються популярністю в літній сезон.

Присутні безліч фітнес-клубів, дитячих розважальних центрів, мовних шкіл. Розвинена сфера послуг.

Освітніх і медичних установ різних рівнів (зокрема, лабораторій) досить для забезпечення життєдіяльності району. Для отримання вищої освіти в престижному вузі міста, звичайно, доведеться їздити в сусідній Приморський район, але це не становить особливих проблем.

Житловий фонд

Житловий фонд в Київському районі переважно новий. Будинки зведені десь з 70-х рр. З'являється багато нових житлових комплексів.

З'являється багато нових житлових комплексів

Однокімнатну квартиру в Київському районі Одеси можна купити сьогодні від 10,5 тис. Дол. Ці гроші дозволяють оселитися в малогабаритній студії з ремонтом площею 14 кв.м. на першому поверсі нового будинку в м-ні «Райдужному». В середньому ж, «Одиничка» коштує близько 41,3 тис. дол. або ж 985 дол. за 1 кв.м. Площа об'єкта за таку вартість може досягати 59 кв.м. Найдорожча квартира по району на даний момент серед представлених на сайті оцінюється в 119 тис. Дол. 64 кв.м. з ремонтом, меблями і всією технікою розташовані в цегляній новобудові в районі Таїрова.

Двокімнатні квартири по району стартують від 30 тис. Дол. за 49,5 кв.м. в «хрущовці» на вул. Космонавтів. медіана цін дорівнює 59,6 тис. дол. За ці гроші вже можна дозволити собі навіть 94 кв.м. в новобудові, але це будуть «голі стіни». Об'єкт з ремонтом в новобудові з такою вартістю по площі становитиме близько 55 кв.м. Найбільш дорогою об'єкт на сьогодні оцінений в 160 тис. Дол. Квартира являє собою 119 кв.м. «Голих стін» в новобудові на вул. Левітана.

Трикімнатна нерухомість по ціновому діапазону охоплює від 35 до 240 тис. Дол. При цьому площі об'єктів можуть коливатися від 53 до 202 кв.м. В середньому нормальну «Троячку» можна купити за 84,5 тис. дол. Один «квадрат» житлової площі при цьому обійдеться в 982 дол. Як варіанти можна вибрати 104 кв.м. «Голих стін» в новобудові на вул. Ак.Вильямса або ж заселитися в квартиру з ремонтом площею 72 кв.м. в будинку в м-ні «Райдужному».

Чотирикімнатні об'єкти в Київському районі не так популярні, як дво- або три-; оголошень про продаж таких квартир небагато. Ціни на них починаються з позначки в 49 тис. Дол. і досягають 304 тис. дол. За площею нерухомість займає від 65 до 320 тис. Дол. 1 кв.м в середньому оцінюється в 977 дол., В цілому об'єкти - в 101,5 тис. Дол. За таку вартість можна купити квартиру з ремонтом і меблями площею близько 70 кв. у висотному будинку, наприклад, на Фонтанській дорозі. А ось за 304 тис. Дол. габарити квартири з ремонтом будуть в 2,5 рази більше.

Так чи добре тут насправді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online