Весілля в Пушкіні

  1. Весільна фотосесія в Пушкіні
  2. Реєстрація шлюбу в Пушкіні
  3. Вінчання в Пушкіні
  4. Ресторани для весілля в Пушкіні
  5. Весілля в ресторані Даніель
  6. Весілля в ресторані Адміралтейство
  7. Весілля в залі на острову
  8. Весілля в Пушкінській садибі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весілля в Пушкіні може бути надзвичайно красивою і казкової, не випадково багато молодят вибирають місто Пушкін для проведення весільного торжества.

Весільна фотосесія в Пушкіні

Красиві парки для весільної фотосесії: Катерининський парк - ідеальний ландшафтний дизайн, альтанки, ставок з італійськими гондолами, Катерининський палац.

Олександрівський парк - дивовижна природа, безліч мостів і алей, у віддалених куточках парку занедбані палаци та альтанки, біла вежа і просторий галявини. Ви можете скласти маршрут весільної фотосесії в Пушкіні, де будуть саме ті локації, які вам подобаються.

Реєстрація шлюбу в Пушкіні

Якщо ви плануєте провести реєстрацію шлюбу в Пушкіні, зверніть увагу на палац одруження, який розташований неподалік від Катерининського парку на Садовій вулиці. Палацові інтер'єри, поруч гарний сквер і невеликий ставок. Тут немає такої метушні, як в міських палацах одружень, ви зможете зробити красиві фотографії, як в інтер'єрах палацу, так і на території скверу.

Якщо ви хочете провести виїзну реєстрацію в парку, то для цього підійде Катерининський парк, Олександрівський парк і інші сквери. Тільки ці майданчики потрібно погоджувати заздалегідь, мінімум за 3-4 місяці, щоб ви були впевнені, що вам дали дозвіл на проведення виїзної церемонії в парку.

Вінчання в Пушкіні

Вінчання в місті Пушкін може проходити в Софійському соборі, Федорівському соборі, Знам'янської церкви, і інших соборах міста. Поруч з соборами знаходяться сквери і парки, тому ви можете зробити там красиву фотосесію і фуршет для гостей.

Ресторани для весілля в Пушкіні

Плануючи весілля в Пушкіні, вам потрібно заздалегідь подбати про місце проведення весільного банкету, так як весільних ресторанів тут не багато.

Весілля в ресторані Даніель

Ресторан Daniel ідеальне місце для проведення весілля в Пушкіні. Авторська кухня, гарна подача страв, уважний персонал, високий рівень обслуговування, а також гарна територія і демократичний інтер'єр розташовують до проведення весілля в ресторані Daniel. У Daniel можна провести виїзну реєстрацію в прилеглому парку, де є маленький ставок. Вартість банкетного меню на персону від 6000 рублів + 10% обслуговування. Алкоголь купується в ресторані.

Весілля в ресторані Адміралтейство

Ресторан Адміралтейство, розташований на території Катерининського парку, приємно здивує ваших гостей. Ресторан комфортно вміщує до 40 осіб, не дивлячись на темні тони в інтер'єрі, він привертає багато пар своїм місцем розташування. Вартість весільного меню від 2500 рублів на персону + 10% обслуговування.

Весілля в залі на острову

Ще одне чудове місце в Катерининському парку це «зал на острову». Його можна орендувати під проведення весілля. Вартість оренди узгоджується індивідуально з адміністрацією Катерининського палацу.

Весілля в Пушкінській садибі

Пушкінська садиба розташована неподалік від міста. Це невеликий комплекс, що складається з банкетного залу, шатра для виїзної реєстрації, котеджу зі спальними місцями, вертолітного майданчика і обгородженій території. Вартість проведення весільного банкету від 2500 рублів на персону + 10% обслуговування. Розміщення гостей оплачується додатково.

Якщо ви хочете вибрати для вашого торжества атмосферний місце, то Царське село саме таке місце. Весілля в Пушкіні стане яскравою подією у вашому сімейному житті.

автор @ Ольга Єлецька

Вам буде цікаво дізнатися:

Ідеї ​​для весілля в Санкт-Петербурзі

Кращі ресторани для весілля в Санкт-Петербурзі

Весілля під ключ - що входить в цю послугу

Кращі ресторани за містом для вашого весілля

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online